Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 said: Dizinin konusu kısaca şöyle; Osmanlı'nın hem iç hem dış mihraklarla yaşadığı sorunların göbeğinde Mahmut Paşa yer almaktadır. İmparatorluğun barış içinde varlığını sürdürmesi, bu genç ve vakur paşanın başarısına bağlıdır. https://www.youtube.com/watch?v=--plT0WHLb4pati manga konusu hahah nasıl bi shitstorm çıkacak burdan bakalım gerçi güzel de olabilir ya ecchi ve tsundere [random kösem hürrem lel] kışın çıkıyo bol bol remove kebab gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 nolur harem sahnesi please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2016/06/27100155/as-bayraklari-as-600x398.jpg arslan senki'de yenen hakkımız bu sefer teslim edilir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 vay anasını arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 arkadaşım 6 sene önce açmışız başlığı kirlilik yapmayın https://forum.paticik.com/read.php?10,5180499,8578497,page=2#msg-8578497 manga kimsenin ipinde olmadğı için spoiler olmaz ssdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 cübbeliye gönderiyorum anime'yi, bakalım caiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Deyyuslar benim ecdadımı çizgi film yapmış. Tez kelleleri vurula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Kurtcuklar hemen japon turist dovsun gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mangasını ben uzun süredir takip ediyorum. Baya güzel bir manga. Osmanlı tarihi falan beklemeyin animeden alakası yok haberiniz olsun (:P). Paralel bir evrende geçiyor manga. Yönetim sistemi, sınırlar, şehir isimleri, din, diğer ülkelerle ilişkileri falan tamamen farklı. Bu arada mangayı çizen abla Tokyo üniversitesinde Türk kültür ve tarihi okumuş. Mangayı okurken de fark ediyorsunuz bunu. Türk kültürü hakkında çok ince detaylar var. Benim bile aklıma gelmeyecek ayrıntılara girmiş. Baya iyi bu konuda. Politik olaylar, savaşlar vs çok iyi işleniyor mangada. Özellikle Osmanlı teması işlenmesine rağmen Osmanlı isminin kullanılmaması ve ülkenin Türkiye adıyla geçmesi çok hoşuma gidiyor benim. Tavsiye ederim yani mangayı okumadıysanız gerçekten çok kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Flassh said: nolur harem sahnesi please. harem mi, Has Bağçe mi? https://www.iskultur.com.tr/has-bagcede-ays-u-tarab.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=d8-9mMAIH2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 var mi tarihten haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Darklight1903 said: var mi tarihten haber? Büyük ihtimal Temmuz ayı içerisinde yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 İzlediniz mı ilk bölümü. Gayet iyidi ya, temposu fln yerinde, izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 dış mihraklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Mükemmel olmuş ya bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Kalite olarak ta, müzikler olarak ta Bir de 2 dakikada bir "türkiye dedi lan ehe ehe" diye konsantrasyonumu bozmasam çok daha fazla zevk alıcam şu animeden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 verdim mehteri izliyorum ilk bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 2. bölüm 2. bölümde dış mihrakların mülteci sorunu oluşturarak ülke düzenini bozması sorununu ele alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 kartallar op olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 mangayi takip etmedim hic; abi mahmut pasa.... yoksa http://i.istockimg.com/file_thumbview_approve/9963100/3/stock-photo-9963100-hand-sign.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 ------spoiler----- sonunda devlet yıkılıyor ------spoiler----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 arslan senki kafasını yakalar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 aynı tarzda, kalite olarak ta pek aşağı kalır yanı yok. yakalar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 harem var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 harem yoktu da güzel bi kız vardı dansöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar