Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 w3 baldur's gate'lerden beri çıkmış olan en iyi rpg olabilir. hatta w3>bg dersek best rpg since torment. sevgiyle yoğurmuşlar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 tek sıkıntım işte witcher 1-2 oynamadım. daha dorusu 1'i yarısına kadar oynadım da baydı. oynayabileceğimi de sanmıyorum. bi şekil o hikayeyi sindirmem lazım sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 1i izleyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 1'in hikayesini oku, 2'yi oyna guzel oyun. Ben ikisini de oynadim valla bayik mayik hikayeye kaptirinca gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 subnautica ne guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 1'in hikayesi kitaplardaki ve 2 ile 3. oyunlardaki ana temayla biraz alakasız. Witcher evreninin bi mega-evil ı ve approaching doom teması var, ilk oyundaki villian ın tek olayı bunla mücadele edebilmek için herkesin hayatını bok etmesi. Bide timetravel falan giriyor işin içine böyle iyice evrenden bağımsız bi senaryo var mindfuck yaşıyorsun. Ha genel olarak güzel oyun işte hikayesi de iyi falan ama 2 ve 3ü anlamak için gerekli değil hatta alakasız kalıyor bi iki referans dışında. Witcher için konuşuyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Insurgency - 3,60 TL http://store.steampowered.com/app/222880/?snr=1_237_querypaginated__104_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 http://store.steampowered.com/sub/3047/ anno 1404+venice eklentisi 6.8 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 autumn sale olmasa da yıne de yazayım buraya Darksiders Warmastered Edition - 6,20 TL ayrıca steam'de Darksiders I sahipilerinin hepsinin kütüphanesine Warmastered Edition ücretsiz ekleniş, helal thq nordic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Xenocide said: tek sıkıntım işte witcher 1-2 oynamadım. daha dorusu 1'i yarısına kadar oynadım da baydı. oynayabileceğimi de sanmıyorum. bi şekil o hikayeyi sindirmem lazım sfd http://oyungezer.com.tr/haber/41225-the-witcher-serisinin-dunden-bugune-hikayesi bi iki intro ending videosu falan da izle yetiyor ben oyle yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Witcherın combat sistemi ( en azından 1-2nin) bi tek benim mi boynumu kırasımı getiriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 1'deki combat yüzünden oynayamadım oyunu. sıkıcılıktan geberiyor. neyse, hikaye falan okudum, birazını da oynamıştım zaten. hakim oldum sayılır. 2'yi bi oynamayı denicem de yine aynı bayıklıkta olursa onu da okuyarak geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 2yle 3ün çok bi farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 axedice said: 1'in hikayesi kitaplardaki ve 2 ile 3. oyunlardaki ana temayla biraz alakasız. Witcher evreninin bi mega-evil ı ve approaching doom teması var, ilk oyundaki villian ın tek olayı bunla mücadele edebilmek için herkesin hayatını bok etmesi. Bide timetravel falan giriyor işin içine böyle iyice evrenden bağımsız bi senaryo var mindfuck yaşıyorsun. Ha genel olarak güzel oyun işte hikayesi de iyi falan ama 2 ve 3ü anlamak için gerekli değil hatta alakasız kalıyor bi iki referans dışında. Witcher için konuşuyorum bu arada o kadar da alakasiz degil, cunku Alvin bildigin cakma Ciri. Daha cok Ciri biraz daha mal bir insan olsa ve/ya mevcut gucleriyle duzgun guidance'a sahip olmadan anlamadigi bir felaketi onlemeye calissa ne olurun hikayesi ilk oyun. ozellikle Time/Space travel birebir kitaplardan alinmis bir olay, yani oyunu ilk oynadigimda kitaplari okumus degildim ama her halikarda mindfucklik bir olay yok, cuk oturuyor. Evrenle bagimsizliktan cok, ilk oyunda kimsenin bilmedigi polonyalinin tekinin yazdigi fantazi kitaplarinin her karakterini zank diye ortaya koymayalim diye boyle: 1 "ana karakter bu, setting sokaga inildiginde bu seviyede, genel ton bu" oyunu 2 "bu evrenin politik durumu bu, yoneticilerin motivasyonlari genel olarak bu sekilde" oyunu 3 "her seyin bir araya gelip cakistigi nokta bu, 2 oyun oynadigin ana karakterin asil onemsedigi seyler burda, karakter dramamiz budur" oyunu kitaplari da okuduktan sonra oyunlar hakkinda sadece 1 ovgu duzulecekse, tek bir ana konu ve video-gamification'a kurban gitmis bir ciddi nokta disinda (ki kitaplari okumazsan farketmiyorsun bunu, dolayisiyla np) 3 oyunda da genel setting'i, karakterleri ve motivasyonlarini asiri derecede iyi yansitmis olmalari. Yani teker teker tabii ki youtube videosu izleyerek, oynamadigin oyunun bosluklarini cok rahat doldurabilirsin, bu sadece 1'e ozel degil, 2 icin de soylenebilir. Oyunun ve hikayenin guclu olan noktalari icin "lan nefret ettim kendimden de, oyundan da sirf bir sonraki oyunda iki karakterle bag kurayim diye burda harcadigim 30 saate" diye zorlamanin da alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Ee sale bitti, kim ne odul aldi ne oldu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 yine gaben'e vermişler ödülü. para ödülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 cities skylines outlast bide ori aldım skylines oynarım bi 10 saat. outlast yüklemem bile bitiremem ztn tırsarım. ori maybe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 vaaay hic bisey almadim sale'den. ama oncesinde full price aldigim epey oyun vardi. bu aralar iyi oyun cikti. 2016'ya laf ediyoruz ama pc gaming gorevini yapti. iyi degil cok iyi seneydi hem de daha bir ayi daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 mulgear6 said: Witcherın combat sistemi ( en azından 1-2nin) bi tek benim mi boynumu kırasımı getiriyo? facia kötü ikisi de, vasat olsa ya da düz kötü olsa neyse. cyberpunk da bu kadar kötü olmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 cyberpunk'a degisik yaklasacak kapasiteleri var gibi geliyor bana. bethesda stili skin degistirir gibi setting degistirmezler. witcher with pulse rifles olmaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 4 yıldır tek bir cgi video dışında ortaya birşey koyamadıkları için kapasiteleri hakkında tahmin bile yürütemiyorum ama duke nukem forever ilk 4 yılında daha çok malzeme ortaya koymuştu, hayırlısı olsun artık. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 cyberpunk ölü gibi geliyor bana da. yakında iptal edildiğini açıklarlar. ubisoft cd projekt'i satın alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Benzer yorumlar W3ten önce de çıkmıştı sağda solda, patateslere güven tam (tu) Seamless multiplayer lisansı mı devlet desteği mi ne aldılar en son, devam ediyor yani bi aksama yok projede. 2018den önce beklemiyorum bişi, belki bu sene E3te görücüye çıkar. O da belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 seamless multiplayer lisansı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 uzun zamandır en ufak bir ayrıntı verilmediginden heyecan saglayamıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar