Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açımmmm & Bugün ne yesek acaba?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
di said:

deadwoll said:

Ispanak yaptım, üstüne de yumurta kırdım saat 5 gibi. Şimdi dolaptaki bifteği pişirip yesem mi yemesem mi onun çelişkisi içerisindeyim :<

Ispanakli yumurta yiyene biftek cok bence... Cagir bi arkadasin falan yesin onu.

Bifteği öğlen gömdüm, mutluyum. Canım inanılmaz kurufasülye pilav turşu kombosu çekiyor şu an ama diyetteyim, şu saydıklarımın hiç birini yiyemeyeceğim 2 hafta daha :<
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

di said:

deadwoll said:

Ispanak yaptım, üstüne de yumurta kırdım saat 5 gibi. Şimdi dolaptaki bifteği pişirip yesem mi yemesem mi onun çelişkisi içerisindeyim :<

Ispanakli yumurta yiyene biftek cok bence... Cagir bi arkadasin falan yesin onu.

Bifteği öğlen gömdüm, mutluyum. Canım inanılmaz kurufasülye pilav turşu kombosu çekiyor şu an ama diyetteyim, şu saydıklarımın hiç birini yiyemeyeceğim 2 hafta daha :<

off tek eksiğim turşu şu an
Mesaj tarihi:
Suits izleyerek tavuklu sandviç yedim :)
az önce de kalan biralarımı gömmek için fırında mısır patlatayım dedim ama fırın torbası eriyip gitti
şimdi tencere de cebelleşiyor
mısır patlatmak bu kadar zor olmamalı ya
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

hmpfs

Bunun türevlerini 3-4 kere yaptım, bu haliyle patatesin içini adam gibi pişirebilmek başlı başına sanat (benim tırt fırından da olabilir gerçi). Ama yapınca lezzetli oluyor.

Bol peynir + sarımsak + domates sosu ile mikemmel oluyor.
Mesaj tarihi:
Firina da baglid8r tabi ama patateslerin boyutu, nasil kestigin, kac ddakika firinda kaldigi falan etkiliyor baya

Sos olarak 2 tane var bununla sevdigim benjm. Biri domates sarimsak feslegenli. Digeri de yogurt, limon suyu, kara biber, dere otu yada yesil nane.
Mesaj tarihi:
Bunu ben de düzgün yapamamıştım ya. Yani yapmıştım da böyle kızarmış/fırınlanmış gibi değil de haşlanmış patates gibi olmuştu tadı.
Kaç derecede kaç dk pişirmek gerekiyor? Hangi tarifi kullandınız, ne kadar yağ koyuyorsunuz... falan filan, help plz.
  • Yeni Oluştur...