Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 bingildak said: samaella said: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41KfROnos3L.jpg alın geçin işte amma tatava yaptınız bunun ebatı baya ufak bu arada. ben aldım, 1 fincan bile çıkmıyor. çok uğraşlı. Tek shot'lık işte... :) . Ondan sonra lungo'ya girer. Bu arada Dolce Gusto fln. cok iyi fiyatı (zam gelmez ise) Dolar aldı başını gitti. Cadde de butik kahvecisi olan bir arkadaşım söylüyordu.Kahvesini david people'dan alıyor(türevleri de aynı fiyat) Tek shot espresso maliyeti 3.5-4tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 pratik değil benimki evde öyle yatıyor french press devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Ben de french press ve kıytırık kettle kullanıyorum, tatmin ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 bazı şeyler baya ekonomik. kaleci eldivenleri de baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 kozalak said: ya olm kapsülden güzel kahve olmaz anlatamadık mı? güzel kahve için taze öğütülmüş kahve lazım. gidin 3rd wave dükkanlara öğrenin nasıl yapıyorlar ediyorlar. abim ben günde 1 kere spor öncesi duble triple espresso içecem. öğütmek için kahve alsam evde çürür bozulur. şaka diil nescafe içip gidiyorum maksat kafein olsun bana. burda gördükçe özendim işte tadı güzel olsun bari diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 ben hipster kahve çekirdek öğütücüsü ile hipster bardakla filtre kahve yapıcısından aldım bakalım diğerleri gibi bunlarda meh deyip dolapta yerini alacak mı 1 ay sonra sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 karda mı giyecen olm kaleci eldivenini napalım bana bi öğütücü önerin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 nescafe içmesen keşke çünkü o kahve deği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 samaella said: karda mı giyecen olm kaleci eldivenini napalım bana bi öğütücü önerin pls. https://www.amazon.de/Rommelsbacher-EKM-200-mit-Scheibenmahlwerk/dp/B005L8YUI4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481633599&sr=8-1&keywords=rommelsbacher+kaffeem%C3%BChle al bunu. çok iyi yorumları filan. bend de çok memnunum. kaleciyim abi halısahada. nasıl bir soru bu :) adam gibi eldivenle oynamayı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Şu da bir üst modeli, konik öğütücülü sdfsdgs Amazon.de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 bingildak said: ben hipster kahve çekirdek öğütücüsü ile hipster bardakla filtre kahve yapıcısından aldım bakalım diğerleri gibi bunlarda meh deyip dolapta yerini alacak mı 1 ay sonra sadas seramik el degirmeni mi aldın panpa. Ölüm onu çekmek. Otur izdivaç izle programın sonuna bitiyor çekme işlemi. Neymiş efendim seramik olunca tadını acıtmıyormuş çelik gibi. 2 gr taze çekicem diye içerken üzülüyosun asdaf hele hele single shot moka pot'ta yaptıgımı düşünemiyorum. Bulaşığa mı üzüleyim , içtiğim kahvenin dişimin kavuguna yetmediğine mi... asdaf https://pbs.twimg.com/media/BzbFfITCYAEzBfb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Abi çok rahat, niye öyle diyosunuz ki 50gr kahve çekmek 2 dakka bile sürmüyor. Çıtır çıtır çekiyorum mis gibi de kokuyor. Bundan aldım ben fiyat da çok uygundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 beyler gelin kabullenin kafdan 10 sene geçti kahve gurusu, kahve experi ayaklarıyla karı kız etkileme işleri. gidin yol üstünde bi kahveciden alın için. evde ise anam babam üsulu filtre kahve işte, onu da gidin starbuckstan çektirin. konu kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 https://www.amazon.de/gp/aw/d/B001802PIQ/ref=sr_ph?ie=UTF8&qid=1481636077&sr=1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=Hario Arastirmadim bile bastim gectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Öğütme işini ben hanıma yaptırırım dasssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 ya basın türk kahvesi geçin, evliyseniz de hatuna yaptırırsınız kahveyi, profit. o kahvenin kapsülü 1.5 lira mı ne. lan evde kahveye 1.5 vereceğime gider mekanda içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Türk kahvesi hemen bitiyor ya, içme keyfi az. Yazın falan hava sıcakken içiyorum ben onu mesela. Filtre kahveyi uzun uzun, 300-350 ml, içiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 abi kahve değil de ben bu starbakslardaki kocaman portakal suyu makinasından istiyorum. portakalı alıcan pazardan, üstteki hazneye soymadan kesmeden doldurucan. istediğin zaman bas düğmeye tık al iç portakal suyunu. valla o aleti aküye bağlayıp otoban kenarında portakal suyu içesim var. hatta plaza girişlerinde falan da 5 liraya binlerce satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Bright said: Türk kahvesi hemen bitiyor ya, içme keyfi az. Yazın falan hava sıcakken içiyorum ben onu mesela. Filtre kahveyi uzun uzun, 300-350 ml, içiyorsun. ya ben geyik yaptım da, türk kahvesini de büyük bardakta içiyorum ben gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 "roket adam" said: abi kahve değil de ben bu starbakslardaki kocaman portakal suyu makinasından istiyorum. portakalı alıcan pazardan, üstteki hazneye soymadan kesmeden doldurucan. istediğin zaman bas düğmeye tık al iç portakal suyunu. valla o aleti aküye bağlayıp otoban kenarında portakal suyu içesim var. hatta plaza girişlerinde falan da 5 liraya binlerce satarsın ahfahsfhahga abi sanırım nar falan da sıkar o alet, biz nar sıkacağı aldık bu elle basmalılardan, 2 nardan 1 bardak nar suyu çıkıyor. kilosu 1.20 falandı bir ara narın 25 kilo falan aldık. bir de narın portakalın güzelliği, bozulmuyor. az önce nar suyu içtim mesela 1.5 ay falan önce aldığımız narlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Bu merhaba codesi bende sıkıntı yaratıyor ya. Neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Satıcısı Amazon.de olan ürünlerde geçerli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 imamizer said: beyler gelin kabullenin kafdan 10 sene geçti kahve gurusu, kahve experi ayaklarıyla karı kız etkileme işleri. gidin yol üstünde bi kahveciden alın için. evde ise anam babam üsulu filtre kahve işte, onu da gidin starbuckstan çektirin. konu kilit. olur mu ya asil simdi ekmegi yeniyo kahve gurulugunun 3rd wave sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 https://www.amazon.de/dp/B01CNXNFFS/ref=pe_386171_38075861_TE_item indirim ile 57 oroya geldi, ilk mekanik klavyem olacak kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 "roket adam" said: abi kahve değil de ben bu starbakslardaki kocaman portakal suyu makinasından istiyorum. portakalı alıcan pazardan, üstteki hazneye soymadan kesmeden doldurucan. istediğin zaman bas düğmeye tık al iç portakal suyunu. valla o aleti aküye bağlayıp otoban kenarında portakal suyu içesim var. hatta plaza girişlerinde falan da 5 liraya binlerce satarsın https://www.amazon.de/ZUMEX-04917-Zumex-Minex-Saftpresse/dp/B01AQP9BOE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1481642305&sr=8-2&keywords=zumex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar