senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 adam mayanozle çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 senko said: kasta olması lazım aslında ya hayvan gibi yüzüom ne zamandır ben de anlamiom işin aslı :) yuzmeyi ben de seviyorum da yetmiyo tek basina. duzenli yuzunce bi sekile giriyo vucut ama gelisme o kadar yavas ki kurtarmiyo. alisinca 1ayda bosa yuzuyomussun gibi gelmeye basliyo. 2 tane gym yapsan bi anda kaslar sisiyo fark ediyosun. bayadir ara vermistim yine. bugun gidip 2 agirlik kaldircam cantami hazirladim. normalde cantaya ilk deniz sortu gozluk falan koyarim, bu sefer koymadim bile. zaten vakit az, gitti mi tam randiman almak istiyo insan. patates kizartmasina da bayilirim ama ekmek arasi patates buyuk koyluluk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Esh said: 4 aydır her sabah istisnasız fıstık ezmesiyle besleniyorum hayvan gibi et tüketimim var, haftada 2 gym falan. cardio yapmıyorum. ona rağmen kilo artmıyo sdfgsd Az yiyorsun. yıllar yıllar boyunca 1.80'e 55-60 kilo civarı gezdim durdum. Şu an 80 kiloyum. HAYVn gibi de göbek var :( YE, KAÇ YİYORSAN İKİ KAT. GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ya bi de o patates doğru düzgün kızarmış bi patates değil ki, şekerlenmiş cıvımış içi geçmiş dandik büfeci patatesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 iyi yapanını bulcak işte. mcdonalds patatesinden güzel patates yapan büfeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Marty said: patates kizartmasina da bayilirim ama ekmek arasi patates buyuk koyluluk ya. sen şimdi ekmek arası ruffles da yememişsindir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yok artik o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 k1nJo said: Aiko said: patatesin yanında da olmazsa olmazlardan mayonez var birde. bildiğin bağımlısıyım. off canım çekti deli gibi :/ tabi sonuç olarak 190 boy 75 kg ile dışarıdan belli olan bir göbeğe sahibim :( bu adamın nasıl göbeği olabiliyo lan ateyizler bi açıklasın bira göbeği falan mı o nasıl iş lan Muhtemelen hatalı postür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Başlık nasıl derail edilir diyeceğim de başlık da recep ivedik. İlk sayfaları silip başlığı senko ve göbeği (patsonun iyisi nerede yenir) yapalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 kadıköyde güzel patso mekanları biliyorsanız paylaşın aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Zamanında şöhretlerde ıslak hamburger yerdim. Patso da vardı. Yazıcıoğlu'nun karşısındaki köşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 arbys'in kivir kivir patatesleri guzeldi. tabi ekmek arasi patates yiyenleri sarmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ekmek arasına gitmez o ama güzel oluo bi de cheaddar sosu satıyorlar ondan alıyorsun kıvrık patates + cheddar sos ile nirvanaya ulaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 suBzer0 said: ben de o film süresince abzürt şeylerle eğlenip biraz olsun hayatın sıkıntısını unutuyorum. ne sıkıntısı yau, babanız müteahhit siz de evetçisiniz ülke size güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Esh said: 73te aşırı hantal oluyosun abi. böyle gereksiz bişi var gibi. hani kas artsa da 73 olsan o hantallık gider de o da artamıyo pek. kendini 115 hayal et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Black-ice said: abi şu patso denen şeyi hiç yemedim aşırı merak ediyorum çok güzel birşeymiş gibi duruyor. evde yapsam yerinde gibi olmaz bunu izmirde yapan var mı gideyim de yiyeyim. Bi insan nasıl hayatında nasıl hiç patso yemez lan? Uzaylı mısın olm sen nerde yaşadın hayatın boyunca? Hiç kokoreç yemedim hiç ıslak yemedimle aynı kapıya çıkıyor hiç patso yemedim demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Bu arada o kadar sosis kolbas domuz eti tuketmeme ragmen LDL sinirin altinda, hdl gayet yuksek. TAM DA CANAN KARATAYIN ISTEDIGI GIBI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Sen de bi 73 ün tadına bak o ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Sanirim bunda lahmacun kulturunden kurtulmamin payi var. som et, yagli yagli, ekmeksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ben hayatımda hiç kokoreç yemedim. ciğer 2 kere falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ben de midye yemedim mesela hiç. kokoreçi de 1 kere yedim yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 goldbären said: suBzer0 said: ben de o film süresince abzürt şeylerle eğlenip biraz olsun hayatın sıkıntısını unutuyorum. ne sıkıntısı yau, babanız müteahhit siz de evetçisiniz ülke size güzel... şişman iyi vurmuş acımamış hiç sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 goldbären said: suBzer0 said: ben de o film süresince abzürt şeylerle eğlenip biraz olsun hayatın sıkıntısını unutuyorum. ne sıkıntısı yau, babanız müteahhit siz de evetçisiniz ülke size güzel... senin için hayatta tek sıkıntı ekonomik mi? Ne güzelmiş hayatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Off pis laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 karşılıklı ataklar ve parry'ler çok iyi, bi an for honor başlığı sandım. @gold, grab'licek abi elini hazır tut guard break'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar