Malibu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Benimde aklıma şey takıldı ya şimdi 9 parça falan malzeme aldım amazondan. 9 account açıp hepsinde ramazan kodunu kullansaydım anlarlar mıydı bunlar ? :D Götüm yemedi açıkcası ondan tek account ile verdim ama aklımda bi soru işareti de kalmadı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 almamis ya baska asili bi alisveris vardi onla karistirmisim kapiya gelen elemana cash olarak, siparisin %20sini vergi olarak vericem simdi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 yok postaci gelip seni alicak..birlikte bogazda birseyler yiyeceksiniz ..hafif samimi bir ortam olusacak..oradan eglenmeye gideceksiniz..olaylar gelisecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Hmmmffss Tam hayallerimdeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Ya bu amazon ilk seferde 1.4k € alış veriş yaptım diye herhalde hesabı blocklamış Şimdide üstünde kartın nosu ismim ve adres bilgileri olan bi evrak istiyo. Sorun şu ki ben sanal kartla aldım öyle bi kart ve evrak yok. Nasıl çözüyoruz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 internet bankacılığında sanalkartın ss ını al, açıklama yap, böyle böyle sanal kartla aldım de, photoshopta kart yap, istemiyom malınızı, paramı verin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Sabah bi arayacağım bakalım amazonu da bankayı da. Ulan 1-2 aydır bilgisayar toplayacam diye uğraştım şimdi bundan dolayı alamazsam ben o parayı ramazan falan demem ruslarla yerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Malibu said: Benimde aklıma şey takıldı ya şimdi 9 parça falan malzeme aldım amazondan. 9 account açıp hepsinde ramazan kodunu kullansaydım anlarlar mıydı bunlar ? :D Götüm yemedi açıkcası ondan tek account ile verdim ama aklımda bi soru işareti de kalmadı değil kod sanirim karta tanimlaniyor. account'a degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Yurtdışı alışverişine stopaj? http://www.hurriyet.com.tr/kusura-bakma-stopaji-alirim-40486716 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 şaşırmadım. hatta nasıl yapmıyorlar stopaj gibi bir şey diyordum. yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bu arada gümrük vergisini nasıl ödiyecem ben şimdi hangi belgeleri isteyecekler heryerde farklı birşey demişler? bir de ptt size ulaşcak demiş, bir şekilde ulaşmazlarsa benim kargom durduğu gün başına da para yazıyormuş galiba? periyodik olarak aramak mı lazım ptt'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Amazon'un umrundaydı sanki vergiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Amazon'un değil, Amazon'dan alışveriş yapacak kişinin umrunda. Gerçi Amazon da Türkiye pazarını umursuyor, yoksa bu ek gümrük vergisi olaylarına destek olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 adamların amacı amazon gibi yabancı alternatifleri daha pahalı hale getirmek işte. bugün mouse ve ssd siparişi verdim. HER EKLENTİYE RAĞMEN daha ucuz :) adamların ölüsü bile daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Rewendor said: Amazon'un değil, Amazon'dan alışveriş yapacak kişinin umrunda. O zaman Amazon'a giydiriyorlarmış vergiyi gibi açıklama yapmayacaklar diyeceğim ama yazarken bile kime diyorsun diye bi düşünüp geri kalanı yazmaktan vazgeçtim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Aklınca yönlendirme yapıyor işte, suç şirketlerde diye. Ama sonra okudukça görüyorsun ki vergiyi senin ödemenden, dolayısıyla senden alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 öyle yazmamışlar abi zaten. banka tarafında diyor. bankanın amazonla ne alakası var, müşteri tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 aslında "yabancı siteden ucuza alamayacaksınız ipneler" yazsalar daha samimi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ülkeye girerken vergisi veriliyo zaten doyamadı oçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Bavul ticaretini canlandırmak istiyorlar anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Vay ibneler,vay kaypaklar. Valla amazon izin verse keşke havale yaparım yine de devlete kazandırmak istemem. adsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bu arada bunu her şeye uygulayabilirler yani kısacası. bankaya yurtdışındaki firmaya para gönderiyorsan üstüne %15 ekleyip kes müşteriden diyecekler yani. illa fiziksel ürüne bağlamazlar. sonra steam vs gibi servislere de dayatmasınlar ahsdfuhas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 iyice sinekten yağ çıkartma kıvamına geldiler. allah tez zamanda belalarını versin, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 steam in hala ic edilmemis olmasi mucize resmen.. sinekten yag cikartmaya yeni basladilar..malum secim var diye binlerce seyi askiya almislardi..simdi de 2 seneye secim var diye rolantide ama bize kasarak geliyorlar.. secimden once hiz sinirlamalari trafik cezalari kaldirilmisti ertelenmisti mesela..simdi acivermisler musluklari..malum butcemizde trafik cezasi diye gelir kalemi var bilmem kac trilyon yil sonuna kadar giydiriverecekler gorduklerine.. is guvenligi is yeri hekimligini de ic ettiler 3 sene erteleyip bayagi yonttular 3 sene sonra geldiginde de kimsenin bir isine yaramayacak.. gostermelik otesi olacak.. yurtdisi ticaret icin de sozde pohpohluyorlar turk mali paypal gilleri ama cacik olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar