Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 akademik işlerle uğraşıp da wordde uzmanlaşan var mı, tez için formatta bişeyler yapmam lazım yetemedim bi türlü. yardım edene dürüm sigara ne istiyosa ayarlarız gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Uzman degilim ama ayni dertlerle ugrasiyorum. Sor bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Abi direk sor bilen yazsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Word uzmanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Taktiksel yaklaşmış işte çok iyi biliyorum ben diyen adamları özeline bekliyor sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 googleın çözemeyeceği nasıl bi problem oldu acaba wordde yahu, merak ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 sayfa numarası koyamamıştır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 ad3m said: Taktiksel yaklaşmış işte çok iyi biliyorum ben diyen adamları özeline bekliyor sddfg bana da direkt kitleyecekmis gibi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 ahahah aynen abi, pusuda bekliyor bak hala fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 baskı merkezleri falan zaten bi dürüm ayran parasına yapıyor bu işi. en azından hacettepe ve ankara üni için böyle. tez yazım klavuzlarını falan da daha iyi biliyorlar senden benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 tezin kendisinden çok o tezi istedikleri formata getirmekle uğraşmıştım. öyle dandikti tezim sfdsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Aluriel said: sayfa numarası koyamamıştır kesin aynen tez için sayfa numarasının introductiondan sonra gözükmesini istiyolar. ilk 4 bölümde boş olacak. ilginç bir şekilde 1. ve 4. sayfam birbiriyle bağlantılı. tüm sayfa noları siliyorum 1. ve 4. kalıyo, 1i değiştiriyorum 3 duruyo 4 gidiyo falan karman çorman aynı dertten drama yasşayan varsa özele plx dana22 said: ad3m said: Taktiksel yaklaşmış işte çok iyi biliyorum ben diyen adamları özeline bekliyor sddfg bana da direkt kitleyecekmis gibi geliyor.. tabi o kadar dürüm sigara vaati niye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 1- introduction kısmından önceki son sayfaya gel 2- Sayfa Düzeni - Kesmeler - Sonraki Sayfayı seç. 3- Numaralandırmanın başlayacağı sayfaya gel, ekle - sayfa numarası ve işlem tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 paginaitionu çözdüm beyler eyv. şimdi de pdf formatında bir problem var. harfler arasındaki spacingde bir sorun var. word dökümanında normal, pdfde sıkıştırılmış gösteriyor. var mı bilen sorunu export optionda bir şey göremedim bir de herkese iyi seneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Benim yapmak istediğim şöyle birsey var. Asd Sdf Dfg Şeklinde satirlar asagiya gidiyor, ama bu metni aşağıdan yukarıya doğru şekilde yine yukardan aşağı yazmak istiyorum. Dfg Sdf Asd Olsun işim bitince. Nasıl halledilir, google direk metin yönü ile ilgili veya sayfa yapisi yatay dikey sonuçları çıkartıyor karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 tam google sheets/excel ile cozulecek bir sorun gibi duruyor, listeyi google sheets e cp yapip orda cozmeyi denerdim, sonra geri worde paste special Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Başlarına numara falan koy alfabetik sırala de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 (düzenlendi) 5 saat önce, Pordakal dedi ki: Benim yapmak istediğim şöyle birsey var. Asd Sdf Dfg Şeklinde satirlar asagiya gidiyor, ama bu metni aşağıdan yukarıya doğru şekilde yine yukardan aşağı yazmak istiyorum. Dfg Sdf Asd Olsun işim bitince. Nasıl halledilir, google direk metin yönü ile ilgili veya sayfa yapisi yatay dikey sonuçları çıkartıyor karşıma. Bunu excelde cok kolay yaparsin google sheets de olur. =sortby( kullanman lazim https://www.excel-easy.com/examples/reverse-list.html macrosu da 5dkda yazilir Temmuz 22, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Sr. Microsoft Word Engineer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar