Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Black-ice said: kabul etmiyorum. sen neyi kabul ediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Llama said: Black-ice said: kabul etmiyorum. sen neyi kabul ediyorsun ? seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ibqYOn2zXNU Efsanedir herkez bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ad3m said: Ben senkoyu anlıyamadım zengin rpsi yapan bir fakir mi gerçekte? asgarinin biraz üstünde alıyorum :/ nasıl zengin olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Giyim kuşam topiklerinde akıon ortamlara ama rpmi yapion kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Yok gardolabim iddalidir. Fena anlamam o işlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 kafamı karıştırıyorsun senko lazer epilasyon cihazlarından da çok iyi anlıyorsun 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Adam ağdacı işi o. O bilmeyecek de kim bilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 senko zengin ama temeli fakirden geliyor o yüzden kimlik bunalımı yaşıyor. Geceleri herkes uyuduktan sonra tavuk döner yemeğe gidiyor. Bunun dadı nusrette yok diyip turşu biberleri avuçluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 IOSDHGLSOHŞGJFDSGLFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 tavuk döner değil de bol mayanozli patsoyu ne özgürşefe ne de nusrete değişirim valla. off sıcak sıcak gelcek böyle basıcan mayanozi, patateste hafif baharatlıysa hele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 o nası bi iğrençlik lan patso başlı başına bi iğrençlik abidesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Sonra yaa kilo virmik cik zir yiziyim sipir yipiyim gitmiyir. 3 tam ekmek yemişsindir sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 patates = ingiliz köylüsü ingilizin köylüsü bir şık olur ... köylü yanlış olur, düz ingiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Jaegerjaquez said: o nası bi iğrençlik lan patso başlı başına bi iğrençlik abidesi patso gibi birşey iğrenç olabilir mi ya lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 askere gidersen bol bol bundan yersin senko. Pleb'ler bayılıyordu buna. http://cdn.yemek.com/uploads/2015/01/patso-ekmek-arasi-patates.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 senko said: Jaegerjaquez said: o nası bi iğrençlik lan patso başlı başına bi iğrençlik abidesi patso gibi birşey iğrenç olabilir mi ya lütfen! yıl oldu lan görüşmeyeli.özledim. bir de tipin değişti mi onu merak ediyorum. özelden fotoğraf atsana :P edit: sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 liseli hamurgeri olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Karbonhidrat arası karbonhidrat üstüne kalp, damar tıkayan mayonez. Helvanızı yakında yerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 abi liseli 31ine enerji lazım. bundan yiyip gunde 8 kere asılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 patsoyu utanmadan sıkılmadan hergün yerim bulabilirsem. bi restorantta benim için ilk kriter patatestir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 protein ve vitaminsizlikten 1.60 65kg skinny fat nasıl olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 kadıköy liselerinde okuyup bundan yememiş yoktur zaten. haftada 2 yenir en az. paran varsa arasına sosis de attırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Şişmanlar geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 1.77 68kg. hayatımda cıktığım maks kilo 73. 32 beden kot. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar