Mithat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Siteyi komple bedava yapıcam ben. Ziyaretçi falan derdimde yok isteyene direk kodunu veririm. Amacım kendimi geliştirmek olduğundan hiç sıkıntı olmaz. Ayrıca zamunda 1 tb üzerine çıkmış birine (upload sadece 48gb) böyle sinema falan gibi şeylerle gelmeyin. Çok efsane olmadıkça indiriom ben. 30-40 film izliosam biri sinemadadır. Yılda 4-5 kere anca giderim. Para vereceksem tiyatro daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Birgün profesyonel olabilirsen quote için kenarda beklesin bu. Mithat said: Siteyi komple bedava yapıcam ben. Ziyaretçi falan derdimde yok isteyene direk kodunu veririm. Amacım kendimi geliştirmek olduğundan hiç sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Valla sorun değil. Kendim için yaptığım herşey beleşe halka açık. Benim yaptığım sitenin kodunu yazamayan adam zaten ya yazılımcı değildir ya maldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Did you mean: caldigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 ya da mithattır ??? BA DUM TSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 of yargı şöleni olmuş adam haksızlıkta sınırları her gün zorluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 35 sayfa noldu lan bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mithat 1 cümle yazdı 5 sayfa giydirildi x7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Saf diyor ki "ya da mithattır!!" Lan benim yaptığım siteyi yapamayan ya yazılımcı değildir ya maldır demişim zaten. Daha sen hala laf soktuğunu falan mı sanıyon? Ayrıca çaldığımı da inkar etmedim. Baya fail bu sefer ki sataşmalar. Biraz daha yetenek bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 İlk kez Mithatı sinirli gördüm şişko sisqo bugını buldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Yok sinirli değil. Hayal kırıklığı. Ben daha kaliteli sataşma bekliyodum bunlar çok basit kaldı. Demek ki güzel iş çıkarmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Moralini bozma Mithat, bu pratiklikte iş yürütmeni çekemiyorlar bariz. GOGO devam agasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Red said: 35 sayfa noldu lan bu konuda. konu ilk açıldığından beri bende onu merak ediyorum, consept ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Ahah. Hala caldim inkar etmiyorum diyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Arkadaşlar, size bir teklifim var. Mithatı hekleyene / phişleyene 1000TL veriyorum. Mailine sosyal medya hesabına falan girip reisimize söven kişi 1000 TL ile ödüllendirilecektir. Ha 500 verip Mithatın kendisine de yaptırırım ama kalitesiz iş çıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Sonuna doğru "lan veriim ben şifreyi" oldum. Sonunu okuyunca üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 seni güldürmek ve tatlı bir aptal rekabeti başlatmak istemiştim... belki de hırslanır birgün google'ın kodlarını çalarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Geliyooo.com kimin sanıyosun? Benim değilde, sen kimin sanıyosun onu söyle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Freelance bir iş aldım. Adam net bir şekilde şu blog postlarını çalınmış gibi gözükmeyecek şekilde düzenler misin google anlamasın çaldığımızı dedi bana. BANA!! dedim uzmanlık alanım ya merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Garanti bankasının Alo Garanti servisinin gelmişini geçmişini yedi sülalesini seviim. Sanal kartta bloke var neden olduğu belli değil psn plus alıcam alamıyorum adamlara da telefonla inadına ulaşamıyorum. Sırf nefret sebebi şu bankalar, mecburiyetten kullanılıyor, tamamen yokolup alayı ölse ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 vergi borcun, cezan, kredi geri ödemesi falan vardır bloke varsa onu bankadan çözemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Aradım, sonunda birilerine ulaşabildim. Söylendiğine göre almak istediğim şeyi (psn plus) tehlikeli riskli olarak gördüğünden engellemiş sistem. Ulan bu kadar insan türkiyede psn plus alıyor, 1 kişi bile sanal kart ile almıyor mu? Bir ben miyim? Bi tek ben olmadığıma göre bu sorun neden var? Açtırdım şimdi, 5 dakika sonra tekrar deneyin dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 kapıda ödeme iste mithah bundan sonra dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Ahah dur degistiriyorum; Sag tik -> Inspect deyip araklayamayinca PSN code'u sinirlenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Parasını verince böyle sıkıntı çıkıyor işte :D Para verip alınan şeyler sorunlu oluyor. Bedava şeyler güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar