aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 siparişimin yarısını hanım yarısını benimi adıma versem, gümrükten yırtmak için, olur mu? Yoksa enselenir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 1 milyon euro'luk bir siparis vermiyorsan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Amazon Web Services olarak gelmişti bence yakında kendisi de gelecek ama en az 1 yıl var. İlana sanırım bende başvurup şansımı bi deneyeceğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 -Crawler- said: http://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/teknoloji/amazon-turkiyede-ise-alim-yapacak/,T-f8SaP6UEq43aunhufH3w.jpg?mode=crop&scale=both&v=20161214105311705&maxWidth=620 mithat koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 asdasdadsasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 master'lı adam istiyorlar baktıydım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 tecrübeniz varsa başvurun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Osuran_boğa said: -Crawler- said: http://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/teknoloji/amazon-turkiyede-ise-alim-yapacak/,T-f8SaP6UEq43aunhufH3w.jpg?mode=crop&scale=both&v=20161214105311705&maxWidth=620 mithat koş İstemsizce güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 makine geldi. istanbul'dan sipariş verince 4 günde geliyor 2 günde geldi valla. teşekkürler amazon kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 benim hoparlörler gümrüğe takıldı. biri sorunsuzca 2-3 imza ile çıktı cebimden para çıkmadan. diğeri meçhul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Yahu nasıl 2 günde geliyor, ben 20 kasım'da iki sipariş verdim. Biri 13, diğeri 14 aralık görünüyordu. İkisi de gelmedi. Güya 13'ünde gelecek olanı 20 aralık'a erteledi, öbürü güya dağıtımda yine. Birinin dhl kodu var, yazdım yok böyle bir kod diyor, onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 bazı siparişler erken geliyor. bana bir tanesi 20'si diyordu, 13'ünde geldi misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Philips in güneş ışığıyla uyandırma zimbirtisindan alacaktım. 80 euroya kadar düşüyor ama gümrük yediği için tadı kaçıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Ups erken geliyo Dolce gusto geldi. Hayvan gibiymis kutusu. 30€ kargosu tutar normalde bunun be... http://3.1m.yt/ullC0Ei.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 3 gündür kargoya veremedi amazon bende :S stokta vardı, satıcı amazon, para cekildi ama kargoya cıkmadı hala dün cıkması gerekiyor diyordu hala yok millete 2 günde gelmiş ne hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 bu dolce gusto'nun kapsülleri ikinci kez kullanılıyor mu ? hediye gelen kapsüllerden latte machiato yaptım ama sanki birer bardak daha çıkar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 turksen cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 bingildak said: Philips in güneş ışığıyla uyandırma zimbirtisindan alacaktım. 80 euroya kadar düşüyor ama gümrük yediği için tadı kaçıyor =( radyolusunu aliyorsundur umarim......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Nihayetinde satıcısı amazon olan bir siparişin 1 ayda gelmesi, o da gelirse artık normal mi? Hayır iki ayrı sipariş şeklinde geliyor, ikisi de gecikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 benim de siparisler macar posta gumrugunden cikamadi ya. sorun amazonda degil yilbasi xmas falan acayip yogunluk var sanirim. normalde 3-5 gunde gelen mallar 9. gunde hala posta ofisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Peregrin said: bingildak said: Philips in güneş ışığıyla uyandırma zimbirtisindan alacaktım. 80 euroya kadar düşüyor ama gümrük yediği için tadı kaçıyor =( radyolusunu aliyorsundur umarim......... 7 tane ses kaydı var abi alarm için, radyo dinlemem ben kuş vıcırmasına kalkarım diye şey etmiştim :P ya 8-5 e geçtik, çok kötü oldu lan. sabah kalkıyorum zifiri karanlık. hani yıllardır 7 de kalkarım zaten de, bu saat şeylerinden daha da bir garip oldu. vücudum alışamadı, sabahları felaket kalkıyorum erken yatmış olsam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 şimdi amerika amazonda 100usd üstü otomatik tax ekliodu. bunda öyle bişi yok ekleme falan o yüzden bende 140 euro 140 euro iki sipariş verdim biri geçti gümrükten imzayla falan, diğeri hala beklio gümrükte. gümrük ücreti ya da tax neye göre istiyorlar? amazon'un eklemesi gerekmiyor mu? .de de sistem nasıl işlio ? direk tax free mi her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 ekliyor gümrüğü 75 eur üzerine eklemiyorsa satıcıdan kaynaklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 hah iyiymiş o halde ikinci hoparlör de geldi şimdi ayrı ayrı sipariş vermiştim 140 euro civarı idi ekstra shipping tax ödemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 olorin84 said: 3 gündür kargoya veremedi amazon bende :S stokta vardı, satıcı amazon, para cekildi ama kargoya cıkmadı hala dün cıkması gerekiyor diyordu hala yok millete 2 günde gelmiş ne hoş. vaynahtin yada isa baba seysi iste. amazon.de essek gibi yogun yilbasindan sonra gelir. zaten 4-5 gün tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar