dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 seneler once file corapli, mor/turuncu/yesil sacli (habire degistiriyordu amk) cok marjinal bir kiz vardi tanidigim... taksim'den, kadikoy'den cikmazdi. hep marjinalim, hayata karsi durusum var olm tavrindaydi. onu hatirladim simdi. cok marjinaldi de kutahya altintasliydi, anasinin adi meryem'di. marjinal olsan ne olacak la! dedim. simdi cocugunu seviyor, kocamin kanadi altindan ayrilmam kafasinda. aynisinin erkek versiyonu. cok deliqanliyim, dugun yapmayacaaz. caponyaya gidip morgic odeyecegim. 4senedir beraber yasiyoruz zaten, ben aradan burokratik engeli kaldiriyorum ki, milyarda bi ihtimalden dahi dusuk bir ihtimal de olsa fisini cekebilme hakkim olsun... yani aslinda baskilara gogus geremiyorum, o yuzden pes edip evlenmeye evet dedim ama bosver. bahane olarak "ya baba aradan bi islemi kaldirdim" diyecegim yani... asiri ozguven var da riskli adim atacak ballzzz yok millette. ana adi meryem, kutuk kutahya/altintas. ne marjinalligi lan. 5sene sonra, 10 sene sonra, 20 sene sonra kumulatif birikip normallesecek zaten. "cocugu sunnet ettirdik abi tabii. alt tarafi minik bir imza aman.. burokrasi.. aman.. et parcasi ya. ne onemi var ki.. nufusta islam yaziyor tabii ya.. alt tarafi minik bir ibare.. ne onemi var ki.. imam hatipler cok iyi egitim veriyor abi.. universite cantada keklik.. ne onemi var ki.. alt tarafi kpss abi. devlete calissin isi garanti olsun tabii." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Abi çok dolmuşsun iyi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 anasının meryem olması marjinal olmasına engel mi? isa'ya laf mı atıyorsun? adam tarihin en marjinal adamı. anası meryem diye senin yapamadıklarını yapamayacak mı? kütahyalı diye marjinal olamayacak mı? rica ediyorum poponuzla düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 xunn said: Abi çok dolmuşsun iyi misin? sadece kivirtarak soyledigin seyi duz ve durust sekilde soyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Shean said: anasının meryem olması marjinal olmasına engel mi? isa'ya laf mı atıyorsun? adam tarihin en marjinal adamı. anası meryem diye senin yapamadıklarını yapamayacak mı? kütahyalı diye marjinal olamayacak mı? rica ediyorum poponuzla düşünün artık. anlamadigin icin basitlestireyim; keyword: cakma marjinallik orada. adam ozune donuyor iste. babasindan, dedesinden tek farki simdi istanbul'da oturuyor olmasi. bunlardan milyonlarca var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 hala anlamıyorum. çakma olup olmadığını sen mi belirliyorsun? hangi yetki ile? bütün marjinallikleri yaşadın, bütün herşeyi yaptın ve şimdi "o marjinal, bu marjinal değil" mi diyorsun? ayrıca marjinal niye diyorsun ki? senin veya çevrenin genel hareketlerini yapmıyor diye marjinal mi olmak zorunda? xunn burada çok marjinaliz dememiş ki? abi biz japonyaya gidicez demiş. ne diye bir gider yapıyorsun ki? hem de aşırı saçma gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Shean said: hala anlamıyorum. farkindayim, omega-3?? yetersiz beslenme?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 tamam dassa omega-3 yetersiz beslenme. sana da b12 vitamini öneririm. zekayı geliştiriyormuş ama desteksiz egonun çözümü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 hmm ok, hamilelikte sigara... tahmin etmeliydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 dasa acıkmış karton verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 xunn tebrikler abi, 15 temmuz güzel seçim emniyetle beraber kutlarsınız artık bi de dasaa kıskanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Dasaanınki karısızlıktan, adam asker gibi yaşıyor Konuyu meryem uzerliye getirip tatlıya bağlayalım https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8c/a4/0e/8ca40e05ff369b300681f31f8cb182c4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Pekii xunn un çocukları ona anneciğim mi der, yoksa anacım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 dasaaa said: xunn said: Abi çok dolmuşsun iyi misin? sadece kivirtarak soyledigin seyi duz ve durust sekilde soyledim. o-okay. axedice said: Pekii xunn un çocukları ona anneciğim mi der, yoksa anacım mı? God Emperor tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 hayırlı olsun. eğlenceli ve keyifli bir düğün dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 xunn said: Black-ice said: baktın yürümüyor efendi efendi ayrılırsın hayatına devam edersin. öncelikle tebrikler. de şu mindset'e takıldım. bu kafada olan çok insan var artık gerçi. eğer evlenmeden aklınızın bir köşesinde bu varsa sıkıntı potansiyeli var. şimdiden mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 yürümüyorsa ayrılmak ne demekmiş ya?! çocuk yapacaksın! DAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Aceace said: Laorx said: bir arkadasim davul zurna yerine keman ve yan flut calan 2 hatun tutmustu, hic utanc verici durmuyordu. Elite tayfa boyle yapıyor artık. Karşılamalar falan değişti. Mesela bu ikiliye toplam 250-300 lira falan veriyosun. Davulcunun ise üst limiti belli değil. bingildak said: forumda çok fazla tatlı su erkeği var pc leri satıp da hanımın ayağının ucunda laptop ile oyun oynamaya çalışan veya izin alıp da pc başına oturamayan :) Bi de bunun evli olmadan laptopta oyun oynamaya çalışan versiyonu var. O daha da vahim. Üstüne üstlük gaming laptop diye bi şey uydurmuşlar... Suratına vurduğunda yüzleri bile kızarmıyo bazılarının. https://forum.paticik.com/search.php?20,search=gaming+laptop,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 işte o üyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Topaklar da tam üst üste geldi, biri evlenecem diyor, biri evlilik iyi de gaming sıkıntı çıkarıyor diyor. Tabii xunn alpha male olduğu için böyle bi sıkıntı çekmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 bingildak said: yürümüyorsa ayrılmak ne demekmiş ya?! çocuk yapacaksın! DAS. Yahu yürümüyorsa ayrılırsın tabi. Ama bu cümleyle de evliliğe başlamak pek iyi değil bence. Zaten tahammüller azaldı insanlarda, ana babalarımız gibi cefakar değiliz. Internet'te "mükemmel mutlu hayatlar" ve squat yapmış popolar gözümüze sokuluyor. Daha evlenmeden bişi olsa ayrılırım diye düşünmemekte fayda var bence. Eğer ben eşim hakkında böyle bir şey söyleseydim evlenmeden öne evlenmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ne alaka abi babalarımız falan. benim babam cefakardı, benim babam mutsuzdu. boşandı 35 yıl evli kaldıktan sonra. bugün boşanmamış olan cefakarların samimi bir anına gelsen hepsi boşanmış olmayı yeğlerdi ortaya çıkmış "meyveler" olmasa ki çoğu onlara rağmen boşanmış olmayı yeğlerdi. mutsuzluğun yüceltilecek bir şeyi yok. hayatla barışık olun. hiçbir şey garanti değil hayatta. yürümüyorsa, mutsuzluk varsa ayrılmak doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 mutlu olmak overrated boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 xunn'un evlenmesi gerçekten umut sarıkaya karikatürü olabilecek nitelikte bir durum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Mrlee said: Aceace said: Laorx said: bir arkadasim davul zurna yerine keman ve yan flut calan 2 hatun tutmustu, hic utanc verici durmuyordu. Elite tayfa boyle yapıyor artık. Karşılamalar falan değişti. Mesela bu ikiliye toplam 250-300 lira falan veriyosun. Davulcunun ise üst limiti belli değil. bingildak said: forumda çok fazla tatlı su erkeği var pc leri satıp da hanımın ayağının ucunda laptop ile oyun oynamaya çalışan veya izin alıp da pc başına oturamayan :) Bi de bunun evli olmadan laptopta oyun oynamaya çalışan versiyonu var. O daha da vahim. Üstüne üstlük gaming laptop diye bi şey uydurmuşlar... Suratına vurduğunda yüzleri bile kızarmıyo bazılarının. https://forum.paticik.com/search.php?20,search=gaming+laptop,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 işte o üyeler Neyse ilk sayfada çıkmıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sonraki 8.sayfa (Toplam 13 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 yürümüyorsa ayrılmak ne demekmiş ya?! çocuk yapacaksın! DAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Aceace said: Laorx said: bir arkadasim davul zurna yerine keman ve yan flut calan 2 hatun tutmustu, hic utanc verici durmuyordu. Elite tayfa boyle yapıyor artık. Karşılamalar falan değişti. Mesela bu ikiliye toplam 250-300 lira falan veriyosun. Davulcunun ise üst limiti belli değil. bingildak said: forumda çok fazla tatlı su erkeği var pc leri satıp da hanımın ayağının ucunda laptop ile oyun oynamaya çalışan veya izin alıp da pc başına oturamayan :) Bi de bunun evli olmadan laptopta oyun oynamaya çalışan versiyonu var. O daha da vahim. Üstüne üstlük gaming laptop diye bi şey uydurmuşlar... Suratına vurduğunda yüzleri bile kızarmıyo bazılarının. https://forum.paticik.com/search.php?20,search=gaming+laptop,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 işte o üyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Topaklar da tam üst üste geldi, biri evlenecem diyor, biri evlilik iyi de gaming sıkıntı çıkarıyor diyor. Tabii xunn alpha male olduğu için böyle bi sıkıntı çekmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 bingildak said: yürümüyorsa ayrılmak ne demekmiş ya?! çocuk yapacaksın! DAS. Yahu yürümüyorsa ayrılırsın tabi. Ama bu cümleyle de evliliğe başlamak pek iyi değil bence. Zaten tahammüller azaldı insanlarda, ana babalarımız gibi cefakar değiliz. Internet'te "mükemmel mutlu hayatlar" ve squat yapmış popolar gözümüze sokuluyor. Daha evlenmeden bişi olsa ayrılırım diye düşünmemekte fayda var bence. Eğer ben eşim hakkında böyle bir şey söyleseydim evlenmeden öne evlenmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ne alaka abi babalarımız falan. benim babam cefakardı, benim babam mutsuzdu. boşandı 35 yıl evli kaldıktan sonra. bugün boşanmamış olan cefakarların samimi bir anına gelsen hepsi boşanmış olmayı yeğlerdi ortaya çıkmış "meyveler" olmasa ki çoğu onlara rağmen boşanmış olmayı yeğlerdi. mutsuzluğun yüceltilecek bir şeyi yok. hayatla barışık olun. hiçbir şey garanti değil hayatta. yürümüyorsa, mutsuzluk varsa ayrılmak doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 mutlu olmak overrated boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 xunn'un evlenmesi gerçekten umut sarıkaya karikatürü olabilecek nitelikte bir durum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Mrlee said: Aceace said: Laorx said: bir arkadasim davul zurna yerine keman ve yan flut calan 2 hatun tutmustu, hic utanc verici durmuyordu. Elite tayfa boyle yapıyor artık. Karşılamalar falan değişti. Mesela bu ikiliye toplam 250-300 lira falan veriyosun. Davulcunun ise üst limiti belli değil. bingildak said: forumda çok fazla tatlı su erkeği var pc leri satıp da hanımın ayağının ucunda laptop ile oyun oynamaya çalışan veya izin alıp da pc başına oturamayan :) Bi de bunun evli olmadan laptopta oyun oynamaya çalışan versiyonu var. O daha da vahim. Üstüne üstlük gaming laptop diye bi şey uydurmuşlar... Suratına vurduğunda yüzleri bile kızarmıyo bazılarının. https://forum.paticik.com/search.php?20,search=gaming+laptop,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 işte o üyeler Neyse ilk sayfada çıkmıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar