Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Autumn Sale - 2016

Xenus

Öne çıkan mesajlar

1'in hikayesi kitaplardaki ve 2 ile 3. oyunlardaki ana temayla biraz alakasız. Witcher evreninin bi mega-evil ı ve approaching doom teması var, ilk oyundaki villian ın tek olayı bunla mücadele edebilmek için herkesin hayatını bok etmesi. Bide timetravel falan giriyor işin içine böyle iyice evrenden bağımsız bi senaryo var mindfuck yaşıyorsun. Ha genel olarak güzel oyun işte hikayesi de iyi falan ama 2 ve 3ü anlamak için gerekli değil hatta alakasız kalıyor bi iki referans dışında.

Witcher için konuşuyorum bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

tek sıkıntım işte witcher 1-2 oynamadım. daha dorusu 1'i yarısına kadar oynadım da baydı. oynayabileceğimi de sanmıyorum. bi şekil o hikayeyi sindirmem lazım sfd

http://oyungezer.com.tr/haber/41225-the-witcher-serisinin-dunden-bugune-hikayesi

bi iki intro ending videosu falan da izle yetiyor ben oyle yaptim.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

1'in hikayesi kitaplardaki ve 2 ile 3. oyunlardaki ana temayla biraz alakasız. Witcher evreninin bi mega-evil ı ve approaching doom teması var, ilk oyundaki villian ın tek olayı bunla mücadele edebilmek için herkesin hayatını bok etmesi. Bide timetravel falan giriyor işin içine böyle iyice evrenden bağımsız bi senaryo var mindfuck yaşıyorsun. Ha genel olarak güzel oyun işte hikayesi de iyi falan ama 2 ve 3ü anlamak için gerekli değil hatta alakasız kalıyor bi iki referans dışında.

Witcher için konuşuyorum bu arada

o kadar da alakasiz degil, cunku Alvin bildigin cakma Ciri. Daha cok Ciri biraz daha mal bir insan olsa ve/ya mevcut gucleriyle duzgun guidance'a sahip olmadan anlamadigi bir felaketi onlemeye calissa ne olurun hikayesi ilk oyun. ozellikle Time/Space travel birebir kitaplardan alinmis bir olay, yani oyunu ilk oynadigimda kitaplari okumus degildim ama her halikarda mindfucklik bir olay yok, cuk oturuyor. Evrenle bagimsizliktan cok, ilk oyunda kimsenin bilmedigi polonyalinin tekinin yazdigi fantazi kitaplarinin her karakterini zank diye ortaya koymayalim diye boyle:

1 "ana karakter bu, setting sokaga inildiginde bu seviyede, genel ton bu" oyunu

2 "bu evrenin politik durumu bu, yoneticilerin motivasyonlari genel olarak bu sekilde" oyunu

3 "her seyin bir araya gelip cakistigi nokta bu, 2 oyun oynadigin ana karakterin asil onemsedigi seyler burda, karakter dramamiz budur" oyunu

kitaplari da okuduktan sonra oyunlar hakkinda sadece 1 ovgu duzulecekse, tek bir ana konu ve video-gamification'a kurban gitmis bir ciddi nokta disinda (ki kitaplari okumazsan farketmiyorsun bunu, dolayisiyla np) 3 oyunda da genel setting'i, karakterleri ve motivasyonlarini asiri derecede iyi yansitmis olmalari. Yani teker teker tabii ki youtube videosu izleyerek, oynamadigin oyunun bosluklarini cok rahat doldurabilirsin, bu sadece 1'e ozel degil, 2 icin de soylenebilir. Oyunun ve hikayenin guclu olan noktalari icin "lan nefret ettim kendimden de, oyundan da sirf bir sonraki oyunda iki karakterle bag kurayim diye burda harcadigim 30 saate" diye zorlamanin da alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...