Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okumak ne güzel şeymiş lan

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Ben de hiç okuyamam, anne biz de canavar gibi, neyseki okuduklarını bana da anlatıyor, kültürleniyorum. Ben filmciyim, az çok yönetmen takip ederim, bir de oyun işte. Kitapa pek merak salamadım. Bizde anne doktor baba ressam, bense tam bir genetik çöplük, ne kadar gereksiz şey var bende toplanmış :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi konu dışı olacak biraz ama, kitap okumak ve oyun dışında kafa dağıtan hobi yapan 1 kişi yok mu? Bir fistanı okumuştum ahşap işleriyle uğraşıyor sanırım hobi olarak.Bu tarz eğlenceli ya günde 1-2 saatimi ayırıyorum günün stressini unutturuyor dediğiniz başka bir etkinlik yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

sinera said:

Abi konu dışı olacak biraz ama, kitap okumak ve oyun dışında kafa dağıtan hobi yapan 1 kişi yok mu? Bir fistanı okumuştum ahşap işleriyle uğraşıyor sanırım hobi olarak.Bu tarz eğlenceli ya günde 1-2 saatimi ayırıyorum günün stressini unutturuyor dediğiniz başka bir etkinlik yok mu?

masturbasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

sinera said:

sinema
gezme dolaşma yeme içme
Sosyal ağlarda paylaş

hayatınızda anlamı hobide bulmaya çalışmayın abi. boş vakitte değil dolu vakitte sizi tatmin eden şeyler yapmaya çalışın. boş vakit adı üstünde "boş" bir deneyim, laidback olması iyidir. evlenince bol bol boş iş yapıyorsun zaten "hobi derdi" gibi şeyler kalmıyor asdasd. boş dediğime bakmayın işte bakış açısına göre en dolu şeyler onlar aslında. çok kasmamak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

abi makette tam bi vakit kaybı değil mi ya
bana öyle geliyor sanki, puzzle gibi.

ben de sevmiyorum ama vakit kaybı değil kesinlikle ikisi de.

puzzle hele, ilk başladığında sinir krizi geçirttiriyor insana tam bir mongol işi diyorsun, sonrasında bir bakmışsın 2 saattir başındasın. hele yanında birisiyle yapıyorsan daha da keyifli.
Sosyal ağlarda paylaş

iş harici durumlarda ben oyun oynuyorum, misal wow oynuyorum, böyle puzzle maket falan yapsam ya da kitap okusam "lan vakit boşa geçti şu kadar saatte en az 30 40k kasardım" diye bir şey oluşuyor içimde :D. Üzülüyorum sonra giden vakte. Oturup açıyorum wowu. 2 3 saat oynuyorum bu sefer de "ulan bu kadar saatte şu işi yapardım ya boş boş orgrimmarda durduk" diyorum işe geri dönüyorum. Böyle bir iş sarmalı var. Geceleri allahtan uyumak zorundayım da 2'den 3'ten sonra işe dönecek enerji kalmıyor uyuyorum :D.
Sosyal ağlarda paylaş

sinera said:

aç bir konu konuşalım
Sosyal ağlarda paylaş

abi okuma konusu bende sırf internete döndü artık, adam gibi kitap okuyamıyorum. eve gidiyorum tableti alıyorum, quora, arstechnica, reddit, the verge, ekşi sözlük, hackernews, ıvır zıvır ne varsa onlara dalıyorum maalesef. ha kötü mü bence süper, şikayetçi değilim, saydığım yayınlar harbiden iyi. özellikle quora'da çok iyi vakit öldürülüyor
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

hayatınızda anlamı hobide bulmaya çalışmayın abi. boş vakitte değil dolu vakitte sizi tatmin eden şeyler yapmaya çalışın. boş vakit adı üstünde "boş" bir deneyim, laidback olması iyidir. evlenince bol bol boş iş yapıyorsun zaten "hobi derdi" gibi şeyler kalmıyor asdasd. boş dediğime bakmayın işte bakış açısına göre en dolu şeyler onlar aslında. çok kasmamak gerek.

Ne demek istedin abi sen? Anlatmak istedigin nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...