Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Yayıncılığı Önerileri

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

herşey bir yana ekipmanının da iyi olması lazım. sağlam donanımlı bilgisayar, düzgün ortam aydınlatması, adam gibi kamera, iyi bi condenser mikrofon, bunların tripodları falan olmalı.

image ve video edit kısmı ayrı bir dünya. işi iyi biliyor olman lazım, güzel videolar resimler vesaire hazırlaman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

4 sayfadir bir kitle eziliyor ama kufur edip veya retard taklidi yapip bebeleri toplayanlarla boyle spirituel seylerle ekmegini cikaranlar arasinda fark gormuyorum. adam fal bakiyormus ya

oneri alacagina falciya gitsene yol gostersin artik gelecegi mi soyluyorsunuz napiyorsaniz

Falcılık olaylarına ben de gıcık oluyorum. Ben kişisel geşişim odaklı tarot okumaları yapıyorum. Falcılara giden kitleyi bende yererim ve derim : hayatta ne yapacağına dair kafa yormak istemeyen ve anlamak gayesi olmayan insanların nabza göre şerbet tadında sığı beklentilerinin doğrulamasını yaptırdıkları yerler diye. Lakin ben öyle değilim , hiç olmadım da , olmam da v.s.

sen şunu bir izle :

https://www.youtube.com/watch?v=fufV3_ZJgpA

sonra Carl Jung gibi bilim insanlarının da tarot üzerine makalelerini oku. Forumda uzun uzun tartışlılacak konular değil .
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Yayın yapacağından değil de işte attentionlık yapayım tadında yeni bir başlık...

Senin gibiler de bir bitmedi ya 3 ayda bir forumda birşeyler yazıyorum hemen attention eziklenmesi yapmaya geliyorsunuz. Asıl A.W'ler senin gibiler lütfen tekrar etme bu davranışına yeter rica ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

herşey bir yana ekipmanının da iyi olması lazım. sağlam donanımlı bilgisayar, düzgün ortam aydınlatması, adam gibi kamera, iyi bi condenser mikrofon, bunların tripodları falan olmalı.

image ve video edit kısmı ayrı bir dünya. işi iyi biliyor olman lazım, güzel videolar resimler vesaire hazırlaman lazım.

Saol bu post çok iyi çünkü mikrofon nasıl mikrofon olmalı teknik ismi nedir nasıldır diye aratırken direk keywordü verdin.

Güzel bir kameram var. Aydınlatma konusunda da testleri alacağım. Başlangıç için idare eder bir oyun makinasına da toparladım.

İşin güzel yanı kardeşim grafik ve video edit olaylarında iyi zaten mesleği. Birlikte güzel bir girişip bakıcaz. Görsel kalite de içerik kadar önemli haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

-athene videolarını izle.
-yanına bi hatun bul aynılarını yap
-profit

Athene videolarını izliyorum hatta alakadar arkadaşlarıma da izlettiriyorum. Atheism hariç kafa yapılarımız benzer lakin onun science üzerine odaklandığı bir çok şeyi zaten kabul etmeme rağmen birazcık çerçeveyi spiritüel algı ile daha geniş tutuyorum sadece.

Teşekkür ederim hiç bir fikrim olmasaydı bile Athene verilebilecek en güzel örneklerden biriydi tavsiye olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

atv haberde "ot içip oyun oynayan genç canlı yayında sutyen takıp sevişti" başlıklı buzlanmış video gözümün önünde şuan

İlk defa youtube canlı yayın hedesi çıktığında dışarıda test ettikten sonra bir evde deneyim demiştim. Unutmuşum bile camerayı sonra sabah bi uyandım mail gelmiş "youtube'a yüklediğiniz video 12 ülkede yasaklandı" diye... Nedense panik olup videoya ve yorumlara bile bakmadan sildim . Haklısın olası şeyler bunlar O:)
Sosyal ağlarda paylaş

sadman said:

OPta bahsettiğin lvl-up isini Bajheera yapiyodu. Adam iki yilda vucut falan yapti, hayatindan kesit kesit paylasimlar yapiyodu yutupda 0'dan 100'e başari hikayeleri tadinda. Direkt o geldi aklima, incele istersen adamin vidyolarini.
BajheeraWOW

Teşekkür ederim güzel oldu onu da incelemeye başladım şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

şimdi okudum 4 sayfayı

git lirik izle aynı kalitede işi türkçe içerikle yapabilirim diyorsan gir yap yoksa salla, senden olsa olsa sodapoppin olur, tr'de yolda görünce döverler

Kendimce birşeyler deneyeceğim. Sanırım en iyi olduğum şey kendim olmak. Birisini taklit edemem lakin biraz türkçe yayın yaparak ortalığı karıştırasım var O:)

Belki yayın saatleri farklı iki dilde birden de yayın yaparım ne olacak sanki çok işim var O:)
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

Paticik sağolsun genel tr kitlesiyle uzlaşmak ve alttan alırken üsten koymak, sinirlerime hakim olmak konusunda kendimi epey geliştirdim.

Bir kaç ay türkçe yayın ve sonra ingilizce yayın konusunda ne dersin ?

genel tr kitlesini mi paticik'ten öğrendin? :D

sana 1 ay DH'de browsing yazıyorum.

yayın yapıcaksan ve ingilizcen iyiysen çok net ingilizce yap. orjinal oyun alanlara aptal muamelesi yapan kitleden donate mi bekliyorsun ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...