Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forumca aldığınız hangisiydi, şu mu ? https://www.amazon.de/Krups-Dolce-Gusto-Kaffeekapselmaschine-automatisch/dp/B006TYY5KW/ref=sr_1_fkmr1_4?ie=UTF8&qid=1497082087&sr=8-4-fkmr1&keywords=Krups+KP+1108
Mesaj tarihi:
Amazon adam ya. Ulan adamların 7si akşamı kargoya verdiği ürün sabah kapıma geldi. Şaka gibi lojistik ağı. 7si akşamı verdikleri ürün 8i sabah gümrükten çekilmiş. Sonrası Yurtiçi kargo :)
Mesaj tarihi:
amazon'dan bi tek kahve makinesini aldım ben. son yıllardaki en karlı işti sdfs. şuan 400tl orda da biz 100tl'ye aldık.

türkiye'de hala 500-600 tl arasında. 1 günde gelmişti bi de.
Mesaj tarihi:
100 tl'ye almadık abartma ahdsfuh. 43 euro'ya mı ne gelmişti işte. 150-160 lira falandı. ama tr fiyatı gerçekten çok büyük saçmalık 500-600 lira falan.

kahve makinası gelince 250 tane falan kapsül aldım dolce gusto'dan, hala kullanıyorum bu arada. tek kötü yanı, türkiye'ye düz kahve kapsülleri gelmiyor, 2 tane düz kahve var, diğer hepsi sütlü zımbırtılar.
Mesaj tarihi:
3-4 tane board game aldım ben 110€ tuttu totalde
tax max extra bişi koymadılar vergiden muaf mı tutuyor gümrükteki kekolar noldugunu anlamadıkları zaman ?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Amazon değildir satıcı

Boyle olunca gumruk vergisini amazon ödemiyor mu?

Kulak tipasi gelcek bana ama amazon degildi satan ustune de delivery fee gibi bisi aldi amazon

:(
  • Yeni Oluştur...