pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Şu topu taraftarı olan bir şehir takımı oynasaydı olabilirdi şampiyon. Ama ikinci devre eziklerler bunlar 20-25. hafta arası.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 dur bakalim daha bu macin ikinci devresi var. ikinci golde besiktasin jeton dusecek. yalniz guzel mac oluyor kacirmayin.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Yediğimiz golu ve Beck i dark yorumlasin 😎
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 nesi guzel abi bizim orta sahada oguzhan eziliyo top goremiyo
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Basaksehir bu maci alirsa net sampiyonluk ihtimali konusulmaya baslanir.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 ezilmesin bana mi sordu hoca tuttuklarinda salon calismasini es gecerken.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mac güzel atsak daha guzel olcak
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Cengiz'in gol vurusu cok guzel ya
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 ebubekir harika oynuyor. tabii bes dakikaya gol kacirip kanser edecek sdfg.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Su el nasil sari degil ya Top nereye gidiyor saka gibi
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Yalnız Beck'in attığı paslar neydi yaa. Adama bir şeyler olmuş.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Gökhan inler oynuyormu belli değil amk
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Cengiz güzel oynadıkça sanki kendi kardeşim güzel oynuyormuş gibi mutlu oluyorum. Afferim lan kerata.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Masakari said: Yalnız Beck'in attığı paslar neydi yaa. Adama bir şeyler olmuş. Beck butun sezon kotu pas atti ki Cogu zaman atmayı denemedi bile hatta
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Sanki Beşiktaş, Beşiktaş'a karşı oynuyor. Gerçekten güzel maç oluyor.
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Şu Beck'i hala savunanlar var aramızda, insaf arkadaş. GG'de şu Beck'i kesemiyor ya, formasını assın emekli olsun. Yazık ya
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 o değil de trollerimizi bugün çok temkinli gördüm, stealth'ta bekliyor hepsi. flare atın biriniz.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 karamürselidelihamdi said: Gökhan inler oynuyormu belli değil amk Onun yuzunden takim tutuk Tolgay kadroda mi
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 applev0dka said: Yediğimiz golu ve Beck i dark yorumlasin 😎 Abi maçta genel olarak kötü de golde hatası yok ya, yani tutması gereken adamın başında değil tamam da önde Marcelo'nun kademesine giriyor. Onu boş bıraksa Cengiz'den daha net pozisyona girecek bi opsiyonu bırakıyor. Çok temiz kontra yedik yani orada adamın günahı yok. Zaten o atağın başında Cengiz, Beck ile çizgisinden çıkıp dışa doğru bomboş koşmaya başlayınca evdekilere dedim eğer orayı görürlerse gol olur diye. O kadar bariz ve kaliteli bi kontra ataktı. Böyle yiyince golü üzülemiyor da insan sdfds Günahı sadece Beck'e yıkmak o pozisyonda kellecilik olur. Gökhan çok kötü. Çıkıp Tolgay girerse maça her şekilde ortak oluruz, en kötü yenilmeyiz diye düşünüyorum. Bu maçta zaten 1-0 bitmez ya kasar kasar atamayız yeriz 80'den sonra falan ya da diğer skorlar işte gibi geliyor bana. Zaten Emre olmayınca ciddi hasar alıyor Başakşehir. 30. dakikada ben ss aldım telefonda duruyor, maç sonu upload ederim de Başakşehir'in ilk defa bir takıma karşı topla oynamada üstünlük kurduğunu gördüm. Emre sakatlanıp çıktıktan sonra aynı oyunu oynamamıza rağmen o üstünlüğü %61 ile biz ele geçirdik devre sonuna kadar. Çok büyük şansımıza oldu yani Emre olayı bir de, maça ortak etti bizi resmen bu leş günde.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Bir de maç aynı Napoli maçının ilk yarısı, orta bomboş oraya top çıkartıp kanatlara inip hızlı atak kovalıyordu Başakşehir. Temelde Benfica'nın ilk yarı yaptığını yapıyor Avcı çok iyi çalışmış. Tolgay gelirse orta alanda biraz daha dirençli oluruz. İnler'in fiziksel zaaflarını çok iyi sömürüyor Avcı aynı zamanda başında sürekli yakında oynayan bi adam var fark ettiyseniz, en kötü Visca veya Mossoro kanadı bırakıp hızlıca basıyor falan.
Öne çıkan mesajlar