Mino Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Akü alıp değiştireceğim işte bitmişleri de alıyorlar... 7ah kuru tip motorsiklet aküsü. 2 tane var 1500lükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Bi şey sormam gerek. http://www.hepsiburada.com/schneider-apc-bx650li-gr-650va-line-interactive-ups-p-BD804939 Şu zibididen sipariş verdim. Dün yayın esnasında 4 kere kapandı pc. Biosta power surge oldu falan diyor.Odada tek priz var ev de baya eski. Klima açınca yan monitor ha bire açılıp kapanıyordu zaten kendi kendine. Sanırım iyice ağır gelmeye başladı. Şimdi soru şu, ben bunu direkt prize takıp uzatmayla klima, pc, monitor, tvye mi paylaştırayım, yoksa sadece kasayı mı buna bağlayım? Kaldırır mı, kaldırmaz mı hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 klima pc monitör tv mi ASHDFUADSHUFHA sen klima ne kadar çekiyo farkında mısın :D :D adam 650 VA almış klima takıyor forumda sesli güldüğüm çok az olmuştu 3 dakkadır gülüyorum USHADFUHDSAF zavallı alet bilgisayara zar zor yetiyordur 650 VA çapıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 monitörü tak sadece ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Zerre fikrim yok abi bu konularda. Tek derdim dalgalanmayı halletsin yeter zaten. Elektrik gidince tutsun gibi dertlerim yok. Bi üst modeli çok pahalıydı ya, alamadım ondan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 sdfs abi naptın. sorsaydın keske bir almadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Lan kıllandırdınız, iptal edip bir üst modelini alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 http://www.hepsiburada.com/schneider-apc-bx950u-gr-950va-line-interactive-ups-p-BD804940 Şunu alıyorum o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 sadece kasayı bağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Avuç içiyle şaplatınca tok tok ses geliyosa o ups iyidir. Dalgalanma için akım korumalı priz yetmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Var ondan ya. Yetmiyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Akim korumali priz diye bi sey yok ya, yalan onlarin alayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Neye göre yalan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 piyasada akim korumali priz diye 40-50 liraya satilan seylerin akim koruduguna inanmiyorum. kullandigin her elektronik cihazin iyi kotu bir korumasi var zaten. biraz da sans lazim tabi. bizim evin bulundugu paratoner olmayan apartmana iki hafta once yildirim dustu. ust komsunun bi dunya mali cope giderken, akim korumali prizi falan olmayan bizim evde her sey saglam kaldi. sansa birakmamak icin ups sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Teknik açıklama için teşekkürler. Akım korumalı prizimi çöpe atıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 paranı atmışsın zaten çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 dogru düzgün akım korumalı alırsanız korur. Yine garantisi yok tabii de, hiç yoktan iyidir. İyisi nasıl anlaşılıyor bilmiyorum da, elektrikte benim mantık ağır olan iyidir. Akım korumalı prizindne en ağırını aldım gidip şimdilik sıkıntı çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Selam, Bende 2 tane şundan var: http://www.hepsiburada.com/schneider-apc-br900g-gr-900va-230v-pro-back-ups-p-HBV0000036DJM UPS_1 yük durumu: 103W(web) / 50W(monitör sleep) Monitör Kasa UPS_2 yük durumu: 36W NAS Modem Router Switch Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 zipzip said: http://www.hepsiburada.com/schneider-apc-bx950u-gr-950va-line-interactive-ups-p-BD804940 Şunu alıyorum o zaman? aldın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 senko said: dogru düzgün akım korumalı alırsanız korur. Yine garantisi yok tabii de, hiç yoktan iyidir. İyisi nasıl anlaşılıyor bilmiyorum da, elektrikte benim mantık ağır olan iyidir. Akım korumalı prizindne en ağırını aldım gidip şimdilik sıkıntı çıkarmadı. Yok öyle bişi regülatörün işini bir prizden beklemek komik. Ayrıca yüksek akıma karşı koruma (!) sağlayabilir priz sadece ki ülkemizde yüksek değil genelde ağır dalgalanmalar ya da voltaj düşmesi yaşanır. Ayrıca o prizler yüksek voltajda topraklama yapamadığı zaman sigorta attırıp tamamen gücü keser. Ups yoksa yine sorun çıkarabilirler anlıyacağınız. Kısaca zipzipin seçtiği ups regülasyon özelliğine sahip yeterli o iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 xwhiplashx said: aldın mı ? Yok. Esh başka bi şey önerdi, onu alıcam da para geri yatmadı iptal ettiğim siparişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 3 gun sonra yatar. Ustune bayram girer Gg Bi sor amk biseye basmadan parayi di mi? Yok, ille forumda bi keke ne aldiysa o iyidir mantigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 ne onerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 schneider iyidir de 950 yetmez demistir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 950 nereye yetmez yahu, 10-15 dakikada işlerini görüp bilgisayarı kapatmak için gayet yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar