Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benimde aklıma şey takıldı ya şimdi 9 parça falan malzeme aldım amazondan. 9 account açıp hepsinde ramazan kodunu kullansaydım anlarlar mıydı bunlar ? :D
Götüm yemedi açıkcası ondan tek account ile verdim ama aklımda bi soru işareti de kalmadı değil
Mesaj tarihi:
Ya bu amazon ilk seferde 1.4k € alış veriş yaptım diye herhalde hesabı blocklamış Şimdide üstünde kartın nosu ismim ve adres bilgileri olan bi evrak istiyo. Sorun şu ki ben sanal kartla aldım öyle bi kart ve evrak yok. Nasıl çözüyoruz bunu?
Mesaj tarihi:
internet bankacılığında sanalkartın ss ını al,
açıklama yap, böyle böyle sanal kartla aldım de,
photoshopta kart yap,
istemiyom malınızı, paramı verin de.
Mesaj tarihi:
Sabah bi arayacağım bakalım amazonu da bankayı da. Ulan 1-2 aydır bilgisayar toplayacam diye uğraştım şimdi bundan dolayı alamazsam ben o parayı ramazan falan demem ruslarla yerim!
Mesaj tarihi:
Malibu said:

Benimde aklıma şey takıldı ya şimdi 9 parça falan malzeme aldım amazondan. 9 account açıp hepsinde ramazan kodunu kullansaydım anlarlar mıydı bunlar ? :D
Götüm yemedi açıkcası ondan tek account ile verdim ama aklımda bi soru işareti de kalmadı değil

kod sanirim karta tanimlaniyor.
account'a degil
Mesaj tarihi:
bu arada gümrük vergisini nasıl ödiyecem ben şimdi
hangi belgeleri isteyecekler heryerde farklı birşey demişler?

bir de ptt size ulaşcak demiş, bir şekilde ulaşmazlarsa benim kargom durduğu gün başına da para yazıyormuş galiba?

periyodik olarak aramak mı lazım ptt'yi?
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Amazon'un değil, Amazon'dan alışveriş yapacak kişinin umrunda.

O zaman Amazon'a giydiriyorlarmış vergiyi gibi açıklama yapmayacaklar diyeceğim ama yazarken bile kime diyorsun diye bi düşünüp geri kalanı yazmaktan vazgeçtim...
Mesaj tarihi:
bu arada bunu her şeye uygulayabilirler yani kısacası. bankaya yurtdışındaki firmaya para gönderiyorsan üstüne %15 ekleyip kes müşteriden diyecekler yani. illa fiziksel ürüne bağlamazlar. sonra steam vs gibi servislere de dayatmasınlar ahsdfuhas.
Mesaj tarihi:
steam in hala ic edilmemis olmasi mucize resmen..

sinekten yag cikartmaya yeni basladilar..malum secim var diye binlerce seyi askiya almislardi..simdi de 2 seneye secim var diye rolantide ama bize kasarak geliyorlar..

secimden once hiz sinirlamalari trafik cezalari kaldirilmisti ertelenmisti mesela..simdi acivermisler musluklari..malum butcemizde trafik cezasi diye gelir kalemi var bilmem kac trilyon yil sonuna kadar giydiriverecekler gorduklerine..

is guvenligi is yeri hekimligini de ic ettiler 3 sene erteleyip bayagi yonttular 3 sene sonra geldiginde de kimsenin bir isine yaramayacak.. gostermelik otesi olacak..

yurtdisi ticaret icin de sozde pohpohluyorlar turk mali paypal gilleri ama cacik olmaz..
  • Yeni Oluştur...