proutsmou Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Normalde aylık 10 tl, bende aile paketi var ve pakette 4 kişiyi daha premium yapabiliyorum. Tek seferde 30 tl veren 1 yıllık premium'u alıyor. Alan kişiye aylık 2,5 tl'ye denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 sitesinde 3 aylık 0,99 TL Baltasız ilan kalmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 3 aylık 1 tl kampanyasından 1 kere yararlananlar 2.'yi alamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 sadece espiri amacli yazdim herkes baltalıyor bende yapayım dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 dur ya heves etmiş bi baltalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 yıllık 30 lira nasıl oluyor yahu anlamadı ben aile için ortak olduğunuzda mı 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 aile fiyatı aylık 14.99tl, 5+1 kullanabiliyor. muhtemelen 2 kişiler ve ortak arıyorlar. adam başı 2 kuruş kar etmiş oluyor böylece. aynı adres muhabbeti var aile kullanımı için, ip falan sorgulamasın(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Abi ben eski kız arkadaşıma, başka bir kıza, anneme, babama ve kardeşime verdim; annem ve babam birlikte oturuyorlar geri kalan herkes farklı adreslerde. Hatta 3 kişi İstanbul, 3 kişi farklı şehirlerde. Bir sene dolmak üzere ve hiç bir sorun olmadı şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proutsmou Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Spotify'ın tek baktığı kullanıcının aynı ülke ip'sinden girmesi. Haliyle sıkıntı yok. Bence 30 tl, 1 yıllık premium için makul. Baltaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 deadwoll said: Abi ben eski kız arkadaşıma, :( annesinden babasından önce yazmış adam. sad story... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 kzpmaza ile bir aile kurduk biz ve çok mutluyuz.Başka kim var ailemizde bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 xaty said: aile fiyatı aylık 14.99tl, 5+1 kullanabiliyor. muhtemelen 2 kişiler ve ortak arıyorlar. adam başı 2 kuruş kar etmiş oluyor böylece. aynı adres muhabbeti var aile kullanımı için, ip falan sorgulamasın(?) ben kullanıyorum aile muhabbetini. biri agrıda biri mersinde hiç bi sorun olmadı 3 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 proutsmou said: Spotify'ın tek baktığı kullanıcının aynı ülke ip'sinden girmesi. Haliyle sıkıntı yok. Bence 30 tl, 1 yıllık premium için makul. Baltaya gerek yok :) abi vpn ile dinliyorum sıkıntı olmuyor, 2 ay yurt dışındaydım, yine problem olmadı. aynı ülke ip'ye de bakmıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 vodafone red tarifelerinde bedeve* veriyor 1 yıllık http://www.cataclysmuo.com/sites/default/files/2BarbaricBattleAxe.png *bedeve dediğim parasını içine katıştırmıştır gerçi de maksat balta olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 eminmisin,bende red tarifesi var ama sportify icin ucretsiz bir yillik kampanyalarda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 en az red m olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 valla 1-2 hafta önce sırf ekranda tt yazmasın diye vodafone'a taşıdım, aktive de ettim, eminim. ha yeni gelene cart curt kampanyasıysa bilemicem. http://www.vodafone.com.tr/Red/SpotifyPremiumUyeligiFirsati.php edit: @holycan s'te de yiyor görünüyor attığım linkte. 2. edit: hatta 3 ay-bi liralık fakir kampanyasından aldığım premium üyeliğimin üstüne 12 ay ekledi. ruhum fakir olduğu için "pff 2-3 ay üst üste binip boşa gidecek Bİ LİRA VERİP ALDIĞIM ÜYELİK" diye dert etmiştim sdjhgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 KillJoy said: proutsmou said: Spotify'ın tek baktığı kullanıcının aynı ülke ip'sinden girmesi. Haliyle sıkıntı yok. Bence 30 tl, 1 yıllık premium için makul. Baltaya gerek yok :) abi vpn ile dinliyorum sıkıntı olmuyor, 2 ay yurt dışındaydım, yine problem olmadı. aynı ülke ip'ye de bakmıyor sanırım ayni ulke ip ye bakmiyor sanirim cunku sen ailecek yurtdisinda da yasiyor olabilirsin. atiyorum kazak spotify i kullan, kazakistan muzigi dinle diye forse edemiyolar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 harbiden ya, müzikte regional lisanslamaca yoksa dizide filmde niye var? netflix reyis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 müzik evrenseldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 anladigim kadariyla sadece ilk davetiye linkine tiklarken kontrol ediyorlar. Arkadasim almanya'da onun aile paketini kullaniyorum ben mesela amerikadan. Bana davetiye linki gondermisti, hola ile almanya uzerinden linke tikladim sadece o kadar. 4 aydir falan sorunsuz kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Cokomantis said: valla 1-2 hafta önce sırf ekranda tt yazmasın diye vodafone'a taşıdım, aktive de ettim, eminim. ha yeni gelene cart curt kampanyasıysa bilemicem. http://www.vodafone.com.tr/Red/SpotifyPremiumUyeligiFirsati.php edit: @holycan s'te de yiyor görünüyor attığım linkte. 2. edit: hatta 3 ay-bi liralık fakir kampanyasından aldığım premium üyeliğimin üstüne 12 ay ekledi. ruhum fakir olduğu için "pff 2-3 ay üst üste binip boşa gidecek Bİ LİRA VERİP ALDIĞIM ÜYELİK" diye dert etmiştim sdjhgfs tesekkurler,sayende bende az once uye oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar