emre3877 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 400 e dayandım int flask ta. baktım çıkmıyor lvl 3 bıraktım. baya zarar ediyorsun. ah fiyatı baya procla orantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Çantana kagit atiyo biliyosun dimi. Otomatik 3 olmuyo yani. Ufak bi hatırlatma amaçlı soyluyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Esh said: bi herif vardi hatta kungen miydi kinga miydi neydi. burning legionda uc gunde 40 olmustu adam sanirim. biz de 30 falan zorluyoduk, sonra koptuk basta onunla lvl kasiyoduk hatta sonralari herif unlu olmus sdfgs griz e sorun o anlatsin olm sdfs Senin kenef pc de kasiyodum, yanyana tukeniyoduk butun gun arada baban geliyodu falan napiyonuz amk diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Pordakal said: Çantana kagit atiyo biliyosun dimi. Otomatik 3 olmuyo yani. Ufak bi hatırlatma amaçlı soyluyorum sadece. biliyorum abi. çantanın ilk slotlarını boşaltıp gözümü çantaya dikerek yaptım hep. ama yeter artık gaza gelip kaç k yaktım ah de bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Crafttan para genelde exp basinda yapilir sonrasi goy goy. (Wod haric) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 yamaları da iyi takip etmek lazım. Dungeon/Raid geldi mi alcehmy, ilvl arttıran itemdır, yemektir gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Her zaman reagent satmak en güzeli. Kasmaya gerek yok bişi yok rahat rahat oynarken topla sat gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 olm hastanısınız? gidin gerçek para kasın biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Ben bu crafting olayını çözemedim bir türlü. 3 yıldız açınca para ediyor diyorlar ama onu açana kadar göbeği çatlıo insanın. Diyorum cooking kasıp satayım. Örneğin, genelde 5 yemek 100 golddan satılıyor, içine koyduğun 5 balıkta 100 gold, daha bunun diğer ıvır zıvırları var. Her türlü zarara giriyorsun. 3 yıldızı açayım diye zaten dünya kadar zarar ediyorsun. Onun yerine içeriği toplayıp, satıp alsan her türlü daha karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ne zamandır erteliyodum dün akşam çektim http://www.youtube.com/watch?v=R5B1BSQyLZI&t=2s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 legion expi en ucuz nerden alırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 60₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Herifler local currecy lere geçip duruyor, bizimki gelir mi acaba :p What currencies does Blizzard Battle.net support? Currently, Blizzard Battle.net supports the following currencies: USD, EUR, GBP, RUB, CNY, KRW, TWD, ARS, CLP, BRL, MXN, AUD. We will soon introduce support for JPY, CAD, and NZD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Pha said: Esh said: bi herif vardi hatta kungen miydi kinga miydi neydi. burning legionda uc gunde 40 olmustu adam sanirim. biz de 30 falan zorluyoduk, sonra koptuk basta onunla lvl kasiyoduk hatta sonralari herif unlu olmus sdfgs griz e sorun o anlatsin olm sdfs Senin kenef pc de kasiyodum, yanyana tukeniyoduk butun gun arada baban geliyodu falan napiyonuz amk diye. tam napıyonuz amk diyecek adam tipi var zaten reiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Her türlü Local de ocak dışıyız. Helal valla bize DİK duruyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Bari ruslara falan bağlasalar . ruble kabul e ilebilir değerde zaten vpn ile rus hesabı açıpta ödemeleri de gene vpn ile yapan bir sürü türk oyuncu var. en azından şu vpn yükü ve ban riski ortadan kalkmış olur. öbürtürlü TL cinsine falan hayatta bağlamazlar. oyuncu sayımız yeterli değil. ha bağlarlarsa oyuncu sayısıda feci artar. aylık 20TL yapsalar bize bedava. tokende var. miss olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 100'e az kaldı. http://i.freegifmaker.me/1/5/3/3/8/8/15338874163087140.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 BYE BYE BFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 amk paranın boktan olması sebebiyle oyun oynayamamak not cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Geçen gün, "bize ayrı kur uygulansın" diye twit atmama laf edenler üzgün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 abi gold grindleyin herb toplayıp satsanız çıkarırsınız muhtemelen. Hele ilk günlerde tüm toplanacak meretler pahalı olur. Ben 6 aylık bayılıyorum 6 nın altındayken ödedim en son :P kardayım hueha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Dün 2 aylık prepaid 134 tl'den, bugün 149 tl ye çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar