ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mortis eksideki japonmanyagi da sen misin yoksa. Viral mi yapıyorsunuz anlaşmalı nedir. Japonya'ya baya ilgin vardi diye hatırlıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Abi cihan benim cocukluktan beri arkim. Viral deildir ya. Alakasi yok cunku o tarz reklam vs konulari ile. Ama onedio neden o fotoyu secip koydu anlamis deilim. Cihan da bilmio o gonderdi bana ztn ilk unlu oldun die hehe. Edit: evet var ilgim de ben deilim o. Hic eskiye girmem ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Dragonfire said: gerçek mortis bu; kim çizdi bunu çok tatlı olmuş ahmet mi çizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 ahahahahahah karikatur mukemmel asdffadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 aynen ahmet çizmişti görsel sanatlarda var draw topicinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mortis said: Ama onedio neden o fotoyu secip koydu anlamis deilim. dayanilmaz caziben sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 bulsan nabıcan abi kızla? belki hayal ettiğin gibi değil? belki hayalindeki kız ona o kitabı tavsiye eden şişman sivilceli pis bi arkadaşıdır? ruhlarınız onunla uyuyodur? bırak bence hayallerindeki gibi kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 adamın değil lan, arkadaşının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 bunu yapan bizim bi arkadaş. çok iyi çocuktur severiz ailecek. kendince ufak bi şapşiklik yapmış şimdi koptu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Abi millet cocugun hoslandıgı kızı aramasına tecavüz diyor, olm nasıl üreyeceksin begendigini kovalamazsan? Gökhan çok tatlı çıkmışsın aldım bi makas yanaklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 böbrekler yerinde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 ben hala inanmıyorum kızı bulduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 abi karikaturun sondaki gulus mukemmel olmus ya o agiz cizgisi ahabahaabab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 https://www.facebook.com/dijitalgeyik/videos/574430166079782/?hc_ref=NEWSFEED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 karikatürün sonundaki gülüşü resmen hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 https://www.kanald.com.tr/canli-yayin beyaz show'a çıkmıştır seyirciler arasında konuk olarak merak edenler izleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Oha hala beyaz show mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Utk said: https://www.kanald.com.tr/canli-yayin beyaz show'a çıkmıştır seyirciler arasında konuk olarak merak edenler izleyebilir canlı yayın kaçırdık muhtemelen youtube'a atında izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 valla ben msjı görünce açıp tv yi baktım. bu şarkı gönlümün tek sahibine adlı şarkıyı söylüyordu bir erkekle kadın. hala devam ediyordur program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 şarkıdan sonra konuştular, televizyona çıkıp saçma demesini tebrik ediyorum canı gönülden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 https://www.kanald.com.tr/beyaz-show/bolumler/10-02-2017-beyaz-show?p=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar