Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Aklıma geldi , internetten taş kağıt makas oyunu indirdim bi tane c# projesi. Fıstık gibi tam istediğimin aynı. Şuan geriye bi tek '100 alırsam hoca anlar 85lik yapiim' kısmı kaldı. Projeyi hafif bozucam böyle daha kötü gözüksün , bu kadar image falan çok bariz oldu , hafif bozucam , kalanı içinde 'sağolsun şirkette arkadaşlar beceremediğim yerleri sordum yardım ettiler' dicem. Eh tamam artık projede halloldu sayılır , şu bozma işini harbiden bozmadan halledebilirsem bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 abi adam tam türk/akpli kafasında ya odfgksfdg cv de attık ama işe alındık lan harbi tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ahmet'den kopya çektiğim belli olmasın kelimeleri değiştirerek yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 mantik yok ki..kursa birseyler ogrenmek icin gidiyorsun...ogren diye odev veriyorlar onu da baska yerden arakliyorsun..ne ogrendin araklamayi..bunun icin kurs almana gerek varmiydi ?? yoo zaten biliyormussun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Lan bunu yapmayı bende biliyorum , tamam bu kadar süslü falan olmaz ama taş kağıt makas emenike , sanki muhasebe programı yazıyorum. Zamandan kazanmak için yapıyorum , gayet mantıklı , bu kadar işgüzar insanın yazılımcı olması saçma bi kere , benim yazılıma merak salma sebebim kolayaştırmak istemem işleri. Ya da hiç yapamıyorum :D Şuan zaten önemli nokta o değil , hoca inanacak mı benim 'arkadaşların desteği ile' bunu yaptığıma , önemli olan o :D Yoksa pek bişi öğrenmedim , belki taş kağıt makas ama öyle çokta fazlası değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 beyler bi dk adam hayatta bug buldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Random bir parçasını googleda aradım , almadığım alakasız bir yer çıktı. Benim zibilyon saat harcamadan bunu yapmanın yolu olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 su anda oldum ben diyenlerin % 80 inin senin kafanda olmasi sorun..aslinda yaparim ama bakalim adam yiyecekmi..bosver abi neden enerjini buralarda harciyorsun ki..ticarete atil sen..git siyasi partiye kaydol..kamera al video yayin yap..ac kamerayi 4 saat boyunca burnunu karistir illa ki birileri seyreder.. hani o kurslardan cikan kim nerede yazilim adina birsey uretmis bir halta yaramis acaip farkli bir tartisma konusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 dana ağır konuşmuş ama doğru konuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ben alınmadım , adam haklı. Zaten c# kursuna gidip dijital yazılımcı olup wordpress , seo kasıyorum. Bence kursa gitmem hataydı. Tek şu projeyi yapma sebebim sertifikayı aliimde boşuna para harcamamış olmiim , sertifikaya para vermiş oliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Benim bir hocam, kopya çekmekte de bir emek var. İnsan kopya hazırlarken bile bir şeyler öğrenir o yüzden karşı değilim ama yakalanmadığınız takdirde derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Kopya bile çekemedim lan. Boziim biraz inandırıcı seviyeye düşüriim dedim ama istediğim gibi olmadı. Kendim yapıcam büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 ben çok sevdim mithatı çok samimi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Ivır zıvır üyelerden sonra Mithat ilaç gibi geldi. Sinir bozucu ama dürüst. Behzat Ç tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mithat'ın Maceraları : Rise of Mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mithat in the house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mithat the menace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Bişiler benzettim ama tam olmadı. Şu image olayını bir halletsem , button yapacaktım ne güzel hoca illa image dedi , image buldum ama oraya koymayı beceremedim :D Lan ne güzel yap işte console application falan basit bişi. İlla kasacak , yok imagelar yok gridler falan bıdı bıdı , sadece işi uzatıyo zorlaştırmıyoda adam. Öğrenciye indirimli diye çoğu sudan ucuza gelen öğrenciler , lan biz çalışan işi gücü olan insanlar ne yapıcaz. Bi tane hele 40+ yaşında bankacı abi vardı , o baya anlamıyo gibiydi , landing page falan yapamamıştı , bakalım asıl o abi napacak. Parayla birine falan yaptırırsa hiç şaşırmam... laaaan yazarken dank etti , bende mi parayla birine yaptırsam acaba :D Yok lan buraya kadar geldim para harcamiim şimdi... yazarkende vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 abi para verip ders aldığın yerde, hocanın verdiği ödevi parayla yaptırmayı aklından geçirdin he mi? HE Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Çabuk vazgeçtim ama farkettiysen , o an aklıma gelip sonra mallık olacağını düşündüm. Bi de taş kağıt makas için ne ödenir adama 2.5 lira mı ödicem , taş çatlasın 2 saat sürecek iş bilen için. O kadar bile sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 bankacı abiyi paslasana buraya, çorba paramız çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 La adam parayla yaptıracaksa ben yaparım :D niye buraya pasliim. Çok iyi olmayabilirim ama ucunda para olunca kasar yaparım çok zor değilse. Zaten yapılanlar 'manav market uygulaması' 'yazılım firması web sitesi' 'müzik listesi' 'oyun satıs' 'eticaret' falan gibi şeyler. Hele yazılım firması web sitesi , müzik listesi ve eticaret çokta zor değil , bi oyun satış baya kasış bişi yapmış steam benzeri o ayrı ona helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 sincaba bak parayı duyunca ayıldı hemen dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Geldim kursa şimdi. Randomla yapmıştım bilgisayarın sonucunu ama 2 tane problem var kodumda şuan. 1- Ben seçiyorum birini ama bilgisayar laglı bazen seçiyor bazen 4-5 defa basıyorum sonra bilgisayarda seçiyor. 2- Bilgisayar diyelim makası seçti , 5-6 kere makası seçiyor arka arkaya , hiç öyle random gibi değil , 2-3 keresi normal olabilir tesadüf dersin ama her seçtiğini 5-6 kere arka arkaya seçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 seed sorunu gibi duruyor seedi yaratarak nasil random yaratiliyor c#'da bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar