Narius Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 145k'ya full düz collection 420k'ya mı ne de premium craft ediliyor thronebreaker hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 bende de 180k falan scrap vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 4. run'da ilk arena win'i yaptım. İlk iki arena 0 win 3. 2 win fln'di. Kuralları arena'da ögrendim valla cok karışık degil şimdilik güzel gidiyor oyun sıkmıyor. achv. fln... yağıyor keyifli https://www.imageupload.co.uk/images/2018/10/28/Clipboard01.jpg https://image.ibb.co/iz8MTA/Clipboard01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 artifact yeni kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 https://media-seawolf.cursecdn.com/avatars/thumbnails/14/938/228/293/9icon.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 ilk başta güzel gelmişti de beğenmedim ya, akıcılık gitmiş iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 çok dandik geldi bana 2 gün oynadım unuttum sonra. eskiden böyle güvent oynama isteği oluyodu ama kalmamış artık, benden mi oyunun değiştiğinden mi anlamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 solitaire gibi oyun yorumları ne kadar doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 zor iş ya bu kart oyunu, salsın cdpr olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 https://cdn.pbrd.co/images/HM5hqXw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 millet geraltin hatrina anca katlaniyor gibi, yoksa 1 haftada kapatirlar bunu ilgisizlikten sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 tüm popi streamerlar bırakmış artifact veya başka şeyler için asd. bu sefer olmadı cdpr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 tuto'dan öte oynamadım ben de. hiç ilgi çekici gelmedi. yapacakları, coin'e çare bulup yeni kartlar çıkarmaktı alt tarafı. herifler oyunu komple değiştirmiş gereksiz yere. volvo da iyi para vermiştir popi streamerlara onlar da bırakmıştır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Silphatos said: tüm popi streamerlar bırakmış artifact veya başka şeyler için asd. bu sefer olmadı cdpr Lifecoach gemiyi terk edeli cok oldu ama geri zekali oyunu oynamaya basladiginda yani gwent'in vanilla hali muhtesemdi. Kendinin de dahil oldugu insanlar oyunu gelistirmek adina kartlarin , ozelliklerin degismesinde yol gosterdiler. Community neye agladiysa cdpr onu degistirdi gercekten. Demekki neymis, oyunculari dinlemek her zaman iyi degilmis asdf Artifact tam bir kanser ne kadar nerflersen nerfle abi. Mekaniklerin agzina sicmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 İvmesini kaybetti bi kere oyun. Geri dönmesi imkansız böylesi zor piyasada. Dönememiş belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 50 liradan 159 a çıkarmışlar huehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Artifact oynadıktan sonra şu oyununun kıymetini bir kez daha anladım. Bu sıralar pek popüler değil fakat yakın zamanda potansiyelinin hakkını verecektir. Artifact'in piyasaya çıkma tarihi gelince paranın kokusunu alan yayıncıların hepsi Gwent'i boklama sırasına girdi. Onlardan etkilenen bayağı insan da ayak uydurunca negatif bir hava oluştu. Halbuki bu oyunun temeli o kadar sağlam ki, yapımcılar dönem dönem hata yapmalarına rağmen oyunun bütünlüğü ve havası bozulmadı. Oyun, ortamının havası ve mekanikleri açısından öteki kart oyunlarıyla kıyaslanmaz bile. Yapımcılar geçen kışla beraber daha sıradan kitleye hitap etmek için şans faktörünü artırıp oyunun derinliğini azalttılar. Hataları burada başladı, oyun karakterinin bir kısmını yitirdi. Şu an tek ihtiyacı zaman içinde kırptıkları özellikleri geri getirmek, yenilerini eklemek. Şu oyunda bütün koleksiyona ve sınırsıza yakın kaynağa sahibim ve bugüne kadar 1 kuruş bile harcamadım. Artifact'e ise kısa sürede kim bilir ne kadar harcayıp üstüne stres olduğumla kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 dhoward said: Yapımcılar geçen kışla beraber daha sıradan kitleye hitap etmek için şans faktörünü artırıp oyunun derinliğini azalttılar. Hataları burada başladı, oyun karakterinin bir kısmını yitirdi. Şu an tek ihtiyacı zaman içinde kırptıkları özellikleri geri getirmek, yenilerini eklemek. bu yönde olduklarını gösteren bişey var mı peki? DAHA DA basitleştirmeyecekleri ne malum? belki de oyuncu profili değişecek "yok boğlum zor değil öyle gel bak" diye diye, bunlar da "he bak gördün mü halk bunu istiyomuş" diye iyice budayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 vanilla güventi özlemedim desem yalan olur, ama yeni halini para verseler oynamam. tes legendscıym artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Silphatos said: vanilla güventi özlemedim desem yalan olur, ama yeni halini para verseler oynamam. tes legendscıym artık (tu) bi de gwent steam a gelsin ya. GOG ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Geçenlerde düzenli expansion yayınlayacaklarını söylediklerinde oyun ilgimi çekmeye başladı. Yetenek seviyesi nasıl bu oyunda? Vereceğiniz kararlar oyunu ne kadar etkiliyor? altdaki videoyu izleyince gaza gelip indirdim ama başlayıp başlamamakta kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 sliph oynuyo bunu ona sormak lazım. summon @Sliphatus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 @Silphatos ben çağırdım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 sdfsdf nasıl oldu bu iş? kim bu u'lu olan ve o'lu olan niye çıkmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 18 aralıkta yazdığım posttaki gibi ben bıraktım bayadır oynamıyorum abi, betadan sonra oyunu tamamen değiştirdilerdi tekrar bağlayamadı beni. tes legends oynuyodum en son tcg olarak ama ona da aylardır girmediğimi farkettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar