Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Evleniyorum, Bye

xunn

Öne çıkan mesajlar

davul zurna standart abi, daha kötüsüne gebedir bence. bilmiyorum doğrusu o bölgenin olaylarını da. var ya böyle saçma sapan anadolu şeyleri. doğrusu taşak olsun diye ben de davul zurna ile aldım hatunu evden. hayatımın en kötü anlarından biriydi. soğuk soğuk terledim. onun bunun çocuğuna para sıkıştırdıkça vuruyor, davulu kulak deliğime sokup da vurduğu için şok dalgalarından daze olarak yaşadım bütün deneyimi. böyle fotoğraflar var, sudan çıkmış balık gibiyim.

ifade her karede böyle

https://i.imgur.com/fviiO5t.gif
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

davul zurna standart abi, daha kötüsüne gebedir bence. bilmiyorum doğrusu o bölgenin olaylarını da. var ya böyle saçma sapan anadolu şeyleri. doğrusu taşak olsun diye ben de davul zurna ile aldım hatunu evden. hayatımın en kötü anlarından biriydi. soğuk soğuk terledim. onun bunun çocuğuna para sıkıştırdıkça vuruyor, davulu kulak deliğime sokup da vurduğu için şok dalgalarından daze olarak yaşadım bütün deneyimi. böyle fotoğraflar var, sudan çıkmış balık gibiyim.

ahahahaha :D
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Köyden kız almayın çok masraflı. Bir de yeni evli adam oyun oynayamıyormuş onu tecrübe ettim. Eyyorlamam bu kadar.

ADAM dediğin evlenince erkekliği yitirmiyor. İstediği gibi oynarda işte.... Heheheh.

Evlendiğiniz insan nasıl düzeninizi bilip de kabul etmez ben anlamıyorum abi. Gamer adam tanıştığında da gamer, birliktelikte de gamer, nişanlı iken de gamer. Evlenince neden değişmeniz bekleniyor. Demek ki yeterince kendinizi karşı tarafa benimsetememişsiniz veya karşı taraf olaya "evlenince geçer" diye bakmış sizde ses etmemişsiniz. Çocuğu bir derece anlarım da. Evlenince pc başına oturup oyun oynayamayanlar baya üzücü. Beta evlenince de beta kanıtı adeta.
Sosyal ağlarda paylaş

hobilerin ne dendiğinde bilgisayar oynamayı sekizinci olarak araya sıkıştırıp üzerine ya zaten nadiren oynuyorum dediğin anda hayat boyu bir yalanı yaşamak zorunda kalıyorsun. sonra eşi izlesin diye görüntüyü TV'ye veren mi dersin, hayatta oynamayacağı şeyi co-op atmaya çalışan mı yoksa iş yerinden dota'ya saran mı. bu bir dramdır.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

BalisticGel said:

Köyden kız almayın çok masraflı. Bir de yeni evli adam oyun oynayamıyormuş onu tecrübe ettim. Eyyorlamam bu kadar.

ADAM dediğin evlenince erkekliği yitirmiyor. İstediği gibi oynarda işte.... Heheheh.

Evlendiğiniz insan nasıl düzeninizi bilip de kabul etmez ben anlamıyorum abi. Gamer adam tanıştığında da gamer, birliktelikte de gamer, nişanlı iken de gamer. Evlenince neden değişmeniz bekleniyor. Demek ki yeterince kendinizi karşı tarafa benimsetememişsiniz veya karşı taraf olaya "evlenince geçer" diye bakmış sizde ses etmemişsiniz. Çocuğu bir derece anlarım da. Evlenince pc başına oturup oyun oynayamayanlar baya üzücü. Beta evlenince de beta kanıtı adeta.
Abi ne alaka? Bildiğin vakit bulamıyorum. Hatun oyun oynamama izin vermiyor demedim ki ben. Galeyana gelmişsiniz hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

sana yazmadım lan onu zaten

aaa sana da yazmış oldum lan hahaha

ben sen başkasından bahsediyorsun diye düşünüp oradan giriş yapmıştım

forumda çok fazla tatlı su erkeği var pc leri satıp da hanımın ayağının ucunda laptop ile oyun oynamaya çalışan veya izin alıp da pc başına oturamayan :)
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Hayır abi 6-7 sene önce tanıstık, 5 sene önce rastladık istiklalde, sonra facebookdan ben buna kült motdef tren montage'ı yolladım. Oradan sonra herşey smooth sailing.

https://www.youtube.com/watch?v=rulElJITIVY

ITINAYLA TREN VIDEOSUYLA HATUN KALDIRILIR.

dmitry klokovdan sonra yeni idölümsün kanka <3
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:

xunn,

yazdığın cümleye göre gif veya pic mi buluyorsun yoksa gün içinde bulduğun pic ve gifleri kullanabileceğin cümleler mi kuruyorsun? nasıl işliyor sistem?

Gördügün güzler datayı kaydediyorsun, zaten birşey söylediginde aklına geliyor yeterince autism varsa.

http://i.imgur.com/6CoLlQL.jpg

Flassh said:

şurda ki tek gerçek erkek zunn muş yalnıx
yumruğu masaya vurmuş düğün yaptırmamış

Israr etti iki tarafın da ailesi ama kökleri salıp yerimizden oynamadık.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

bir arkadasim davul zurna yerine keman ve yan flut calan 2 hatun tutmustu, hic utanc verici durmuyordu.

Elite tayfa boyle yapıyor artık. Karşılamalar falan değişti. Mesela bu ikiliye toplam 250-300 lira falan veriyosun. Davulcunun ise üst limiti belli değil.

bingildak said:

forumda çok fazla tatlı su erkeği var pc leri satıp da hanımın ayağının ucunda laptop ile oyun oynamaya çalışan veya izin alıp da pc başına oturamayan :)

Bi de bunun evli olmadan laptopta oyun oynamaya çalışan versiyonu var. O daha da vahim. Üstüne üstlük gaming laptop diye bi şey uydurmuşlar...

Suratına vurduğunda yüzleri bile kızarmıyo bazılarının.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...