yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 benim dayım yok kime bakcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Sen kel kalıcan o zaman. Dayı yok > saç yok > kelsin /such logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Kafalarınızın tepesinden resim koysanıza, en keli seçelim aramızda, prudent'in yazdıklarını uygulasın denek olarak. Başarılı olursa bizde yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ben de bok gibi bir saç kıran , sivilcemsi problemler başladı. ara ara cıkıyorlar, sonra düzeliyor. doktorlar sürekli dönüp dolaşıp aynı ilaçları veriyorlar resmen umudum kalmadı. napsam bilmiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 peruk kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ben 1.5 2 sene önce 7 8 ay saç mezoterapisi yaptırdım. sonuç alan bir arkadaşım ve onun bir kaç arkadaşı daha vardı. gözümle gördüm yanı 3 4 kişide bu tedavi önce ve sonrasını. gaza geldim gittim doktorla konuştum kafama yattı tedaviye başladım fakat bir sonuç alamadım eve biraz uzak diyede devam etmedim. aynı doktor bağdat caddesinde evime daha yakın olan bir yer önerdi orayla gidip konuşacağım bakalım. bu arada kuzenım şu linkteki şampuanı kullanmaya başlamış sonuç almış saçları kalınlaşmış. bunu denemeyi düşünüyorum; http://www.kozmoya.com/PAUL-MITCHELL-Tea-Tree-Lemon-Sage-Hair-Lotion-Sa%C3%A7-D%C3%B6k%C3%BClmesi-ve-Ya%C4%9Flanmaya-Kar%C5%9F%C4%B1-K%C3%BCr-Serum-12x6ml benim saçımı genetiğim değil zamanında ettiğim büyük lafların döktüğünü düşünüyorum. ne ana tarafı kel ne baba tarafı. silksen kel kalmam ben diyordum sağda solda. şu son 3 4 senedir müthiş seyrelme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 kiskanmislar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 unity100 said: PrudenT said: yanlış ifadeler bunlar işte. minoxidilin bırakınca saçını zaten olacağından fazla dökmek gibi bir özelliği yok. sadece dökülmesi gereken saçların dökülmesini önlediği için bıraktığın zaman hepsi birden gidiyor. sonuç aynı, ama gecikme var. sonsuza dek kullanmak zaten amacı kel kalmadıkça. pişman olan adam da bırakma mallığını yapmasa o güne kadar zaten çoktan kel kalmış (i.e. bıraktıktan sonraki kellik seviyesine gelmiş) olacaktı, sorun orada. onu anlamak/kabul etmek yerine "yohoho böylö dökölmöyordo boroktom on kot fozlo dököldö" demek daha kolay geliyor. boşu boşuna insanları korkutuyorsunuz abi. bizzat 1 sene kullanıp sonra 2 sene bıraktım, genetiğimin vakti gelmemiş, hiçbir değişiklik olmadı saçım önceki haline döndü sadece. tekrar kullandım yine canlandı seyrelen kısımlar. canlı örneğiyim bunun. tekrar bırakırsam belki vakti geldiği için daha fazla dökülecek ama vakti geldiği için, ilacı kullandığım için değil. sen ozetle herkese hem kel hem follos olacaksiniz dedin gibi... Az bekleyin, kök hücreden saç klonlayıp ektirme teknolojisi geliyor. Öyle olunca şimdiki gibi öyle kasık kılı seyrekliğinde ektirilmiş de gözükmeyecek, dümdüz fırça saça dönecek öyle olunca. Bundan 10 sene önceki teknolojiyle saç ektirme için Elon Musk'ın saçı ekimi hakkında google'da arayın işte, oradan şimdi zenginin yapabildiğini düşünün, 5-10 seneye orta sınıfa yansır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 şu başlığı açıp da saçı dökülmemiş birini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 benim tam headphone'un kafamda temas ettiği yer seyrekleşti ya, kulaklık mı değiştirsem asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 kel degilseniz eger, sebamed'in sac dokulmelerine karsi bir sampuani var. 40 tl gibi bir ucreti var, ben hem onu hem de yipranmis saclar icin olanini donusumlu olarak kullaniyorum... baya ise yariyor fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 şunu kullanıyorum. schwarzkopf 1000ml 2 ay kullandıktan sonra ciddi şekilde azalma oldu dökülmede. ama kronik bir dökülme ise zaten onu engellemek çok zor. https://luxplus.photos/files/uploads/products/schwarzkopf-3d-men-root-activator-shampoo-1000-ml.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 abi gerek yok boyle urunlere, benim butun masam sac olurdu eskiden. Dalin kullanmaya basladim, duzeldi. 1 haftada farkediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 kellige kesin cozum http://blog.modapedia.com/images/haber/2011/11/14/112/puma_apka_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar