µh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Kafa dağıtma amaçlı da kitap okunur gayet. Kitapevlerini gezince genelde indirime giren popüler bilim veya tarih kitapları oluyor uygun fiyatlara. onlar baya güzel bir okuma sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 kafayı boşaltacak kitaplar da mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 kaçış edebiyatı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Ben de hiç okuyamam, anne biz de canavar gibi, neyseki okuduklarını bana da anlatıyor, kültürleniyorum. Ben filmciyim, az çok yönetmen takip ederim, bir de oyun işte. Kitapa pek merak salamadım. Bizde anne doktor baba ressam, bense tam bir genetik çöplük, ne kadar gereksiz şey var bende toplanmış :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Abi konu dışı olacak biraz ama, kitap okumak ve oyun dışında kafa dağıtan hobi yapan 1 kişi yok mu? Bir fistanı okumuştum ahşap işleriyle uğraşıyor sanırım hobi olarak.Bu tarz eğlenceli ya günde 1-2 saatimi ayırıyorum günün stressini unutturuyor dediğiniz başka bir etkinlik yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ahah seni çok iyi anlıyorum ya anne ressam baba meendis benim de. bense hiçbişi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 sinera said: Abi konu dışı olacak biraz ama, kitap okumak ve oyun dışında kafa dağıtan hobi yapan 1 kişi yok mu? Bir fistanı okumuştum ahşap işleriyle uğraşıyor sanırım hobi olarak.Bu tarz eğlenceli ya günde 1-2 saatimi ayırıyorum günün stressini unutturuyor dediğiniz başka bir etkinlik yok mu? masturbasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 maket yapmak baya iyi oluyor ya deli stres attırıyor, tv'de discovery falan açıyorsun bi çay demliyorsun yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Erken sorunu var bende 1-2 saatimi almıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 sinera said: Abi konu dışı olacak biraz ama, kitap okumak ve oyun dışında kafa dağıtan hobi yapan 1 kişi yok mu? Bir fistanı okumuştum ahşap işleriyle uğraşıyor sanırım hobi olarak.Bu tarz eğlenceli ya günde 1-2 saatimi ayırıyorum günün stressini unutturuyor dediğiniz başka bir etkinlik yok mu? sinema gezme dolaşma yeme içme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ben arada sırada evdeki ot bok işlerle de uğraşıyorum kafayı boşaltmak için. geçen gün kablo kanalı çektim otistik gibi. hava filtrelerini temizledim. ondan sonra klima filtrelerini temizledim. sağa sola ufak boya yaptım. kedilerin bok küresini küredim falan asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Bilemiyorum abi sinema falan geldi geçti oluyor gibi geliyor bana. Sanırım o hobinin daha creative olmasını tercih ediyorum. Mesela maket mantıklı geldi, ama diğer yandan bir parçayı yanlış yapıştırırım falan sinir krizine girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 abi makette tam bi vakit kaybı değil mi ya bana öyle geliyor sanki, puzzle gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 sinera said: Erken sorunu var bende 1-2 saatimi almıyor :S video secemece 1.5 saat, gerisi 40sn. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Lego. Hobi olarak legodan ötesi yok bence. Çoçuğum olsun lego doldurucam zaten evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 hayatınızda anlamı hobide bulmaya çalışmayın abi. boş vakitte değil dolu vakitte sizi tatmin eden şeyler yapmaya çalışın. boş vakit adı üstünde "boş" bir deneyim, laidback olması iyidir. evlenince bol bol boş iş yapıyorsun zaten "hobi derdi" gibi şeyler kalmıyor asdasd. boş dediğime bakmayın işte bakış açısına göre en dolu şeyler onlar aslında. çok kasmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 senko said: abi makette tam bi vakit kaybı değil mi ya bana öyle geliyor sanki, puzzle gibi. maket puzzle gibi değil ya, boyama işi falan çok eğlenceli. daha fazla sabır gerektiriyor, bittiğinde evin bir köşesine koyuyorsun insanlar gelince beğeniyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 senko said: abi makette tam bi vakit kaybı değil mi ya bana öyle geliyor sanki, puzzle gibi. ben de sevmiyorum ama vakit kaybı değil kesinlikle ikisi de. puzzle hele, ilk başladığında sinir krizi geçirttiriyor insana tam bir mongol işi diyorsun, sonrasında bir bakmışsın 2 saattir başındasın. hele yanında birisiyle yapıyorsan daha da keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 iş harici durumlarda ben oyun oynuyorum, misal wow oynuyorum, böyle puzzle maket falan yapsam ya da kitap okusam "lan vakit boşa geçti şu kadar saatte en az 30 40k kasardım" diye bir şey oluşuyor içimde :D. Üzülüyorum sonra giden vakte. Oturup açıyorum wowu. 2 3 saat oynuyorum bu sefer de "ulan bu kadar saatte şu işi yapardım ya boş boş orgrimmarda durduk" diyorum işe geri dönüyorum. Böyle bir iş sarmalı var. Geceleri allahtan uyumak zorundayım da 2'den 3'ten sonra işe dönecek enerji kalmıyor uyuyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 sinera said: Abi konu dışı olacak biraz ama, kitap okumak ve oyun dışında kafa dağıtan hobi yapan 1 kişi yok mu? Bir fistanı okumuştum ahşap işleriyle uğraşıyor sanırım hobi olarak.Bu tarz eğlenceli ya günde 1-2 saatimi ayırıyorum günün stressini unutturuyor dediğiniz başka bir etkinlik yok mu? aç bir konu konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 abi okuma konusu bende sırf internete döndü artık, adam gibi kitap okuyamıyorum. eve gidiyorum tableti alıyorum, quora, arstechnica, reddit, the verge, ekşi sözlük, hackernews, ıvır zıvır ne varsa onlara dalıyorum maalesef. ha kötü mü bence süper, şikayetçi değilim, saydığım yayınlar harbiden iyi. özellikle quora'da çok iyi vakit öldürülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 motosiklet var, hepsini gömer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 hackernews'te ağır bağımlılık ya :D benimki daha çok vayaq millet neler yapio ben mal mal duruyorum oluyor tepkim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 bingildak said: hayatınızda anlamı hobide bulmaya çalışmayın abi. boş vakitte değil dolu vakitte sizi tatmin eden şeyler yapmaya çalışın. boş vakit adı üstünde "boş" bir deneyim, laidback olması iyidir. evlenince bol bol boş iş yapıyorsun zaten "hobi derdi" gibi şeyler kalmıyor asdasd. boş dediğime bakmayın işte bakış açısına göre en dolu şeyler onlar aslında. çok kasmamak gerek. Ne demek istedin abi sen? Anlatmak istedigin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 gezmek de çok güzel şey de gezmek için para lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar