paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Selam, Cihaz ile ilgili açıklamalar: http://www.lg.com/hk_en/sound-bar/lg-NB4530A http://www.trustedreviews.com/lg-nb4530a-review http://www.whathifi.com/lg/nb4530a/review Cihaz temizdir. Optik kablo da vereceğim yanında. Fiyat 450 lira desem? Her türlü balta, keser müdahalesine açıktır ;) İstanbul elden teslim. Eğer Anadolu Yakası olursa ben de bırakabilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Subwoofer'lıymış, yoksa sonsuzluğa gömecektim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 soundbar kadar pazarlama tokadı bir alet daha görülmemiştir elektronik tarihinde. açıorsun hala ses tvnin arkasından duvardan yansıyor gibi geliyor....,,, balta resmi adettendir http://3.bp.blogspot.com/-mbj2iuPyuL0/VAZ3dSsShYI/AAAAAAAAAhI/PA9nStL19_U/s1600/Fontmaure,%2BFrance%2BMousterian%2Bjasper%2Bhand%2Baxe,%2Bnatural%2Bopening%2Bin%2Bthe%2Brock%2Bwere%2Bused%2Bas%2Bfinger%2Bgrips,%2B80-40%2Bkya.jpg sapsız neanderthal el baltası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 valla TV'den gelen teneke sesine katlanamadığımdan almıştım kaliteli bir soundbar. Her dizi, film izlediğimde iyi ki almışım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Selam, @goldbären Sevgili arkadaşım o senin aldığın dandik üründendir :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 niye satıyorsun güzel bişiyse :p keşke hanımı kandırıp alabilsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Selam, Çünkü mevcut A5'leri kullanmaya karar verdim bu iş için :) Mevcutta koyduğum kör noktayı da farklı bir amaç için kullanmaya niyetlendik. Sub da odanın ortasında kalacak bu gidişle. İyisi mi sub olmadan bir çözüm bulalım dedik ve A5'leri kullanmaya karar verdik. Mevcutta sub ayarı en düşükte kullanıyorum zaten komşulardan şikayet gelmesin diye :D edit: typo Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Valla bence de soundbar muthis bisey. Samsung'un bi modelini aldık 5-6 ay önce. Tv'ye baglı, pikapa baglı, yeri geliyo telefondan bt ile baglanıp bangır bangır müzik de dinliyoruz. Ben de tavsiye ederim, hiç de öyle gereksiz bişey degil. Hele ki soundbar'dan sonra tv'nin sesini duyunca yıllarca nasıl böyle izlemişiz diyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 sub sız çalışmıyor mu bu? sanki baktığım modeller subsızdı benim. İlgileniyorum ama biraz pahalı geldi açıkcası. Hoş 0 fiyatlarına bakmadım henüz bakıyım editlerim postu :D edit: Evet sıfırı biraz pahalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 subsızlar alınmaz. işin güzelliği subda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 bende şu var misal, aşşırı memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 abicim neden hep şunları benim param yokken satıyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Selam, @samaella Bazen benim ufaklıklar sub'ın fişini çekiyor. Bakıyorsun ortada tiz bir ses dolanıyor :P Sub'ın yönünü tayin edemiyorsun; kaynak belli olmuyor ama odayı dolduruyor bir anda devreye girince. Ben köşeye önü açık bir noktaya, çıkışı duvarla 10cm boşluk bırakacak şekilde yerleştirdim. Kesinlikle panel TV için gerekli bir çözüm soundbar. Tasarım endişesi yüzünden flat ve geriye dönük çözümler sunuyor TV'ler. İnceldikçe de duvara yapıştırdığımız için ses iyice boğuluyor, saçma yerlerden kontrolsüz yansımalar ile sesler deforme oluyor falan filan. Bütçe varsa receiver ile daha yüksek fiyatlı ve kaliteli çözümler de aranabilir ama her şey dönüp dolaşıp maliyete geliyor :( Sub'ın konumu sorun olmasaydı mutlu mesut kullanmaya devam ederdim ben :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 6 ay falan sonra satıyor olsaydın alırdım çeyize eklemeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Selam, Kısmet :) Odada değişiklik yapana kadar bunun ile yola devam :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 plazacı itemi soundbar cinaliden de çıktı. filips hue var, soundbar var. dyson süpürge, fissler düdüklü tencere seti, miele makinalar da var mı çeyizinizde beyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 bu da yemiyo içmiyo* benim evin stoğunu tutuyor. *pardon yiyip içiyor bi yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 200tl atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 ginaly said: bu da yemiyo içmiyo* benim evin stoğunu tutuyor. *pardon yiyip içiyor bi yandan imreniyorum abi. ne karım var ne dyson süpürgem :( sadece odalar dolusu hazır yemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Selam, Sataşma var, itiraz ediyorum! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 len haribo gel bi akşam sıcak yemek yedirem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Kazanla yer bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 haribo ne lan sdfskshjgdkajhsgd çok güldüm gold alınmazsın umarım. gerçi divison'ı satmıştın di mi sen alınırsan alın beter ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Adamın nicki o zaten..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 he ya kocaman yazıyormuş pakedinde. olsun güldüm, ben ona bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar