MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 kesin Türkiye'deki vergi davasına çaktılar bunu. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 önceden böyle bir şey var mıydı ki? amazondan ps alabiliniyor muydu yani. gelse şaşırırdım çünkü sony kendi regional pricing yapıyor türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 doğru açtılar. dolar ve euro kuru yükseldi diye yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Türkçe olup 49 Euro üzeri olayı doğru ama gümrük ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Gümrüğü kendi hesaplıyor amazon zaten, ama direkt amazon'dan alacaksın. Amazon üstündeki satıcılardan değil. Yalnız euro artınca cazibesi azaldı sanki bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 pc donanım ürünlerine baktım eur yüksek olsa bile TR'den 200-300 tl daha düşük :P . Black Friday oldumu abanırız. iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Her sayfa ayni seyleri yazamam :p patlamayin diye soyluyorum. ALDIGINIZ URUN 75€ (Kargo haric) GECIYORSA TAX EKLER AMAZON EGER EKLEMIYORSA ALMAYIN. Bu demektir ki tax cikarsa siz oduyeceksiniz o zaman kargo firmasinin kucagina oturursunuz. + olarak sizden aldiklari tax ucreti eger takilirsa isliyor eger takilmadan gecerse onu da iade ediyor amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 macbook pili aldım az evvel. ama ödeme sayfasında sanal kartı girdim, cvv falan istemedi, bodoz mail order gibi aldı sanırsam. kuru da 3.75'ten çaktı. ama yine de ucuza geldi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 abi neden amazon kuruyla aldın sdfsdfs. EURO olarak alsaydın da bankan çevirseydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Kargolanana kadar çekmiyor parayı karttan, istiyorsan(çekilmediyse para) iptal edip tekrar sipariş ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 aynen iptal et, bir daha ver sipariş. kekoluk yapma ama :D amazon currency converter'ı iptal et, euro/dolar olarak sipariş ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 amazon.de türkçe olmuş sanırım. neden böyle birşey yaptılar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 provizyondan muhasebeye geçene kadar kur 3.75'i geçer diye öngörüyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 totemic said: amazon.de türkçe olmuş sanırım. neden böyle birşey yaptılar ki? 50 euro üstü TR'ye bedava shipping yapıyorlar diye artık, piyasalarını genişletmeye çalışıyorlar. Sonuçta VAT free sattıkları, gümrükleme yaptıkları ve yakın yerden kargolandığı için Türkiye'de çok ciddi piyasa potansiyelleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 la bide bunun satıcısı amazon değil, ama 75euro altı, gümrükte takılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 benim sthul 7 sinden beri hareket görmedi, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 öf iptal ediyom o zaman, içime sinmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 ginaly said: la bide bunun satıcısı amazon değil, ama 75euro altı, gümrükte takılır mı? takılmaz. dolar olsa sıkıntı çıkabilir. dolar-euro kuru değiştiği için mesela 80 dolarlık bişi alırsın, gümrüğe gelene kadar kur değişir 76 euro olur takılır falan. ama amazon.de'den euro aldığın için 75 euro altında ise vergi falan alamazlar. ama kurun yakın zamanda 3.75'e çıkması neredeyse 0 ihtimal yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 amazon tr ye mi geliyor yoksa turevinden haberler cirit atiyordu ama.. link.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 esas aligiller gelsin de tam batalim..2 3 kampanya patlatirlar ciro tavan yapar.. aligiller dede 11 11 de birseyler oluyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 ps4 pro 1350liraya geliyor ama sanırım gönderim yokmuş. ps4 oyunlarına baktım da aynı fiyat gibi. black friday falan beklicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01G2YJ7I8/ref=mp_s_a_1_30?ie=UTF8&qid=1478874527&sr=8-30-spons&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=vanadium+set&psc=1 Cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Benim pek amazon tecrübem yok, bu Black Friday ayağına kitap fiyatları da düşüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 birden fazla item alıp 50 euroya getirebiliyo muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar