Masticore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 adamınbiri said: taco yapın evde. isteyene özelden tarif atarım. Yillarin lavaşı,ismi oldu taco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 tortilla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 özelden tarif filan dilenttirmeyin işte, buraya koyun ne tarifiniz varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 kuzu kafes (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 di said: deadwoll said: Ispanak yaptım, üstüne de yumurta kırdım saat 5 gibi. Şimdi dolaptaki bifteği pişirip yesem mi yemesem mi onun çelişkisi içerisindeyim :< Ispanakli yumurta yiyene biftek cok bence... Cagir bi arkadasin falan yesin onu. Bifteği öğlen gömdüm, mutluyum. Canım inanılmaz kurufasülye pilav turşu kombosu çekiyor şu an ama diyetteyim, şu saydıklarımın hiç birini yiyemeyeceğim 2 hafta daha :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Doydum ben USD/TRY - Amerikan Doları Türk Lirası 3,9398 +0,1483 +3,91% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Beş kuruş param yok, borçlarım tl ile, kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 deadwoll said: di said: deadwoll said: Ispanak yaptım, üstüne de yumurta kırdım saat 5 gibi. Şimdi dolaptaki bifteği pişirip yesem mi yemesem mi onun çelişkisi içerisindeyim :< Ispanakli yumurta yiyene biftek cok bence... Cagir bi arkadasin falan yesin onu. Bifteği öğlen gömdüm, mutluyum. Canım inanılmaz kurufasülye pilav turşu kombosu çekiyor şu an ama diyetteyim, şu saydıklarımın hiç birini yiyemeyeceğim 2 hafta daha :< off tek eksiğim turşu şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Benim hatun akşam yemeğine maklube yapmış.. Offff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 oha maklube mi görünce özlediğim kafama çarptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Az önce bi buçuk kuşbaşı kaşarı gömdüm az sonra sufleyi de yicem sherlock eşliğinde tişikkirlir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Suits izleyerek tavuklu sandviç yedim :) az önce de kalan biralarımı gömmek için fırında mısır patlatayım dedim ama fırın torbası eriyip gitti şimdi tencere de cebelleşiyor mısır patlatmak bu kadar zor olmamalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 8-) ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 kavurmalı pattis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 http://i.huffpost.com/gen/1392266/images/o-FOIE-GRAS-facebook.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Lopeth said: kavurmalı pattis sdafs kavurma degil ya kitir ekmek + ceviz + baharat vso ustteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 olmadı o zaman fotoyu silersen sevinirim hatta direk şikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 bumbar (veya mumbar) dolması yedim akşam oh yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 edik: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Başlarım rejimine 1 tepsi patatesli kol böreğinin yarısını gömdüm bende :) bu akşam halen tokum ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Aluriel said: hmpfs Bunun türevlerini 3-4 kere yaptım, bu haliyle patatesin içini adam gibi pişirebilmek başlı başına sanat (benim tırt fırından da olabilir gerçi). Ama yapınca lezzetli oluyor. Bol peynir + sarımsak + domates sosu ile mikemmel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Firina da baglid8r tabi ama patateslerin boyutu, nasil kestigin, kac ddakika firinda kaldigi falan etkiliyor baya Sos olarak 2 tane var bununla sevdigim benjm. Biri domates sarimsak feslegenli. Digeri de yogurt, limon suyu, kara biber, dere otu yada yesil nane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Bunu ben de düzgün yapamamıştım ya. Yani yapmıştım da böyle kızarmış/fırınlanmış gibi değil de haşlanmış patates gibi olmuştu tadı. Kaç derecede kaç dk pişirmek gerekiyor? Hangi tarifi kullandınız, ne kadar yağ koyuyorsunuz... falan filan, help plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 sanayi devrimi irlandalısı gibi patatesle mi besleniyorsunuz lan? alurielin niye bu kadar aptal olduğuna şaşmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar