Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Masticore

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

samaella said:

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41KfROnos3L.jpg

alın geçin işte amma tatava yaptınız

bunun ebatı baya ufak bu arada. ben aldım, 1 fincan bile çıkmıyor. çok uğraşlı.

Tek shot'lık işte... :) . Ondan sonra lungo'ya girer.

Bu arada Dolce Gusto fln. cok iyi fiyatı (zam gelmez ise) Dolar aldı başını gitti. Cadde de butik kahvecisi olan bir arkadaşım söylüyordu.Kahvesini david people'dan alıyor(türevleri de aynı fiyat) Tek shot espresso maliyeti 3.5-4tl
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

ya olm kapsülden güzel kahve olmaz anlatamadık mı? güzel kahve için taze öğütülmüş kahve lazım. gidin 3rd wave dükkanlara öğrenin nasıl yapıyorlar ediyorlar.

abim ben günde 1 kere spor öncesi duble triple espresso içecem. öğütmek için kahve alsam evde çürür bozulur. şaka diil nescafe içip gidiyorum maksat kafein olsun bana.
burda gördükçe özendim işte tadı güzel olsun bari diye
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

karda mı giyecen olm kaleci eldivenini napalım

bana bi öğütücü önerin pls.

https://www.amazon.de/Rommelsbacher-EKM-200-mit-Scheibenmahlwerk/dp/B005L8YUI4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481633599&sr=8-1&keywords=rommelsbacher+kaffeem%C3%BChle al bunu. çok iyi yorumları filan. bend de çok memnunum.

kaleciyim abi halısahada. nasıl bir soru bu :) adam gibi eldivenle oynamayı seviyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ben hipster kahve çekirdek öğütücüsü ile hipster bardakla filtre kahve yapıcısından aldım

bakalım diğerleri gibi bunlarda meh deyip dolapta yerini alacak mı 1 ay sonra sadas

seramik el degirmeni mi aldın panpa. Ölüm onu çekmek. Otur izdivaç izle programın sonuna bitiyor çekme işlemi.

Neymiş efendim seramik olunca tadını acıtmıyormuş çelik gibi. 2 gr taze çekicem diye içerken üzülüyosun asdaf hele hele single shot moka pot'ta yaptıgımı düşünemiyorum. Bulaşığa mı üzüleyim , içtiğim kahvenin dişimin kavuguna yetmediğine mi... asdaf

https://pbs.twimg.com/media/BzbFfITCYAEzBfb.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

abi kahve değil de ben bu starbakslardaki kocaman portakal suyu makinasından istiyorum. portakalı alıcan pazardan, üstteki hazneye soymadan kesmeden doldurucan. istediğin zaman bas düğmeye tık al iç portakal suyunu.

valla o aleti aküye bağlayıp otoban kenarında portakal suyu içesim var. hatta plaza girişlerinde falan da 5 liraya binlerce satarsın
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

abi kahve değil de ben bu starbakslardaki kocaman portakal suyu makinasından istiyorum. portakalı alıcan pazardan, üstteki hazneye soymadan kesmeden doldurucan. istediğin zaman bas düğmeye tık al iç portakal suyunu.

valla o aleti aküye bağlayıp otoban kenarında portakal suyu içesim var. hatta plaza girişlerinde falan da 5 liraya binlerce satarsın

ahfahsfhahga

abi sanırım nar falan da sıkar o alet, biz nar sıkacağı aldık bu elle basmalılardan, 2 nardan 1 bardak nar suyu çıkıyor. kilosu 1.20 falandı bir ara narın 25 kilo falan aldık. bir de narın portakalın güzelliği, bozulmuyor.

az önce nar suyu içtim mesela 1.5 ay falan önce aldığımız narlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

beyler gelin kabullenin kafdan 10 sene geçti kahve gurusu, kahve experi ayaklarıyla karı kız etkileme işleri.

gidin yol üstünde bi kahveciden alın için. evde ise anam babam üsulu filtre kahve işte, onu da gidin starbuckstan çektirin. konu kilit.

olur mu ya asil simdi ekmegi yeniyo kahve gurulugunun

3rd wave sagolsun
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

https://www.amazon.de/ZUMEX-04917-Zumex-Minex-Saftpresse/dp/B01AQP9BOE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1481642305&sr=8-2&keywords=zumex
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...