Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Voys said: ben 6-7 yıldır çin'den alınma sigortasız benq projection kullanıyorum bi kere içi tozlandı diye servise gitti bi kere de ampul bitti onun değişmesi gerekti. toplam maliyet 600tl. abi sağol bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Bu amazon DE'deki dx Racer koltukların user reviewların(fotolu olanları) nerdeyse hepsini okudum. Herifin sattığı(Robas Lund) artık üretimde olmaya F serisi orjinal modelmiş.Yeni seri ile ne farkları var bilmiyorum. Bir de bazılarına gelen koltukların sağında solunda ufak yırtık vs var. 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 ula burayı da mı dxracer thread'ine çevirdiniz :D gerçi düşünüyorum, amazon'dan alsam alsam dxracer alırım heralde. aklıma "aa evet lan şunu alayım oh yes indirim" dediğim bir şey gelmiyor. belki g933... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Dark_Soul said: Bu amazon DE'deki dx Racer koltukların user reviewların(fotolu olanları) nerdeyse hepsini okudum. Herifin sattığı(Robas Lund) artık üretimde olmaya F serisi orjinal modelmiş.Yeni seri ile ne farkları var bilmiyorum. Bir de bazılarına gelen koltukların sağında solunda ufak yırtık vs var. 1 2 Valla ben aldım gelince gorucez,cıkarsa cıksın ya. Amazon a bi ticket atarim ,full refund yaparlar ,koltuk da siz de kalsın derler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 bunlar kesin mağazada kaldı zamanında kimse almadı ondan ucuzdur. şöyle çakma şeylerde var tr de https://www.turksitburo.com/urun/concorde-siyah-oyuncu-koltugu.html tabi 650 tl dxracer varken buda alınmaz,kargo beleş olayıda iyiymiş Ama abi anlamadığım şey koca koltuk yolluyosun bi tane direksiyon seti baktım onu yollamıyo tr ye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 ya ben hangi ürüne baksam not shipping :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Amazondan hiç bi şey sipariş etmedim şu ana kadar. Elektrikli süpürge söyleyebiliyo muyuz? Bana şöyle çok ses çıkarmayan düzgün efendi bi süpürge önersenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Amazon.de genel olarak mı shipping almıyor yoksa sadece koltuk da mı geçerli. Anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Kampanya yapmışlar 50 euro üstü bedava shipping diye sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 comdaki gibi shipping turkey filitresi olmadığı için zor bulunuyor gönderen. Ama avantajlı şeyler var, bebek koltuğu falan *ezik mode ehü* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 telefon uygulamasındna baksanıza, en rahat oradan oluyor. filtreleme, international shipping free shipping vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Shipping Option'da AmazonGlobal Eligible a basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Bright said: Kampanya yapmışlar 50 euro üstü bedava shipping diye sanırım bende €29 uzeri free gozukuyo ama turkiye olmadigi icin olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Redeagle said: Amazon.de genel olarak mı shipping almıyor yoksa sadece koltuk da mı geçerli. Anlamadım :S 50 euro üstüne almıyor shipping, topic dxracer a döndü o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Bildiğiniz güzel grind&brew kahve makinası var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 abi hiç mi ürün yok la başka sayfalarca şişman gamer koltuğu tartıştınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Jeeztro said: 50 euro üstüne almıyor shipping, topic dxracer a döndü o ayrı. Hah eyvallah sağol :D Konudan bir şey anlamadım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Kahve demişken benim de el değirmeni alasım var. 23 euro iyiymiş Hario için. https://www.amazon.de/Hario-Skerton-Handkaffeem%C3%BChle-mit-Keramikmahlwerk/dp/B001802PIQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478427727&sr=8-1&keywords=hario+grinder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 el değirmeni işkence bir süre sonra bayarsın. Direk makine al. Çelik melik fark etmez. Zamanına yazık adsaf Emekli olunca alınabilir seramik el değirmeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 espresso inceliğinde öğütebilecek ucuz makine ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 amazon.de ile ne ugrasıyorsunuz .com da da var ucretsiz kargo 50 dolar üstü alın mesaj atın sildirin shippingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Delonghi KG79 var bende. tr'den alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 ona ne zaman baksam altında mutlaka espresso için yeterince ince çekemiyor yazan biri oluyor. (aynı segmentteki çoğu, belki de tüm makineler gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mini Slim modelinden uzak dur Hario'nun. Kullanılan metal çok yumuşak, çevirme koluyla çevirdikçe, çevirme kolunun geçtiği mil kısmı eriyor, 1 tane haşat ettik, 2. makine 'de yine aynı çıktı, eriyor. Deathblade said: Kahve demişken benim de el değirmeni alasım var. 23 euro iyiymiş Hario için. https://www.amazon.de/Hario-Skerton-Handkaffeem%C3%BChle-mit-Keramikmahlwerk/dp/B001802PIQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478427727&sr=8-1&keywords=hario+grinder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Tam da geçen hafta öğütme makinesi almaya karar vermiştim. Delonghi'nin espresso makinesi var bende, yanında bu Delonghi KG79 iyi gider gibi. Ben eskiden starbucks'tan kahbe alıp onlara öğüttürüyordum. Benim makineye çok ince olmuyor, kalın taneler olması gerekiyor (onlara göre 7 falandı numara sanırım). O yüzden çok ince öğütmüyor problemleri bana bir anlam ifade etmiyor herhalde. http://www.hepsiburada.com/delonghi-kg79-kahve-ogutme-makinesi-pm-mtdelkg79 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar