barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 bu amazondan steam gamepad alınca ekstra bişi almak gerekiyor mu? bataryadır wireless alıcıdır vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 barbu said: amazon tarafından satılmayan ürünlerde kargo bedava değil mi? 70 euroluk ürüne kargo ekledi 100 euro oldu. değil sanırım iki üründe başıma geldi kargo parası ekliyor kaç euro olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 amazon prime seçin soldan kafanız rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Flassh said: bu amazondan steam gamepad alınca ekstra bişi almak gerekiyor mu? bataryadır wireless alıcıdır vs kutunun içinden pil, alıcı ve kılıf çıkıyor, ek bir şeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Day 12: kargom hala gelmedi. amazon'da 13 Aralık'ta kargoya teslim edildi denilen paketin i-parcel'deki son güncellemesi 12 Aralık ve received ibaresi bile yok. resmen yoklukta kayboldu kargo. bugün UPS TR ile görüştüm. konuştuğum eleman ismimi sistemden taratınca kargo çıkmadı. şimdi Yurtiçi ile deneyeceğim şansımı birde. birde birşeyi farkettim daha önceki paketlerimden UPS TR'nin getirdikleri PTS'de çıkmıyor ama Yurtiçi'nin getirdiği paketler PTS'de çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 abi 12 günde kaybolmaz kargonuz, cok panik yapan var forumda. yılbasında siparis vermissiniz bir de, biraz sabredin. en kotu ihtimalle paranızı alacaksınız zaten geri, telas etmenizin anlamı yok. kimsenin parası cope gitmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 kaybolmuş olabilir gayet. benim 2 tane kargomu kaybettiler veya yanlış yerlere gitti falan. holiday season'da maalesef böle şeyler olabiliyor dedi support da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Benim PSVR geldi bugün. Gümrük'te kutuyu baya kurcalamışlar hayvanca herifler. Dış kutuyu parçalayarak açmışlar, PSVR kutusununda seal eden kapakçığını kopararak açmışlar kutuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 valla ben mail attım sordum, telefonla geri aradılar kargonuz kaybolmuş, izini bulamadık vs dediler, gayet kayboluyor yani. edit: siparişi 23 kasımda vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Xenus said: birde birşeyi farkettim daha önceki paketlerimden UPS TR'nin getirdikleri PTS'de çıkmıyor ama Yurtiçi'nin getirdiği paketler PTS'de çıkıyor. Ups gümrük işlerini kendisi yapıyor diye biliyorum. Yurtiçi kargo teslimatı olanların gümrük işlerini PTS yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 UPS'e verilirse kendileri getiriyor eve kadar. i-Parcel'e verilirse ülkeye girince PTS'ye veriliyor, PTS de ARAS veya Yurtiçi kargoyu seçip gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Flassh said: bu amazondan steam gamepad alınca ekstra bişi almak gerekiyor mu? bataryadır wireless alıcıdır vs pil hariç her şeyi içinde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 yahu hep sorulmusturda. bir sey ararken satıcı xxx -amazon tarafından gönderilir notu olunca mı gümrük alınmıyordu ? yoksa üretici ve satıcı amazon olunca mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 gümrük alınmıyor diye bişey yok alınıyor ama satıcı amazon ise amazon senden gümrük parasını önceden alıp işlemleri hallediyor değilse sen ugrasırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Persembe gunu verdigim siparis tr ye girmis,pazartesi teslim edilecek.Adamlar tr ye ozel ucak kaldiriyor herhalde,hepsiburadadan hizlilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Kendi uçak filoları var, belki kaldırıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 bebek koltugu aldımda az once merhaba kodu ile 44 euro göründü. verdim siparisi. bunu 50 ile 75 arasına tamamlamamız gerekiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 20 euro shipping yazmadıysa gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Benim 19'unde verdiğim sipariş 24'ünde elime ulaştı. Teşekkürler amazon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 istisnasız 1 hafta galiba. perşembe veriliyor kargoya, pazartesiye ülkeye girmiş oluyor. sonra yurtiçi evde bulamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 19 unda verdiğim sipariş hala kargoya verilmedi, satıcı da amazon. Bu arada gümrük şeyi değişti. Çok pis dalarım eğer gümrük öde derlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Bimekste batmış galiba, ne güzel oldu amazon. Darısı vestel gibi ekstra vergi isteyenlerin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 hayır bu adamlar amazonu falan yasaklayınca millet ürünlerini alacak zannediyor ya ona yanıyorum. senin ürününe geri yönlenen zaten en fazla yine senin potansiyel müşterin. benim gibi kimse dönüp dolaşıp salla ya pahalı mahalı alayım demeyecek. pahalı mahalı alayım ama amazon'dan alayım diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar