bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 davul zurna standart abi, daha kötüsüne gebedir bence. bilmiyorum doğrusu o bölgenin olaylarını da. var ya böyle saçma sapan anadolu şeyleri. doğrusu taşak olsun diye ben de davul zurna ile aldım hatunu evden. hayatımın en kötü anlarından biriydi. soğuk soğuk terledim. onun bunun çocuğuna para sıkıştırdıkça vuruyor, davulu kulak deliğime sokup da vurduğu için şok dalgalarından daze olarak yaşadım bütün deneyimi. böyle fotoğraflar var, sudan çıkmış balık gibiyim. ifade her karede böyle https://i.imgur.com/fviiO5t.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bir arkadasim davul zurna yerine keman ve yan flut calan 2 hatun tutmustu, hic utanc verici durmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 amaç komik olmasıydı abi, cool olması değil. yan flüt ne aosda. satire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Laorx said: bir arkadasim davul zurna yerine keman ve yan flut calan 2 hatun tutmustu, hic utanc verici durmuyordu. minoc madenden mi aldı abi kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Ahahdgags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 evlendiğin için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Köyden kız almayın çok masraflı. Bir de yeni evli adam oyun oynayamıyormuş onu tecrübe ettim. Eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 µh said: minoc madenden mi aldı abi kızı kiz mutluydu tamam mi rahat birakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bingildak said: davul zurna standart abi, daha kötüsüne gebedir bence. bilmiyorum doğrusu o bölgenin olaylarını da. var ya böyle saçma sapan anadolu şeyleri. doğrusu taşak olsun diye ben de davul zurna ile aldım hatunu evden. hayatımın en kötü anlarından biriydi. soğuk soğuk terledim. onun bunun çocuğuna para sıkıştırdıkça vuruyor, davulu kulak deliğime sokup da vurduğu için şok dalgalarından daze olarak yaşadım bütün deneyimi. böyle fotoğraflar var, sudan çıkmış balık gibiyim. ahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 BalisticGel said: Köyden kız almayın çok masraflı. Bir de yeni evli adam oyun oynayamıyormuş onu tecrübe ettim. Eyyorlamam bu kadar. ADAM dediğin evlenince erkekliği yitirmiyor. İstediği gibi oynarda işte.... Heheheh. Evlendiğiniz insan nasıl düzeninizi bilip de kabul etmez ben anlamıyorum abi. Gamer adam tanıştığında da gamer, birliktelikte de gamer, nişanlı iken de gamer. Evlenince neden değişmeniz bekleniyor. Demek ki yeterince kendinizi karşı tarafa benimsetememişsiniz veya karşı taraf olaya "evlenince geçer" diye bakmış sizde ses etmemişsiniz. Çocuğu bir derece anlarım da. Evlenince pc başına oturup oyun oynayamayanlar baya üzücü. Beta evlenince de beta kanıtı adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 hobilerin ne dendiğinde bilgisayar oynamayı sekizinci olarak araya sıkıştırıp üzerine ya zaten nadiren oynuyorum dediğin anda hayat boyu bir yalanı yaşamak zorunda kalıyorsun. sonra eşi izlesin diye görüntüyü TV'ye veren mi dersin, hayatta oynamayacağı şeyi co-op atmaya çalışan mı yoksa iş yerinden dota'ya saran mı. bu bir dramdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bingildak said: BalisticGel said: Köyden kız almayın çok masraflı. Bir de yeni evli adam oyun oynayamıyormuş onu tecrübe ettim. Eyyorlamam bu kadar. ADAM dediğin evlenince erkekliği yitirmiyor. İstediği gibi oynarda işte.... Heheheh. Evlendiğiniz insan nasıl düzeninizi bilip de kabul etmez ben anlamıyorum abi. Gamer adam tanıştığında da gamer, birliktelikte de gamer, nişanlı iken de gamer. Evlenince neden değişmeniz bekleniyor. Demek ki yeterince kendinizi karşı tarafa benimsetememişsiniz veya karşı taraf olaya "evlenince geçer" diye bakmış sizde ses etmemişsiniz. Çocuğu bir derece anlarım da. Evlenince pc başına oturup oyun oynayamayanlar baya üzücü. Beta evlenince de beta kanıtı adeta.Abi ne alaka? Bildiğin vakit bulamıyorum. Hatun oyun oynamama izin vermiyor demedim ki ben. Galeyana gelmişsiniz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 sana yazmadım lan onu zaten aaa sana da yazmış oldum lan hahaha ben sen başkasından bahsediyorsun diye düşünüp oradan giriş yapmıştım forumda çok fazla tatlı su erkeği var pc leri satıp da hanımın ayağının ucunda laptop ile oyun oynamaya çalışan veya izin alıp da pc başına oturamayan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 pussies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Oyun oynamana izin verilmiyor değil, hayatın olunca oynamıyosun doğal olarak. evlilik kültürü olmayan, düğün çeşitliliğine hazır olmayan no-liferlar anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 oyun oynamaya benim tam olarak 1 senedir vaktim yok mesela. dayz originsle yatıp kalkan adamdım. ortalama 16 saat uyanıksam bigünde 10 saatini oyun oynayarak geçiriyodum. son bi senedir sadece heartstone oynayabiliyorum. bf'ye falan giriyorum bide commit etmek zorunda olmadığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 HS da oynayamıyorsun ki, anca ezil anca yenil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 xunn said: Hayır abi 6-7 sene önce tanıstık, 5 sene önce rastladık istiklalde, sonra facebookdan ben buna kült motdef tren montage'ı yolladım. Oradan sonra herşey smooth sailing. https://www.youtube.com/watch?v=rulElJITIVY ITINAYLA TREN VIDEOSUYLA HATUN KALDIRILIR. dmitry klokovdan sonra yeni idölümsün kanka <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Voys said: xunn, yazdığın cümleye göre gif veya pic mi buluyorsun yoksa gün içinde bulduğun pic ve gifleri kullanabileceğin cümleler mi kuruyorsun? nasıl işliyor sistem? Gördügün güzler datayı kaydediyorsun, zaten birşey söylediginde aklına geliyor yeterince autism varsa. http://i.imgur.com/6CoLlQL.jpg Flassh said: şurda ki tek gerçek erkek zunn muş yalnıx yumruğu masaya vurmuş düğün yaptırmamış Israr etti iki tarafın da ailesi ama kökleri salıp yerimizden oynamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 daha hala yapılmamış değil. her an ters köşe şırödingere yatmayın. sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 dreagloth said: pussies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 düğün ne ya köylü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mutluluklar bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 hahahaha (bu tepki son mesaja değil konuya idi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Laorx said: bir arkadasim davul zurna yerine keman ve yan flut calan 2 hatun tutmustu, hic utanc verici durmuyordu. Elite tayfa boyle yapıyor artık. Karşılamalar falan değişti. Mesela bu ikiliye toplam 250-300 lira falan veriyosun. Davulcunun ise üst limiti belli değil. bingildak said: forumda çok fazla tatlı su erkeği var pc leri satıp da hanımın ayağının ucunda laptop ile oyun oynamaya çalışan veya izin alıp da pc başına oturamayan :) Bi de bunun evli olmadan laptopta oyun oynamaya çalışan versiyonu var. O daha da vahim. Üstüne üstlük gaming laptop diye bi şey uydurmuşlar... Suratına vurduğunda yüzleri bile kızarmıyo bazılarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar