barbu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Etekteki taslar dokuluyor. Herkes birbirine girer yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 hee şortum ya. Ama suç şortun değil , normal halim zaten o kadar kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bingildak said: takımdaki diğer arkadaşlar bugün topu taça vurup tövbe etsin bu laflardan sonra. intihar edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Topak çok ilginç yerlere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ^_________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Fistan said: başka foruma yazıyodur onu halısahaya gittim defanstan kaleye gel diyolar ben uzaklaşıyorum zaten 60dk maç 20dk ses çıkarmasalar, 20dk başkası geçse 20dk oyalarım diye düşündüm kaleye geçmedim ne geçicem diye golden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Daha bu başlangıç , herkesin foyasını ortaya çıkarıcam!! diye konuya girmek isterdim ama tek paticik buluşmam mokoko ile basket oynamak ve wishmasterlarla top oynamak. İlginç bir anımdır , ilk kez gideceğim gün kontörüm falan yoktu , cepte para pul yok, gittim oraya kimseyi tanımıyorum ama telefon numarası var. Aradım dreagi , çaldırıp kapattım , tam o anda önümde duran adam telefonunu çıkardı , aha dedim bu , açsa aslında ödemeli atmıştım :D hemen saldırdım benim benim diye tabii açmadan kapadı telefonu ve o an rezil olmamıştım. Yıllar sonra açıklayabiliyorum bunu ühühühü ARTIK FATURALI LAN TELEFONUM İSTEDİĞİM GİBİ ARAYABİLİRİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 seni ilk gördüğüm andaki hayal kırıklığımı unutamıycam mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Bizim maçlar 7v7 olurdu. 3er yetenekli arkadaş takımların çekirdeğini oluşturacak şekilde paylaştırılırdı. 1er 2şer orta seviye serpiştirip zayıf olan arkadaşları da denk olacak şekilde dağıtırdık. Mithat'ın geldiği birkaç maç bizim maçların standart kalitesinden uzak olan maçlardı zaten. Mithat said: İlginç bir anımdır , ilk kez gideceğim gün kontörüm falan yoktu , cepte para pul yok, gittim oraya kimseyi tanımıyorum ama telefon numarası var. Aradım dreagi , çaldırıp kapattım , tam o anda önümde duran adam telefonunu çıkardı , aha dedim bu , açsa aslında ödemeli atmıştım :D hemen saldırdım benim benim diye tabii açmadan kapadı telefonu ve o an rezil olmamıştım. Yıllar sonra açıklayabiliyorum bunu ühühühü ARTIK FATURALI LAN TELEFONUM İSTEDİĞİM GİBİ ARAYABİLİRİM. abi dram ya fdslksjgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Komple dramdı o gün ya , giyinecek yer olduğunuda bilmiyodum , üstüm başım hazır geldim , o halde şortu tuta tuta çıktım maça , yetmezmiş gibi öyle terli terlide geri döndüm eve üst getirmediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Yol da uzundu galiba senin. Millete rahatsızlık verdin pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ya adam direkt gözümün önüne geldi ya. var mı foto mithat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Yok yolum yakındı baya , yolla alakalı sorun çıkarmamıştım. O başkası olabilir. Tam o dönemden foto ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 adam çoğunuzdan iyi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 helal mitat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 beyler meme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 mithat kac kilosun fotoda? gayet normal bi insan goruntusu var fotoda ama anlattiklarin hic oyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 normal erkek insanında dd meme yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bim poseti guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Lan o o dönemdi. Şuan bundan 30 kilo daha şişman ve baya bir kelleşmiş halindeyim. Bu halimin zaten boydan fotosunu bulamazsınız pek :D Son 6 ayda çekilmiş bir adet yok zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 yapma üzdün o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bingildak said: normal erkek insanında dd meme yok abi adamin anlattiklari yaninda gayet normal su foto dedim de hakkaten baya meme varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ben daha böyle inşaat mühendisi bir tip bekliyodum ama kilo verse tatlıtuğ kıvamında çocuk, yürü be mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 OHA , abart abart . Hatta brad pitt. Olum bildiğin sıradan insan lan , hatta bildiğin 2 sıradan insan asdfadfads. O zayıf halim , şişman halime bakındım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bi selfie cek at fenomen oldun bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar