Marty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Neyse bütün topağı indirdim pcye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Yok , şirketle alakasız , kendim güya freelance takıldığım ajans için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bugün kordinatorle baya sağlam kavga ettik. Daha doğrusu o kızdı bende trip attım, "özür dilerim bi daha olmayacak" kafalarına girmeyince daha bir sinirlendi. Lan içerik yazıyorum, baktı artık imla vs sorun bulamıyor. Bu seferde cümle düşük, anlatım bozukluğu var falan demeye başladı. Cümlemi beğenmiyor p----venk. Lan sen bu cümleden bir anlam çıkartamamış olabilirsiniz, bu cümlenin zor olduğunu değil senin anlamadığını gösteriyor demek istedim, diyemedim. Neyse, sanırım bütün düzeltmeler bitti, bir iş yapıcam bütün günümü aldı it, lan sırada bekleyen on tane işim var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mithat said: Lan sen bu cümleden bir anlam çıkartamamış olabilirsiniz başka sözüm yok sayın hakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Akıl tutulması yaşıyorum resmen bazı postlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 hahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 aha aynı tipten burda da var. Lan kaç kere yazıcam içerik hazırlarken bir paragraf yarım saat okunuyor, burada da mı aynı şekilde yaziim diye? Normalde yapılmayan bir hata, sinirle ellerim titreye titreye buraya yazdığımdan malca bişi yazmışım, çok mu eğlendin, hayır laf edicem sonra banlanan ben olucam diye laf edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Burada da onlarca insana bir şeyler paylaşıyorsun, insanlar yazdıklarını okuyor ve anlamlı yazman gerekiyor eğer okunmasını/anlaşılmasını istiyorsan. Hayır madem okumamızı istemiyorsun neden yazıyorsun? Gidip sakinleş önce, gel sonra sakin sakin anlat derdini biz de önerelim falan. Ha foruma yazarken madem dikkat etmiyorsun hiç bir şeye, seni eleştirenlere de dikkat etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Koordinatör ayıp etmiş hakkaten. Devrik mevrik de olsa cümle kuruyor işte adam. Ne zorluyorsun, maliyeti de düşük zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Normalde yapılmayan hatalar diyorsun. Bu hata yapmadığın anlar tam olarak ne zaman gerçekleşiyor? Millet sürekli ayıklıyor seni burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mithat Reyizin askerleriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Daha sakinim. Anlatmaya çalıştığım şey, foruma yazarken imla kuralları verilen değer ile içerik yazarken verilen değer aynı düzeyde değil. Kordinatorun beğenmediği ve laf ettiği hataların düzeyi sadece komik, hata yine hata değil demiyorum fakat seo amaçlı kasılan tırt bir sitenin okunmayacak bir yazısı için bir bütün günü kavga ederek geçirmeye değer mi? Hayır tık bile almıyor site, bu kavga niye? Onedio için yazıyor olsam tamam derdim, paticik bu sitenin 1 milyon katı tık alıyor, dün 24 tık almış, büyük ihtimalle o da bizizdir zaten. Böyle bir sitede yayınlanacak içerik için "şunları kelimesini kullanmayalım çok kaba duruyor" gerçekten mallık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Wishmaster said: Normalde yapılmayan hatalar diyorsun. Bu hata yapmadığın anlar tam olarak ne zaman gerçekleşiyor? Millet sürekli ayıklıyor seni burada Mesela ele alalım. Sonunda nokta kullanmamışsın, olmaz. Ayıklıyor demişsin, kaba, olmaz. Paragraf başı boşluk yok, olmaz. Mesela. Burada pek iplemiyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Holy said: Burada da onlarca insana bir şeyler paylaşıyorsun, insanlar yazdıklarını okuyor ve anlamlı yazman gerekiyor eğer okunmasını/anlaşılmasını istiyorsan. Hayır madem okumamızı istemiyorsun neden yazıyorsun? Gidip sakinleş önce, gel sonra(sonra gel olacak) sakin sakin anlat derdini biz de önerelim falan. Ha foruma yazarken madem dikkat etmiyorsun hiç bir(birleşik) şeye, seni eleştirenlere de dikkat etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Holy said: Akıl tutulması yaşıyorum resmen bazı postlarda(bu başa alınacak, bazı postlarda akıl tut... gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 mithat siteyi ver de tıklayalım başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Burada hayatta paylaşmam, başıma iş açılır falan aman aman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 günde 24 tık ne ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mithat ya adam ulkenin ozeti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 İşte o kadar tırt bir site. Lan ben bugün site açiim orda burda paylaşiim net 24ten fazla tık alır. Adamlar koca şirket emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mithat said: Daha sakinim. Anlatmaya çalıştığım şey, foruma yazarken imla kuralları verilen değer ile içerik yazarken verilen değer aynı düzeyde değil. . Şu kısmı en çok ben yaşıyorum herhalde. Ama tam tersi olacak şekilde. "17 bin 857" yerine "17857" yazmak daha kolay halbusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 ad3m said: Olm bu ülkede işler böyle yürüyor adam asgari ücret vereceği dandirik tasarımcı için verdiği ilanda html,css,js,java,php,asp,c,c#,assembly dillerine hakim diye girince iş arayanlarda ismini duyduğu herşeyi biliyorum diyor. bknz:Mithat assembly yazmıyordur ya yuh sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mithat sen eskisehir'de mi yasiyon kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Yooo? Avrupadayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar