senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 benim de min 68 galiba maraton koşmaya kasarken indiydim 68'e. güzel duyguydu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Sana demedim hacıt zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 patatesin yanında da olmazsa olmazlardan mayonez var birde. bildiğin bağımlısıyım. off canım çekti deli gibi :/ tabi sonuç olarak 190 boy 75 kg ile dışarıdan belli olan bir göbeğe sahibim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Bıkmadınız abi her recep ivedik filminden sonra iyi kötü tartışması yapmaya. Her film ultra sanatsal , kaliteli , belli bir konu içerisinde olacak diye birşey yok bana göre. İnsanlar özellikle günlük yaşantısında ve iş güç durumlarında yeterince gergin ve ciddi ortamdalar ; kimsenin günlük hayatta neşesi , eğlencesi kalmadı. Bu tarz filmlere gidip 1.5 - 2 saat neyse hayattan koptuklarını düşünüyorum ben. Ben de gidiyorum mesela boş günüme denk gelirse. he belki star wars serisi ,x-men serisi gibi çıkacağı günü takip edip , hemen gideyim kafasına girmiyorum ama denk gelirse gidiyorum ve ben de o film süresince abzürt şeylerle eğlenip biraz olsun hayatın sıkıntısını unutuyorum. Bence bu olayın komedi kalitesiyle alakası yok , gidenlerin birçoğu çok boktan komedi olduğunu biliyor ve bu dediğim sebepten dolayı gidiyor. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Esh sen az yemek ye 73 falan ol bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Archangel_ said: senko said: Jaegerjaquez said: o nası bi iğrençlik lan patso başlı başına bi iğrençlik abidesi patso gibi birşey iğrenç olabilir mi ya lütfen! yıl oldu lan görüşmeyeli.özledim. bir de tipin değişti mi onu merak ediyorum. özelden fotoğraf atsana :P edit: sayfa başı bişi değişmedi de sağlam yaşlandım 2yılda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 73te aşırı hantal oluyosun abi. böyle gereksiz bişi var gibi. hani kas artsa da 73 olsan o hantallık gider de o da artamıyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 senin ruhun hantaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 recep ivedik 5'in çekilmesi iyi olmuş ya, kaç senedir kaç tane olmuştu takip edememiştim şimdi aklımda kalır 5 olduğu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 4 aydır her sabah istisnasız fıstık ezmesiyle besleniyorum hayvan gibi et tüketimim var, haftada 2 gym falan. cardio yapmıyorum. ona rağmen kilo artmıyo sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Masticore said: askere gidersen bol bol bundan yersin senko. Pleb'ler bayılıyordu buna. http://cdn.yemek.com/uploads/2015/01/patso-ekmek-arasi-patates.jpg Şununla ilk üniversite kantininde tanıştım. İncecik kızların şunu tüketişini seyredişim hala bir travmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Komedi'nin güldürme kapasitesi izleyici kitlesinin genel kültürüne ve eğitim düzeyine göre değişir arkadaşlar. Dolayısıyla Şahan toplumun büyük çoğunluğuna hitap edebilecek bir komedi türü seçiyor. Adam ticaretinde. Eğitimsiz bir adam da değil Şahan. Cem yılmaz daha çok beyaz yakalılara hitap etmeye çalışıyor, dolayısıyla esprilerine gülmek için gereken genel kültür düzeyi daha farklı İDİ. İdi diyorum çünkü o da kitleyi arttırmak için esprilerini daha gündelik şeylere çeviriyor. Bu arada osuruk esprisini Cem Yılmaz da bol bol yapıyor. Özet olarak iki komedyen de mainstream komedyenler, ticari amaç güdüyorlar, prodüksyon şirketleri var. İkisi de ilk zamanlarındaki gibi değil. BKM Mutfağın standup gecelerine bir gidin, oradaki yarı amatör komedyenlerin skeçlerini dinleyin, aradığınız tat orda. Gidip de mainstream commercial komedyenlerden bunları beklemeyin komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 abi şu patso denen şeyi hiç yemedim aşırı merak ediyorum çok güzel birşeymiş gibi duruyor. evde yapsam yerinde gibi olmaz bunu izmirde yapan var mı gideyim de yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Aiko said: patatesin yanında da olmazsa olmazlardan mayonez var birde. bildiğin bağımlısıyım. off canım çekti deli gibi :/ tabi sonuç olarak 190 boy 75 kg ile dışarıdan belli olan bir göbeğe sahibim :( bu adamın nasıl göbeği olabiliyo lan ateyizler bi açıklasın bira göbeği falan mı o nasıl iş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 abi şu başlığa recep ivedikle ilgili yorum yapmazsanız seviniriz. bu artık patso ve ayva göbek başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 e oluo abi 75'im ben 1.80 boyla ki kilo aldım biraz normalde 73 fln ama hayvan gibi göbek var, üstüne göt baldır da var. hatta işte 68'e fln indiğimde bile göbek vardı, hiç flat olmadı yani. belki 64-65'lerde flat olur benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 kilosu 3 haneli olmayanlara ban isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 iz derken ben ve göbeğim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 µh said: kilosu 3 haneli olmayanlara ban isteriz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 senko said: e oluo abi 75'im ben 1.80 boyla ki kilo aldım biraz normalde 73 fln ama hayvan gibi göbek var, üstüne göt baldır da var. hatta işte 68'e fln indiğimde bile göbek vardı, hiç flat olmadı yani. belki 64-65'lerde flat olur benimki. boy/kilo endekslerine de baktım şimdi 1.90 için de 1.80 için de 75 kiloya gayet normal diyo. hadi bunlar çok isabetli değil diyelim ama yine de çok oynayacağını sanmıyorum yani. sizde hiç kas yok mu yani nasıl o kilolarla göbekli oluyosunuz benim aklım almadı. ya da manken hastalığı falan mı var sizde kendiniz hep kilolu olarak mı görüyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 kasta olması lazım aslında ya hayvan gibi yüzüom ne zamandır ben de anlamiom işin aslı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bira göbeğidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ectomorph tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 k1nJo said: senko said: e oluo abi 75'im ben 1.80 boyla ki kilo aldım biraz normalde 73 fln ama hayvan gibi göbek var, üstüne göt baldır da var. hatta işte 68'e fln indiğimde bile göbek vardı, hiç flat olmadı yani. belki 64-65'lerde flat olur benimki. boy/kilo endekslerine de baktım şimdi 1.90 için de 1.80 için de 75 kiloya gayet normal diyo. hadi bunlar çok isabetli değil diyelim ama yine de çok oynayacağını sanmıyorum yani. sizde hiç kas yok mu yani nasıl o kilolarla göbekli oluyosunuz benim aklım almadı. ya da manken hastalığı falan mı var sizde kendiniz hep kilolu olarak mı görüyosunuz :D abi ben yazdım bildiğin dengesiz beslenme + aşırı mayonez tüketiminden göbek var bende. yoksa zayıfım. m beden giyiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Esh said: bira göbeğidir alkol yok. patates ve mayonez var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar