sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 1000 TL mobo gerçekten dünyanın en büyük saçmalığı falan ya. çünkü aynı işlemi gören mobolar yarı fiyatına var zaten :D ha hayvani rekor kırmalık falan oc kasacam diyorsanız ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 işte bunlar hep fakirlikten. yok abi ben oc basarım stabil çalışsın sıkıntı çıkarmasın. ileriye de dönük aynı zamanda. seneye zen2 çıkar ve çok iyi olursa ona geçerim bir daha anakart yenilemeye, yeni işlemciye uygun bir şey aramaya gerek kalmaz. taichide 16 tane oc şeysi var ki en yakın rakibinde 12 tane falan. kafam rahat olsun, başka şeylere ne paraları çarçur ediyoruz heh bi de taicihi de kendisinde gelen double wifi anten var o benim çok işime yarayacak. ethernet kablosu amelelik geliyor evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 bi alt seri mobo da oc oluyo bu arada ve 1/3 fiyat. mobonun iyi olmasi geyigi bitti abi. bi donem hepimiz gulduk eglendik ama yetti yani. o fiyati yaratacak fark yok bu arada o moboda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 oluyor biliyorum ama bir süredir takip ediyorum oc stabilitelerini. o ucuz modellerde hep bi problem çıkıyor. uğraşmak istemiyorum öyle şeylerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Pahalı mobolar 3k, kur ayarlarınızı güncelleyin AMD mobolarda kalite yerlerde Intel'lere göre, bir de moboların fiyatlarına göre kalite seviyelerinde yıllar ilerledikçe bir düşüş var, malzemeden kısıyor firmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Esh said: bi alt seri mobo da oc oluyo bu arada ve 1/3 fiyat. mobonun iyi olmasi geyigi bitti abi. bi donem hepimiz gulduk eglendik ama yetti yani. o fiyati yaratacak fark yok bu arada o moboda da. 1/3 fiyata daha kıytırık oluyor bileşenleri. Intel Lan olmuyor, eski Realtek DAC oluyor. Taichi'de ayrıca BT ve Wi-fi da var. Elektrik komponentleri de top tier ve en önemlisi düzgün BIOS desteği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ucuz mobo alıp da kendini akıllı sanmak high end donanımda pişmanlıktır. gidip 3k vermeye de gerek yok ama orta klasman bir şey almak özellikle oc konusundaki performansı konusunda çok önemli. fine tuning ve failsafe toolları yeter tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ucuz mobo demedik abi ama 150 dolari da gecme yani moboda. bi de ryzen takilicam diyosun. han iintel kurarsin asil 700 800 1000 lira neyse. ki onda bile acayip mantiksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 yani simdi onboard bilesenlere bakiyoruz ne fark var yaratan? bi ac dongle var ustunde, geri kalan hersey kontrgerilla. hani saglamlik falan da yalan yani hepsi az cok saglam artik. goz boyamak icin yaziyolar da yaziyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 tabi gule gule kullan. simdi gicik etmek icin yaziyomus gibi olmiyim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 abi gidip en dandiğini almayın tabii de 500 kağıda orta seviye mobo neye yetmiyo gerçi ryzen fiyatlarını hiç bilmiyorum ben en lowendi 500 olabilir o zaman sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 zaten sli falan yapmayacaksin. hayal o sdfg yani hep denendi zamaninda o isler, ucuz mobo ucuz ram ucuz ssd alip parayi daha iyi gpu ve cpu ya gomuyosun teorik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 450'den mi ne başlıyor en düşüğü, fiyatlandırma Z270'lerle falan bir, buna karşın averaj kalite bir tık daha düşük Ryzen'ların Intel'den aşağı yanı yok, uzun vadede kötü yatırım değil RAM'e her türlü para veriyorsun artık, bitti o devir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 aşağı yukarıdan ziyade 2. el satışta fiyatını intel gibi muhafaza edemeyeceğinden ben baya eminim. android iphone gibi işte. biri diğerinden göreceli olarak daha iyi değil ama iphone satarken fiyatını çok daha iyi muhafaza ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 topladım kasayı millet. tridentz 3600mhz ramleri cl15 3200mhz olarak çalıştırıyorum şu an, asus prime b350m-a anakart üzerinde. cpu'yu da 3.8'e ocladım stok soğutucuyla, 1.3v şimdilik yetti gibi duruyor. prime95e sokacam gece cayır cayır yansın görürürüz o zaman. so far so good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Esh said: tabi gule gule kullan. simdi gicik etmek icin yaziyomus gibi olmiyim sdfg yok be olm her yorum önemli benim için. ben dert etmiyorum parasını zaten. niye aldığımı da yazdım. baya bi araştırdığım için gönlüm rahat. 2. elde zarar etmez yani. 3 sene sonra da satarım çünkü o gün de güncel bi mobo olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 abi 1600 mü alıyoz şimdi 1700 mü ? hangisi daha value fiyatına göre x serisi almak saçmalık gibi geliyo bana bu ilk seride,oc ile çıkıyosun zaten 100mhz az olsun dert dğl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 1700 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 stok soğutucu 3.825 oç'a yetersiz (1.3v). tdp 110w civarını görüyor, stok 95w için tasarlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Stok soğutucuyla 3,8'e çekebilirsin 1,25V'da falan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Aksam deneyeyim. Isilar fazla geldi 1.3te. SoC voltajini auto mu yapmak gerekir bilemedim ama 1.125 vermistim. Sonuc olarak yukte 80 dereceleri gorunce gerildim. 1.3te 3.85 unstabledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 MOBO NE OLM !'=!==?!'^_?!' mobo mobo mobo diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 motherboard işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 haybinkunduz emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 SoC 1.125 de çok ya 1 falan verseydin Gerçi çipten çipe de değişiyor 1.4'ten aşağıda 3.9 yapamıyor da olabilir çip Silicon Lottery'de 1.376'yla 1700'lerin %96'sı 3.8 yapıyor denmiş işte de voltaj değeri yüksek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar