Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barbu said:

amazon tarafından satılmayan ürünlerde kargo bedava değil mi? 70 euroluk ürüne kargo ekledi 100 euro oldu.

değil sanırım iki üründe başıma geldi
kargo parası ekliyor kaç euro olursa olsun
Mesaj tarihi:
Flassh said:

bu amazondan steam gamepad alınca ekstra bişi almak gerekiyor mu? bataryadır wireless alıcıdır vs

kutunun içinden pil, alıcı ve kılıf çıkıyor, ek bir şeye gerek yok
Mesaj tarihi:
Day 12:
kargom hala gelmedi. amazon'da 13 Aralık'ta kargoya teslim edildi denilen paketin i-parcel'deki son güncellemesi 12 Aralık ve received ibaresi bile yok. resmen yoklukta kayboldu kargo. bugün UPS TR ile görüştüm. konuştuğum eleman ismimi sistemden taratınca kargo çıkmadı. şimdi Yurtiçi ile deneyeceğim şansımı birde.

birde birşeyi farkettim daha önceki paketlerimden UPS TR'nin getirdikleri PTS'de çıkmıyor ama Yurtiçi'nin getirdiği paketler PTS'de çıkıyor.
Mesaj tarihi:
abi 12 günde kaybolmaz kargonuz, cok panik yapan var forumda. yılbasında siparis vermissiniz bir de, biraz sabredin.

en kotu ihtimalle paranızı alacaksınız zaten geri, telas etmenizin anlamı yok. kimsenin parası cope gitmeyecek.
Mesaj tarihi:
Benim PSVR geldi bugün. Gümrük'te kutuyu baya kurcalamışlar hayvanca herifler. Dış kutuyu parçalayarak açmışlar, PSVR kutusununda seal eden kapakçığını kopararak açmışlar kutuyu.
Mesaj tarihi:
valla ben mail attım sordum, telefonla geri aradılar kargonuz kaybolmuş, izini bulamadık vs dediler, gayet kayboluyor yani.

edit: siparişi 23 kasımda vermiştim.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

birde birşeyi farkettim daha önceki paketlerimden UPS TR'nin getirdikleri PTS'de çıkmıyor ama Yurtiçi'nin getirdiği paketler PTS'de çıkıyor.

Ups gümrük işlerini kendisi yapıyor diye biliyorum. Yurtiçi kargo teslimatı olanların gümrük işlerini PTS yapıyor.
Mesaj tarihi:
hayır bu adamlar amazonu falan yasaklayınca millet ürünlerini alacak zannediyor ya ona yanıyorum.

senin ürününe geri yönlenen zaten en fazla yine senin potansiyel müşterin. benim gibi kimse dönüp dolaşıp salla ya pahalı mahalı alayım demeyecek.

pahalı mahalı alayım ama amazon'dan alayım diyeceğim.
  • Yeni Oluştur...