Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=qulC1vWAQCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 bu hangisiydi ya. malzemeleri bir araya getirip pentagrama mı koyuyordu yeni bir şey yapma kiçin. tey tey yıllar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 brootherhood değilse boktandı zaten iyice boktan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 cacik olmaz umarim yaniltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 youtube yorumlarında "yellow-washing" muhabbeti gırla lol. edoardo-kün filanı geçtim de başganı kime oynatacaklar, filmin bütün kaderi bu seçimin düzgün olmasına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Sam said: başganı kime oynatacaklar, filmin bütün kaderi bu seçimin düzgün olmasına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 ingiliz asilzade bane kadar alakasız olamaz sanırım ama zorlayabilirler lol. said: Ryosuke Yamada - Edward Elric Tsubasa Honda - Winry Rockbell Dean Fujioka - Roy Mustang Yasuko Matsuyuki - Lust Fumiyo Kohinata - General Haruko Misako Renbutsu - Riza Hokuai Ryuta Sato - Maes Hughes Natsuna Watanabe - Maria Ross Natsuki Harada - Glacier Hughes Jun Kunimura - Dr. Marcoh Yo Oizumi - Sho Takka Kenjiro Ishimaru - Cornello Kanata Hongo - Envy Shinji Uchiyama - Gluttony herkesi yazmışlar, alexrui başgan ile kingu buraddoley başganı yazmamışlar. filmde olmayacaklarsa zaten atın filmi çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 armstrong bilemiyorum da, keşke hollywood yapaydı, bradley çok netti: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Envy niye erkek pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 animede de erkek olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 bi tek Gluttony olmus gerisi cop eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 roy ve lust en failleri sanırım lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 sabonis said: animede de erkek olsa gerek. Ben kadin diye biliyordum ama emin olamadim sdf http://vignette2.wikia.nocookie.net/villains/images/2/24/Envy_(1).jpg/revision/latest?cb=20121202145648 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 traplerle tanışan patilerin dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 neutrino said: sabonis said: animede de erkek olsa gerek. Ben kadin diye biliyordum ama emin olamadim sdf http://vignette2.wikia.nocookie.net/villains/images/2/24/Envy_(1).jpg/revision/latest?cb=20121202145648 "olsa gerek" şeklinde yumuşak yazdım diye emin olamadım diyor ya :( erkek işte anasını satiim erkek :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 envy zaten erkek çocuğu arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 envy nin cinsiyeti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 virüs doğru söylüyormuş sdıgj erkek çocuğu görünümünde cinsiyetsiz bir karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 İlk anime izlemeye başladığım zamanlarda yaşadığım iki büyük dumur: Naruto Haku ve FMA Envy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 ciddi ciddi envy'i kız zannebilen olduğunu görmek şaşırttı. nesi yanılttı merak ettim, zerre benzemiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Peki hikayenin neresini anlatacaklar?Tüm hikayeyi anlatmaya kalksalar 6 film falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Bu ne lan :D edit : gerçek değil dimi bu cast ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Alphonse kim oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 http://img.webme.com/pic/s/saytekisi/sacdikodunsoba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar