deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 İki ay önce falan aldığım kulaklığımı satıyorum. Ses kalitesi falan çok iyi, kullanışlı vs. ama komik bir sorunum oldu aletle; kıvırcığım, saçlarımı yoluyor kafa bandı... Totalde 40 50 saat falan kullandım bugüne kadar. Kutusu ve tüm aksesuarlarıyla birlikte vereceğim. Kozmetik olarak sıfırdan farksız. Fiyatı 450 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 ıyy kıllı kıllı kim alır onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 g930 var bende istersen takas yapalım saçlarını çekmeyecek ise :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 bir kocakafa olarak söylüyorum g930 iskeleti g933'ten çok çok daha ferah daha iyi. daha az terletiyor deri olmasına rağmen bi kere. mesh terletmez diye bir şey yok. 933 artısı pil kapasitesi daha fazla sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Elli yaglarinla dokundugun kulakligi kim yapsin esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Yav iki gün önce girdim baktım şuraya kimse satmıyordu ben de sahibindenden aldım, şimdi iki ilan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 alet çok iyi. 450 de çok iyi fiyat. hemen alın. da neresi yoluyor onu anlamadım. tepesi sünger bunun? o genişlik ayarlamalı yerleri mi yoluyor? yolmaz ya satma bence sdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 goldbären said: bir kocakafa olarak söylüyorum g930 iskeleti g933'ten çok çok daha ferah daha iyi. daha az terletiyor deri olmasına rağmen bi kere. mesh terletmez diye bir şey yok. 933 artısı pil kapasitesi daha fazla sadece. Wireless ulan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 930 da wireless yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Wireless olmayan 930 değil miydi, 600 lü bir şey miydi karıştırdım o zaman Ben 1 yıldır fln 933 kullanıyorum Şunu okumuştum en son https://www.reddit.com/r/LogitechG/comments/3nj7cu/first_impression_artemis_spectrum_g933_vs_g930/ İki modelin kıyaslaması deneyime dayalı 933 baya rahat ve mükemmel bir alet Ha ben 100 dolara almıştım blackfriday ayağına falan (gümrük iadesi gelmişti) 400 liraya value patlaması alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 bingildak said: Wireless ulan biri amazonda wireles wired model diye opsiyondan öğrendiğin nasıl da belli kod numaralarını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Kel olmanın faydaları pazarlık sünnetse 400 vereyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Ben de 480 diyim madem. 450de anlasalim. Patide sattigim her seye kabullenebilecegim en dusuk fiyati yaziyorum. O yuzden 450. Ayni gun krgo hizmeti de sunuyorum bu arada sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Kelliğimi kıskandığın için yaptın bunu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 450TL bana uyar ama PS4 performansı nasıl biliyor muyuz? Bugünlük mümkün ise rezerve edebilirsen sevinirim araştırayım döneyim sana. Ankara'da isen deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 İğrenç bir kulaklık kesinlikle alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Diyen arkadasa satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 DareJedi said: 450TL bana uyar ama PS4 performansı nasıl biliyor muyuz? Bugünlük mümkün ise rezerve edebilirsen sevinirim araştırayım döneyim sana. Ankara'da isen deneyebilirim. Abi sen yazmadan once doubtful parasi gonderdiydi kulakligin, ps4 performansini begeniyorlar bildigim kadariyla ama ben pcde kullandim surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Sağlık olsun yalnız en son o bir şey satın aldığında gece yarısı banka eftyi geri çekmişti aklının bir köşesinde bulunsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 kavga etmeyin bende bir tane daha var. ama yeni fiyat 500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar