Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 dua ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 totemic said: adamlar kendi yarattıkları canavar tarafından yok edilecekler ahahahahahaha büyük ölücüler meydan savaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Simdi acik olarak amazonun kurallarini ihlal etmisler, benim merak ettigim bunun yasal olarak bir yaptirimi olabilir mi? amazon geri odeme alabilir mi veya baska turlu cezalar verilebilir mi yasal otoriteler tarafindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 ya bu donanimhaberde ki tipler konuyu dogru duzgun algiyalamiyor bile. simdi olay su, amazon'un partner program diye bir affiliate programi var. urun linkine eklenen basit bir ekstra tag ile %5-7 hatta bazı urunlerde %10 komisyon veriyor amazon. https://affiliate-program.amazon.com/help/operating/agreement?ie=UTF8 tabi bu programin bazi sartlari var; mesela bu partner affiliate programa dahil oldugunuzu sitede belirtmek ve ek olarak linklerin referansli oldugunu gizlememek. sımdı olay su ki bu donanimhaberde ki yonetim, ne zaman bilmiyorum ama (yeni de olabilir) bi kod parcacagi yazip foruma girilen her amazon linkine (hatta gearbest filan icinde yapmislar) otomatik olarak bu amazon affiliate tagini ekliyor. ama sıkıntı su ki eklenen linkin gorunumu su iken; https://www.amazon.com/EVGA-Warranty-Power-Supply-100-N1-0750-L1/dp/B01LZ3WDQG asil link su; https://www.amazon.com/EVGA-Warranty-Power-Supply-100-N1-0750-L1/dp/B01LZ3WDQG?ie=UTF8&language=tr_TR&tag=donanimhaber-21 amazon sozlesmesine gore bu zaten kafadan falso. ek olarak sitede affiliate programindan da bashedilmesi gerekiyor o da yok. hatta ustune, bu ilgili konuyu yazan muhendismurat nickli eleman (ki aslinda donanimhaber calisaniymis o da cikti) konu basinda bu isten affiliate payi kazanmadigini allah rizasi icin yaptigini soyluyor. insanlarin takildigi yer bura zaten. hani acik acik affiliate link kullaniyoruz deseler sikinti olmayacak. ha tabi bunu dedigi zaman da o "dibin dibi" diye koydugu linkler gercekten ne kadar dip, ne kadar dogru insanlar sorgulamaya baslayacak ayri. tabi ki yonetim bunla da yetinmeyip bir de ustune cila cekiyor, kalkip biz amazon'la ortaklasa bu isi yapiyoruz gibi salak sacma bir iddia ortaya atiyor. iste amazon'un tr'ye gireceginden dolayi market arastirmasi icin DH'dan yardim istedigini falan filan gibi birseyler sacmaliyorlar ki sırf su bile adamlarin TOS'una aykırı. said: Except for this disclosure, you will not make any public communication with respect to this Agreement or your participation in the Associates Program. You will not misrepresent or embellish our relationship with you (including by expressing or implying that we support, sponsor, or endorse you), or express or imply any affiliation between us and you or any other person or entity except as expressly permitted by this Agreement. aslinda bu affiliate sistemleri gayet guzel yurtdisinda kullaniliyor. su vaka da aslinda gayet kolay yonetilebilecek ve cozulebilecekken, DH'ın isminin cikmasinanin ne kadar yerinde oldugunu bir kez daha kanitliyor, su vakayi resmen ellerine yuzlerine bulastirdilar lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 amazon hukuki sureci baslatmis zaten afsdadsf bombilo said: muhendismurat nickli eleman (ki aslinda donanimhaber calisaniymis o da cikti) konu basinda bu isten affiliate payi kazanmadigini allah rizasi icin yaptigini soyluyor. bastan demis yolucagini iste :p allah rizasi dedimi kazik buyuk, kacicaksiniz direk bu ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Turkiye'ye gonderim tamamen kapandi mi? Son zamanlarda arattigim hicbir urun gonderilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 .com yine iyi , almanya'da cogu sey kapandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Kargo avantaji cok iyiydi. Enpara'nin bugun son gunuymus, kullanayim diyodum ama .com'dan getirmeye degmeyecek 50 lira indirim. Almanya sitesi uzerinden Turkiye'ye yuruyodu bunlar noldu ki, DH yuzunden mi sogudular acaba sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Hayir 70 euro limit varken gumrukte amazon izdihami olmustu, 30 a inince hacim indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 30 avroya düşmemişmiydi free shipping? 50 miydi yoksa hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 free shipping 40 50 bişeydi de, cidden çok fazla ürün buraya gönderime kapalı. .com'dan alabiliyorum de'den alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 dh sayesinde kapatmışlardır net. burada bile vardı dh kafasında ürünleri bedavaya getirmeye çalışanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 bence gönderime kapanan ürünlerin çoğu misal trde olan markalar onlar kendi kapattırıyo heralde burdaki müşteriyi kaçırdıkları için, burda dağıtıcısı olmayan ürünlerde almanyadaki depoda yoksa başka ülkelerden gelip extra yol masrafı çıkardığı için gönderilmiyo olabilir, her halükarda dhnin de etkisi vardır, adama cinnet geçirtir o tayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 dh cidden bitirdi burayı, kapanan çok ürün var. tam bir ziyan tayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 milliyet amazon.tr çok yakında.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Gelse de pek çok şeyi satmazlar Türkiye'de. Amazon'un tek olayı burada olmayan şeyleri getirtebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 dh tayfası ebesine atlar amazon'un. amazon evrilir, hepsiburada2 olur müşteri memnuniyeti olarak. sonra memnun kalmazlar, doğan'a satarlar giderler. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 DH tayfasından ziyade üstteki yorum doğru. Amazon benim abuk subuk ürünlerimi getirmeyecekse HB' den nasıl farklı bir hizmet sunacak. 3-5 lira ucuza verir belki. Adam onun için niye AmazonTR' yi açsın o ayrı. Olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 amazonun olayı sadece 3-5 kuruş ucuza satması değil, müşteriye bj çekmeleri, hbdan iyi olcaktır her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Amazon.de nin app ine ingilizce dil destegi gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 içerden bilgi söyliyim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 https://www.amazon.de/gp/product/B073X8N1YW/ref=s9u_simh_gw_i1?ie=UTF8&pd_rd_i=B00ZFOGHRG&pd_rd_r=W6668D6FND25DG1N1ZV1&pd_rd_w=vPBBv&pd_rd_wg=hCoqF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=&pf_rd_r=TFN3851ZBXKXTA549BD9&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=c210947d-c955-4398-98aa-d1dc27e614f1&pf_rd_i=desktop&th=1 şimdi bu oculus rift bundle sipariş etsem. Aldığı Import Fees Deposit: EUR 67,92 dan başka gümrük parası çıkar mı? Takılma olur mu? Uzun süredir almadım amazondan bir şey yada bu kadar pahalı bi şey. VR vive denedim çok hoşuma gittiydi ama o çok pahalı. BUda böyle bundle indirimde hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 bu VR'lar ile ilgili ben çok gazdım ama yeterince content ve destekleyen oyun çıkmıyor gibi ya? 1-2 jenarasyon sonrakileri mi almak lazım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar