Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasbro'nun mükemmel yılbaşı reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Monopoly var , hatta cenga ve tabuda var onlarda hasbro muydu? bak 3 tane var işte öyleyse :D Biz shot içerikli oyunlar oynarız büyük ihtimalle. Bekar erkekken "kızlı erkekli partide shotlı shutlu oyunlar vuuuu" olurken evli olunca "ulan bunlar kusup çıkarır birbiriyle sevişir bizim evi batırmasalar bari " diye geriliyosun.
Mesaj tarihi:
hay başlayacam ya kutu oyununun bile elitisti çıktı forumda. monopoly işte en klasik oyun.

ha bana sorarsanız en iyi oyun codenames yalnız. hayatımda böyle güzel oyun oynamadım. oynayıp hasta olmayan da görmedim. 50 tl gidin alın oynayın.
Mesaj tarihi:
hepsi var hepsini oynadım son 3 ayda. trivial pursuitin 2 modu var yavaş olan aşırı uzun sürüyo ya. öldük bi kere 3 saat fln sürdü.
tabu zaten iyi. monopoly'ye de hastayım da mevzu çıkabiliyo asdf

en favorimiz ipucuydu bizim en çok onu oynuyorduk. hem de 80lerden kalma versiyonunu oynuyoduk. bay kaymaklı.

sonra işte codenames'i keşfettik. başka bişey oynamaz olduk. tekrar diyorum meraklısı direk alsın. ödül mödül almış zaten.
  • Admin
Mesaj tarihi:
reklam cok agresif ama yine de basarili. neticede ulkede ki buyuk sorunlardan birisine dikkat cekiyor, biraz abartarak da olsa...

sonrasinda da kendi urunlerini akillara sokuyor. simdi reklami izledikten bir kac gun icinde bile ara ara akliniza gelecek bu urun. ha disarida eglenmeye cikacak, yer ayirtmis veya kesin kararli kisiler reklam sonrasi yok ya evde oturalim demezler. ama ciksak mi cikmasak mi diye ikilemde kalanlar -ki bu kesim zaten her daim bu reklamdaki vurgulanan seyi kafaya takan kesimdir- tekrar dusunur.

eglence sektorunun isini de pek tabi baltalayacak bir reklam. eh rakiplere satasan reklamlar yurt disinda da yapiliyor. bizim kanimiz cabuk kaynadigi icin biz de biraz fazla tepki gosteriyoruz. hal boyle olunca bu tip reklamlarin basarisi daha fazla oluyor.

ha, bu kadar abartmalarina gerek yoktu pekala ama bazen bazi firmalar bu sekilde cikis yapmaya calisiyorlar. genellikle de iyi sonuc veriyor.
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

goldbären said:

sizin versiyonda en pahalı yer Amed miydi abi

en pahalisi yine istanbuldaki gece kulupleriydi ama yine biz isletiyorduk hehehehe

hahaha. boardın kenar ortalarında da vapur iskeleleri yerine dolmuş durakları, midyeciler, kubarcılar falan var dimi
Mesaj tarihi:
reklamdan cok anafikrini sorguluyoruz abi. ama reklamin anafikri BENCE disari cikarsaniz sizi skerler degil.

disari cikan insanlari skerler ve birileri bundan zevk alirken bunu izlemek sizin de hosunuza gider

su eski turk filmlerindeki tecavuzlere bakin abi. neden tecavuzcu coskunlar nuri alcolar sempatik geliyo gozunuze biliyor musun? cunku bu adamlarin tecavuz ettikleri kadinlar genelde sanki tecavuzu haketmisler gibi canlandirildilar da ondan. mini etek giydiiler saclarini boyadilar ruj surduler vs. YOLLUYDULAR. yollu olmak ne demekse artik. Bir de ustune tecavuz sahnelerinde cidden kadin da zevk aliyormus gibi figuranlik yaptirilinca turk halkinin bilincalti tecavuzu aklamis oldu.

Bazilariniz soruiyo filmlerde tecav uz konusu da mi silenmeyecek diye. nasil islediginiz onemli. barda filminde de tecavuz vardi, hosunuza gitti mi? gitmedi. neden? cunku realiteyi gercekte oldugu gibi verdigi icin gitmedi. kadinlar zevk almadi, erkeklerin hakkaniyeti varmis gibi goze sokulmadi.

bu psikoloji ile 2016ya gelmemek isterdik. ama gorunen o ki bu boyle devam edecek.
Mesaj tarihi:
Ya burada harbiden literal tecavüz olsa eyvallah dicem ama dışarı çıkanı ekonomik silkerler izlenimi yaratmaya çalışılmış bişi için jiletle tecavüz eden adam örneği vermek için cidden sjw olmak lazım.

Yahu adam taksici diyor , garson diyor , dj diyor , buradan nasıl literal tecavüze geldiysen . Adam oyun firması oyun , diyor ki dışarıda 5k parayla grupça eğleneceğinize , 100-200 lira harcayın bizim oyunları oynayın silkilmeyin. Bu yani tüm amaç . Tam becerememiş ve beğenilmemiş olabilir fakat adamların reklamı çekerken amacı belli ki bu. Yoksa "sizi nuri alçolarda silkti çok hoşunuza gitti hoşunuza gide gide silkiceksinşiz ahahahahahah" diye reklam yapmak hasbronun ne işine yarayacak? Adamlar bundan ne gibi bir fayda sağlayacaklar? Mini etek giyersen tecavüze uğrarsın imajı hasbroya ne gibi bir fayda sağlayacak?
Mesaj tarihi:
bir de bazilari demis ki ak partinin comarlari yayindan kaldirtti bunu.

tam tersi, akp nin yaratmaya calistigi toplum bu zaten. disari cikmayin, etekle gezmeyin, spor yapmayin. sadece evde oturun cocuk yapin, kendi evinizde eglenin.

bu yani fazlasi degil.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Ya burada harbiden literal tecavüz olsa eyvallah dicem ama dışarı çıkanı ekonomik silkerler izlenimi yaratmaya çalışılmış bişi için jiletle tecavüz eden adam örneği vermek için cidden sjw olmak lazım.

disari cikani ekonomik olarak sikerleri, irza gecerek sikerler ile ironilestiriyor. ama tabi ki senin bunu anlamani beklemiyorum. sen gulup gecmek icin tasarlandin.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Esh said:

su eski turk filmlerindeki tecavuzlere bakin abi. neden tecavuzcu coskunlar nuri alcolar sempatik geliyo gozunuze biliyor musun?

Gelmiyor, bu senin düşüncen sadece

madem benim dusuncem bu. o halde icinde turk tarihinin top tecavuz karakteri olan reklama da methiyeler duzebiliyosan psikopat olman lazim. cidden ama boyle tecavuzu sevmiyorum ama tecavuzcuyu gormek, o tecavuzu hisseetmek hosuma giodiyor falan diyo olman lazim.
Mesaj tarihi:
toplumsal olarak sevmememiz laziom diyorum ben de bu karakteri.

ama seviyoruz?

demek ki toplumsal mesaji verirken bi yerde sicmissin, ya da bilerek bu sekilde vermissin.
Mesaj tarihi:
Eshin demeye çalıştığı tecavüzü bilerek yada bilmeyerek çok vurgulamışlar simgesel olarak.Reklam fikri evet güzel ama ne bileyim daha çok silkelendiğimizi çakal taksici koyup, kılkuyruk bir garson koyup da yapabilirlerdi. Ne biliyim arada kesik sahnelerle taksici 50 tl yi arkadan alır bozuk yap abim ne yapabilirim falan derdi.Ne bileyim garsonun yanındaki menude Yılbaşı menusu 600 tl Yılbaşı suyu 100 tl falan yazardı.Sadece OOoo yavrum biz paranı alıcağız sende zevk almaya başlıyacaksın diyen, yılışık hareketler yapan, yılışık karakterle çekilmesi hoş durmamış.Onun yerine yılbaşı abi önemli gün paşa paşa paranı ödeyip sesini çıkarmayacaksın zaten bizden iyisini mi bulacaksın dese aynı karakter yine harbiden bize böyle iteliyorlar dışarı çıksak ya imgesi oluşur kafamızda.
  • Yeni Oluştur...