tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 axedice said: Kapsül tavsiyeniz var mı? İtalyaya gittikten sonra 15 kuruşluk migros toz kahveyi içemez olduk =( Etopya var çibonun o güzel, bide böyle mikrodalgada süt ısıtıp onun içine yapınca 10 numero oluyor. çok sulu oluyo ya ben ful sütlü istiyorum sütlü olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 samaella said: 1kg alma 200 gr 5 çeşit al? o kadar çeşit yok ki? 2 ceşit kahve gördüm filtre kahve için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 kozalak said: samaella said: 1kg alma 200 gr 5 çeşit al? o kadar çeşit yok ki? 2 ceşit kahve gördüm filtre kahve için. Çeşit bol https://kahhve.com/filtre-kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 sanalbaharatta çeşit yok. kahhve.com daki fiyatlar da her ne kadar kahveciden gidip almaya göre düşük olsa da yüksek sayılabilir. sonraki siparişi de kahhve.com dan vereyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 sanalbaharattan aldıgım yirgaşefi sevmedim. adamların default kavurma seviyesi benim için baya fazla. çok kavrulmuş geldi kahve, starbucks tadı var sdf. baska ucuz kahvelere yöneleyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 filtre kahve kağıdı nerden alıyorsunuz ve ne marka kullanıyorsunuz. 3 market dolastım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 ben de bulamadım, tchibo'dan alıyordum normalde; eleman eylüle kadar gelmez bize dedi. metro'ya yolun düşerse bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 daha once de yazildi sanirim rossmann.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Sitesinde organik kahve haric bir sey yok. Bu rossman kozmetikci degilmiydi ya :) Filtre kahve ölmüs tr'de. Dogru duzgun makina da kalmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Masticore said: filtre kahve kağıdı nerden alıyorsunuz ve ne marka kullanıyorsunuz. 3 market dolastım bulamadım Migroslardanvar bi tane kahverenki kaat. Fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 büyük migros'larda var o zaman veya random koyuyorlar bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 http://www.hepsiburada.com/caffeo-filtre-kahve-kagidi-1x4-p-MTLINSACAFF001?magaza=L%C4%B0NSA%20GIDA&wt_gl=cpc.elk.beyazesya-ema.pla&gclid=EAIaIQobChMIvMOInrW41QIV6rXtCh0qxQbxEAQYASABEgLLK_D_BwE https://images.hepsiburada.net/assets/MAG/500/MAG_13785844.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Az önce gaza geldim aeropress aldım fena olmadı aslında french press içiyordum yıllardır, tortu olayından biraz sıkılmıştım temiz kahve arıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Esh said: Masticore said: filtre kahve kağıdı nerden alıyorsunuz ve ne marka kullanıyorsunuz. 3 market dolastım bulamadım Migroslardanvar bi tane kahverenki kaat. Fena degil çaresizlikten dükkandaki menü bastığımız craft kağıtlarla yapıyordum ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Onceden cekilmis kahve aliyorsaniz şunu bi okuyun; https://www.mnn.com/food/healthy-eating/blogs/are-there-ground-up-cockroaches-in-your-coffee Tldr; "...when the professor told him the reason he had to find coffee made from whole beans. It turns out he was allergic to cockroaches, and pre-ground coffee contains ground-up cockroaches and caused an allergic reaction when he drank it. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Allah cektirmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Deathblade said: kozalak said: öğütülen kahvenin ömrü maks 15dk. sonra aromalar falan uçup gidiyor. çekirdek düzgün koşullarda 1.5 aya kadar taze kalabiliyor. ben sabah öğütüp vakumlu pakete koyuyorum, çok az bi hava kalıyor pakette. gün içinde onu tüketiyorum. Sanalbaharat'tan supremo 1kg ve yirgacheffe 250gr deneyim diyorum da 250gr x5 paket olarak gelecek. Çekirdekler paket açılmadığı sürece 2-3 ayda rafta dursa paket açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilse baristalık kurallarına aykırı bir haraket yapmış oluyor muyum? Not: Hario değirmen var, onda günlük öğütüyorum. Yirgacheffe aldım sen nasıl içiyorsun. Espresso mu ? Sipariş verirken Filtre kahve için çekin ve kavurun istedim ama tam kürdişh kahve olmuş öyle kavurmuşlar ki anlatamam... Filtre kahveye gitmez bu Edit: Sipariş verdin sandım vermemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Kurukahveci İhsan efendi den Sumatra almıştım baya güzel çıktı. Kilosuda 60₺, Ankara'ya 2 kilo üstü alırsam gönderiyormuş artık buradan alıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 espresso icin 250g almam lazim. blend de olur. var mi tavsiyeniz? en son kafeingo'dan yirgacheffe almistim. gayet iyi ama zam gelmis, uzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Aynı tür kahve sanalbaharat'ta 50 tl/kg. Onlar da 40'a satıyordu gerçi zam yapmışlar ama lezzeti baya başarılı. Zam olmasına ragmen bundan alıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 abi dogru diyorsun da 250g'dan fazla alirsam bozulur. 250g sadece grade2 satiyorlar. keyif degil de fiyat/performans kahvesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 keyif için satın alanlar paraya kıyabiliyorsa sanalbaharat yerine başka yerlerden almalı bence. ben kahve tüketimim aylık 1 kiloya yaklaşmadan önce bonarry kahve'den alıyordum. sonra değişti zaten orası, yeri büyüttü herif ve şuradan satıyor şimdi. yeni yerini denemedim ama eski kahvelerinden bir hayli memnundum. galiba islamcılığı var bi de bu herifin ya da osmanlı özlemi falan. tipik istambul leş gelenekçiliği. boykot uygulayan biriyseniz ismini aratırsınız olmadı. ben kahve iyi diye umursamamıştım. https://newcoffeeroastery.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Masticore said: Deathblade said: kozalak said: öğütülen kahvenin ömrü maks 15dk. sonra aromalar falan uçup gidiyor. çekirdek düzgün koşullarda 1.5 aya kadar taze kalabiliyor. ben sabah öğütüp vakumlu pakete koyuyorum, çok az bi hava kalıyor pakette. gün içinde onu tüketiyorum. Sanalbaharat'tan supremo 1kg ve yirgacheffe 250gr deneyim diyorum da 250gr x5 paket olarak gelecek. Çekirdekler paket açılmadığı sürece 2-3 ayda rafta dursa paket açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilse baristalık kurallarına aykırı bir haraket yapmış oluyor muyum? Not: Hario değirmen var, onda günlük öğütüyorum. Yirgacheffe aldım sen nasıl içiyorsun. Espresso mu ? Sipariş verirken Filtre kahve için çekin ve kavurun istedim ama tam kürdişh kahve olmuş öyle kavurmuşlar ki anlatamam... Filtre kahveye gitmez bu Edit: Sipariş verdin sandım vermemişsin ben sanalbaharattan sipariş vermiştim, çok kavurmuşlardı. adamların ayarı o sekilde herhalde. o yuzden sevmemiştim tadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Yaz geldi, sıcaklar bastı, soğuk kahve için kalın çekin/çektirin kahvelerinizi. Bir gecede buzdolabında güzel demleniyor. Alternatif olarak French Press çekimi de olabilir (az daha incesi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 moka pot var espresso yapıcam. fazla sert olmayan, noob işi bir kahve önerin pls /summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar