zipzip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Edilen küfürler o kıvamda değil çünkü. Bi 's*kmeseler bari' nere bi konuşan arkadaşına millet gülsün diye 'sus lan or*spu çocuğu' demek nere. İşin kötü tarafı da insanların bunlara gülmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Şu alemde tek delikanlı Alkaizer reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 4 sayfadir bir kitle eziliyor ama kufur edip veya retard taklidi yapip bebeleri toplayanlarla boyle spirituel seylerle ekmegini cikaranlar arasinda fark gormuyorum. adam fal bakiyormus ya oneri alacagina falciya gitsene yol gostersin artik gelecegi mi soyluyorsunuz napiyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 falcı kendi falına bakamazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Yayın yapacağından değil de işte attentionlık yapayım tadında yeni bir başlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 herşey bir yana ekipmanının da iyi olması lazım. sağlam donanımlı bilgisayar, düzgün ortam aydınlatması, adam gibi kamera, iyi bi condenser mikrofon, bunların tripodları falan olmalı. image ve video edit kısmı ayrı bir dünya. işi iyi biliyor olman lazım, güzel videolar resimler vesaire hazırlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 memeli yayın olunca buralardan yaz da izleyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 yada kız olup hepsini başkasına yaptır asdsdf https://www.youtube.com/watch?v=XpHsYVuUOso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 sadece ilk mesajı okudum şimdi diğer 4 sayfaya bakıcam da. twitch.tv türkiye'de yasaklanmadan önce son anlarınızın tadını çıkartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 şimdi okudum 4 sayfayı git lirik izle aynı kalitede işi türkçe içerikle yapabilirim diyorsan gir yap yoksa salla, senden olsa olsa sodapoppin olur, tr'de yolda görünce döverler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Twitch neden yasaklanacak yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 atv haberde "ot içip oyun oynayan genç canlı yayında sutyen takıp sevişti" başlıklı buzlanmış video gözümün önünde şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 µh said: yada kız olup hepsini başkasına yaptır asdsdf https://www.youtube.com/watch?v=XpHsYVuUOso ahahsdahfa, olm bu jahrein bizim jahrein di mi lan?! :D https://www.youtube.com/watch?v=KnymkCJ0oCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 applev0dka said: atv haberde "ot içip oyun oynayan genç canlı yayında sutyen takıp sevişti" başlıklı buzlanmış video gözümün önünde şuan Ahahahhahhahhahahhzh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 OPta bahsettiğin lvl-up isini Bajheera yapiyodu. Adam iki yilda vucut falan yapti, hayatindan kesit kesit paylasimlar yapiyodu yutupda 0'dan 100'e başari hikayeleri tadinda. Direkt o geldi aklima, incele istersen adamin vidyolarini. BajheeraWOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 top lel topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 -athene videolarını izle. -yanına bi hatun bul aynılarını yap -profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 sardalya said: 4 sayfadir bir kitle eziliyor ama kufur edip veya retard taklidi yapip bebeleri toplayanlarla boyle spirituel seylerle ekmegini cikaranlar arasinda fark gormuyorum. adam fal bakiyormus ya oneri alacagina falciya gitsene yol gostersin artik gelecegi mi soyluyorsunuz napiyorsaniz Falcılık olaylarına ben de gıcık oluyorum. Ben kişisel geşişim odaklı tarot okumaları yapıyorum. Falcılara giden kitleyi bende yererim ve derim : hayatta ne yapacağına dair kafa yormak istemeyen ve anlamak gayesi olmayan insanların nabza göre şerbet tadında sığı beklentilerinin doğrulamasını yaptırdıkları yerler diye. Lakin ben öyle değilim , hiç olmadım da , olmam da v.s. sen şunu bir izle : https://www.youtube.com/watch?v=fufV3_ZJgpA sonra Carl Jung gibi bilim insanlarının da tarot üzerine makalelerini oku. Forumda uzun uzun tartışlılacak konular değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 yekeyeke said: Yayın yapacağından değil de işte attentionlık yapayım tadında yeni bir başlık... Senin gibiler de bir bitmedi ya 3 ayda bir forumda birşeyler yazıyorum hemen attention eziklenmesi yapmaya geliyorsunuz. Asıl A.W'ler senin gibiler lütfen tekrar etme bu davranışına yeter rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 imamizer said: herşey bir yana ekipmanının da iyi olması lazım. sağlam donanımlı bilgisayar, düzgün ortam aydınlatması, adam gibi kamera, iyi bi condenser mikrofon, bunların tripodları falan olmalı. image ve video edit kısmı ayrı bir dünya. işi iyi biliyor olman lazım, güzel videolar resimler vesaire hazırlaman lazım. Saol bu post çok iyi çünkü mikrofon nasıl mikrofon olmalı teknik ismi nedir nasıldır diye aratırken direk keywordü verdin. Güzel bir kameram var. Aydınlatma konusunda da testleri alacağım. Başlangıç için idare eder bir oyun makinasına da toparladım. İşin güzel yanı kardeşim grafik ve video edit olaylarında iyi zaten mesleği. Birlikte güzel bir girişip bakıcaz. Görsel kalite de içerik kadar önemli haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Aluriel said: -athene videolarını izle. -yanına bi hatun bul aynılarını yap -profit Athene videolarını izliyorum hatta alakadar arkadaşlarıma da izlettiriyorum. Atheism hariç kafa yapılarımız benzer lakin onun science üzerine odaklandığı bir çok şeyi zaten kabul etmeme rağmen birazcık çerçeveyi spiritüel algı ile daha geniş tutuyorum sadece. Teşekkür ederim hiç bir fikrim olmasaydı bile Athene verilebilecek en güzel örneklerden biriydi tavsiye olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 applev0dka said: atv haberde "ot içip oyun oynayan genç canlı yayında sutyen takıp sevişti" başlıklı buzlanmış video gözümün önünde şuan İlk defa youtube canlı yayın hedesi çıktığında dışarıda test ettikten sonra bir evde deneyim demiştim. Unutmuşum bile camerayı sonra sabah bi uyandım mail gelmiş "youtube'a yüklediğiniz video 12 ülkede yasaklandı" diye... Nedense panik olup videoya ve yorumlara bile bakmadan sildim . Haklısın olası şeyler bunlar O:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 sadman said: OPta bahsettiğin lvl-up isini Bajheera yapiyodu. Adam iki yilda vucut falan yapti, hayatindan kesit kesit paylasimlar yapiyodu yutupda 0'dan 100'e başari hikayeleri tadinda. Direkt o geldi aklima, incele istersen adamin vidyolarini. BajheeraWOW Teşekkür ederim güzel oldu onu da incelemeye başladım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 applev0dka said: şimdi okudum 4 sayfayı git lirik izle aynı kalitede işi türkçe içerikle yapabilirim diyorsan gir yap yoksa salla, senden olsa olsa sodapoppin olur, tr'de yolda görünce döverler Kendimce birşeyler deneyeceğim. Sanırım en iyi olduğum şey kendim olmak. Birisini taklit edemem lakin biraz türkçe yayın yaparak ortalığı karıştırasım var O:) Belki yayın saatleri farklı iki dilde birden de yayın yaparım ne olacak sanki çok işim var O:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Aruzyon said: Paticik sağolsun genel tr kitlesiyle uzlaşmak ve alttan alırken üsten koymak, sinirlerime hakim olmak konusunda kendimi epey geliştirdim. Bir kaç ay türkçe yayın ve sonra ingilizce yayın konusunda ne dersin ? genel tr kitlesini mi paticik'ten öğrendin? :D sana 1 ay DH'de browsing yazıyorum. yayın yapıcaksan ve ingilizcen iyiysen çok net ingilizce yap. orjinal oyun alanlara aptal muamelesi yapan kitleden donate mi bekliyorsun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar