Bornleader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 15.6" Full HD, i7 - 4710 mq işlemci, 8 GB Ram, 750 GB hdd, 4 GB GTX 860M ekran kartı (860M> 950M), ışıklı klavye, tek tuş soğutma vs. Çanta ve mouse yanında verilecektir. Laptop gayet temizdir. Garantisi geçen ay bitmiştir. Fiyatı: 2.000 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 çok pahalı 2 yıl önce 2300-2400 e aldığın laptopu 2000 e satmaya çalışmak çok ilginç gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 2 yıl önceki fiyatı 2.600 TL. Ayrıca 2 yıl önce dolar 2 TL'ydi. 200.000 TL olan evler de şu an 350-400.000 TL. Bu ürünü %50 indirimle falan almış olsaydım 1.300'den fazlaya satamayacak mıydım yani? Ev almayı düşünürsem yanıma sizi alacağım mutlaka, "kaça almıştınız falan diye başlayıp" fiyat kırarsınız belki. Sitesinde bulunan 2 yıl önceki fiyatına bakıp bu şekilde düşüneceğinize aynı özelliklerde diğer laptop fiyatlarına bakıp kıyaslama yapsaydınız keşke. Bknz: 860m ve 950m ekran kartlı laptoplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Suanki dolar kuruyla bu fiyata bunun yarisi ozellikte laptop yok. Yakin zamanda almamis olsam alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 balta https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-abra-a7-v3.1-128-ssd-316213948/detay iki yıl önce 2900 e almıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 fiyatı bilmem de, evle karşılaştırma olmamış. Kullanım ömürleri, eskimesi v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 6 ay önceki bir ilanı koyuyorsunuz önüme :) Diyarbakır'da adamın biri bi' ara satmış siz de bunu kıyas olarak gösteriyorsunuz. Kaldı ki birinin benden uyguna satması benim uyguna satmadığımı göstermez. Ben piyasa araştırmasını yaptım ve gayet de uygun fiyata koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Balta bu sefer taşa vurulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Balta taşa vurmamış, kullandıkça fiyatı düşen bir şey ile durdukça değerlenen başka bir şey karşılaştırılmaya çalışılmış ve olmamış. Balta sağlıklı ve yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Araba mı bu 100bin km yaptı diye motoru eline alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 17 inç 950mli makinalar bile 3400 olmuş 2000 liraya bi alt nesil oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Adamın fiyat iyi beyler. İhtiyacı olan kaçırmasın. Taze fiyatlar, bunlarda 2 nci el: https://www.sahibinden.com/bilgisayar-dizustu-notebook-laptop-monster?query_text=Abra+A5+v2.1 AntiBalta sallar giderim. Hep balta mı vurcaz, değişiklik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Adam hazırlıklı çıktı, baltayı değiştirin. Balonlu üyeye güven olmaz, adam satış yapmak için üyelik açmış. Birkaç saat kullandığı faresini satıyor falan, şüpheli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 olm zaten yeni seri kartlar gelecek 980li laptoplar ucuzlayacak dedik, maşallah dolar %50 artınca hiç fark olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 eldar said: Adam hazırlıklı çıktı, baltayı değiştirin. Balonlu üyeye güven olmaz, adam satış yapmak için üyelik açmış. Birkaç saat kullandığı faresini satıyor falan, şüpheli. Eldar ın balta güzel balta, örnek balta. Durum değerlendirmesi yapılmış, seçenekler değerlendirilmiş. Pro balta olarak farklı yerden vuruyor. Ö.m. göndermişim yanlışlıkla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bornleader said: ışıklı klavye, tek tuş soğutma vs. ya kalabalık yapıcam topicte farkındayım ama tek tuş soğutma nedir merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Fn + f1 yapıyorsun havalanıyor laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Eüzübilaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Saeros said: Bornleader said: ışıklı klavye, tek tuş soğutma vs. ya kalabalık yapıcam topicte farkındayım ama tek tuş soğutma nedir merak ettim bir tuş var basınca fan daha hızlı çalışıyor, buna rağmen cs oynarken benim işlemci 98 dereceyi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 İkinci el pazarı görüp foruma üye oldum evet ancak yeni üye olmamdan dolayı çekinmeyin zira isteyene protokol dahi yaparım (falancadan filan tarihte falan seri nolu filan ürünü aldım vs). Adliye personeli olduğum için aldatma potansiyeli en düşük insanlardanım. Almadan önce saatlerce inceleyebilirsiniz. Ben arkamdan kimseye sövdürecek mal satmam. Bu arada resimleri eklemediğimi fark ettim. Buyrun.. http://i.hizliresim.com/8PYPnd.jpg http://i.hizliresim.com/8PYPmd.jpg http://i.hizliresim.com/An1nY7.jpg http://i.hizliresim.com/ModoP6.jpg http://i.hizliresim.com/LZbZYJ.jpg Garantisinin geçen ay bittiğini sanıyordum 2 ay olmuş o durumu da düzelteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Oo beyler adam boş değil, fiyat baltasını savuşturdu, Balonlu yeni üye güvensizlik baltasını da savuşturuldu. Baltalara Pro Block koydu herif. Var mı şansını denemek isteyen başkası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 amazondan daha uyg-neyse ben de vurmuyorum. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 rot kartı son kozunuz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 rot kartıda işe yaramaz ki laptop olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar