goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 psn plus senin neyine lan. git telekomun bakır kablolarını çal. ptüh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Kovuldum lan ashfgasgaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Ciddi misin? Birisi patiden şikayet etmiş olabilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 detay ver hacıt, nasıl oldu, saat kacta oldu neden oldu. abovvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 ya kusura bakma Mithat da biraz surreal gidiyodu zaten konu. isin kotu bitecegini tahmin etmek zor degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Neden oldu diyor biri de hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 geç bile kovuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Kıyamam ya :( Random gülücük atarken içi yanıyor aslında harflerde gördüm o detayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 bir hata olmuştur mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Ya işi o kadar harike otomatize etmişim ki bana gerek kalmamış. Şaka bir yana, bok gibiydim ondan kovdular? Yani çok aman aman bir sonuç çıkartmaya gerek yok :D Allahtan backup savings vardı, bi tık idare eder o beni şimdi ama tabii 2 aya falan iş bulmak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 2 aya microsoftsun ya. iş seni geri tutuyordu. salak müdürler falan. özgür bırak yaratıcılığını. kır zincirlerini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Psn plus'a rakip olmalısın bence güzel para var o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Hemen gidip gamesultanı satın alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 büyük düşün, bir sonraki sonysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Geçmiş olsun Mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 iyimi hatunda boşar şimdi seni 2 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Abi hakkaten mithatin hayati hakkinda iyi seyler goremeyecek miyiz hic? Ya hatunun dgununu veya ne bileyim evlilik yildonumunu falan unutur dram izleriz. Is hayatinda yeniliklerle mucadelesini izleriz kaybeder falan :( Aah ah mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 istanbulda bi otelde resepsiyonistlik var, düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 adam aramıyolar gerçi şu anda ama eğer düşünürsen sağ tıklayıp işten attırırız mevcuttakini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mithat'ın resepsiyon maceraları çok kıyaktı. Kesin attır adamı ve Mithat'ı aldır oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 adam sıyrılmak istiyor ama dünya ve sistem izin vermiyor adamı suça itiyor... güzel bir inarritu draması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 bence tam scorsese. the wolf of gul street. nerede bir cakallik orada bitiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Yok otelciliğe tövbeliyim çalışmam. Şimdilik biraz kafamı dinliyorum. Zaten it gibi freelance iş var biriken, biraz oralara bakarım. Bionluk, fiverr falan hesapları açtım bi de oralarda takılırım. Olduğu kadar işte. O arada bi torpil çıkar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Böyle bacağı ağrıyan birisine "kafanı vuriim bacağının ağrısını unutursun ahahah" demek gibi bişi oldu. İşten çıkartıldım tüh tüh derken kanser olan kuzenimi kaybettik. Daha öncede burada bahsettiğim olmuştu, çok savaştı çocuk ama dayanamadı artık. Bir nevi kurtuldu diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar