Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 xunn said: Black-ice said: evlilik nedir ya asi sanatçı adam diye bilirdim xunnu ben avammış meğer Sosyal güvence, kredi, bunlar için hep şart evlilik. Kafamızda evliyiz zaten yıllardır, niye kagıda döküp maddi avantajlarını kullanmayasın ki? Evlenmeyi düşündügünde kafeslenmiş hissediyorsan yanındaki kızda bi tırtlık olabilir usta dfg. Azıcık realist insanlar için evlilik kırılamaz bir bag da değil zaten, baktın yürümüyor efendi efendi ayrılırsın hayatına devam edersin. ulen espri yaptık uzun uzun açıklamış, tırt demiş, üstüne üstlük bir de hayat dersi vermiş. evlen tabi ben de bulsam birini evlenirim. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 orda realizm ile evliliği aynı cümlede kullanmış, gerçek realite bu değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Black-ice said: xunn said: Black-ice said: evlilik nedir ya asi sanatçı adam diye bilirdim xunnu ben avammış meğer Sosyal güvence, kredi, bunlar için hep şart evlilik. Kafamızda evliyiz zaten yıllardır, niye kagıda döküp maddi avantajlarını kullanmayasın ki? Evlenmeyi düşündügünde kafeslenmiş hissediyorsan yanındaki kızda bi tırtlık olabilir usta dfg. Azıcık realist insanlar için evlilik kırılamaz bir bag da değil zaten, baktın yürümüyor efendi efendi ayrılırsın hayatına devam edersin. ulen espri yaptık uzun uzun açıklamış, tırt demiş, üstüne üstlük bir de hayat dersi vermiş. evlen tabi ben de bulsam birini evlenirim. tebrikler. Evlilik güzel şey yae, evlenin. Yemeği, ütüyü kızlar yapıyo düşünsenize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 goldbären said: Suark said: kendinimi cekicek olm halay cekerken ADAM DÜĞÜN YAPMIYORUZ SADECE NİKAH DEMİŞ, AYRICA SURİYE SÜNNİ DEĞİL FYİ. nikah memuruyla selfie yaparlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Madcat said: olm onu bunu boşver de düğün yapmak istemeyen tier bir dişi nasıl buldun? senin gibi bir insana nerd yenge yakışır gerçi. gifle mi kandırdın naptın. Abi sorun "düğün yapmak istemeyen tier bir dişi" bulmak değil. Sorun kendi ailen ve eşinin ailesini ikna edebilmek. Bizim canımız çıktı mesela. Ben de eşimde düğün istemiyoduk ama iki farklı şehirde düğün olacak diye tutturdular. Benim valide hele çıldırmıştı. Samsunun en pahalı yerinde, yemekli memekli düğün olacak diye tutturmuştu kadın. 1 ay kavga ettik. "Bak nikahı İzmir'de yaparım, sen düğününle kalırsın, cümle aleme rezil olursun" diyince tırstı. Hatunun ailesini ikna edemedik. Çünkü onlarda nikahta hiç bişe takmıyolarmış. Sadece düğünlerde takı oluyomuş. "Ben taktıklarımı geri alacağım hüleyn" diyince mecbur kaldık. (e o takılar da sonuçta bizim cebimize girecekti) Düğün de berbat geçti zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 sen düğün yapmasını istemeyen hatun bulmuşsun ailesizini istiyorsun =) o da harbi dert ya, şimdiye kadar laf etmeyen anam babam geçen yolda çocuk görüp bundan istiyoz dediler, ya yürüyün gidin dedim. yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Black-ice said: ulen espri yaptık uzun uzun açıklamış, tırt demiş, üstüne üstlük bir de hayat dersi vermiş. evlen tabi ben de bulsam birini evlenirim. tebrikler. Baba pardon. Fistan said: direk bu videoyu mu atıyoruz Abi farketmez hatunlar raylarda hızlı giden treni görünce dizlerinin bagı çözülüyor. Cuce said: Bu politik ortamda hem cins evlilik cesaret ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 dinleme bunları ahmet, en iyisini yapıyorsunuz. yalnız cüce'yi dinle tekrar okuyup okuyup gülüyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Cuce said: Bu politik ortamda hem cins evlilik cesaret ister ISLATTIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 gss yazmayi unuttun panpa AYRICA NIKAH MEMURUNAMI CEKTIRCEKLRE goldbären said: Suark said: kendinimi cekicek olm halay cekerken ADAM DÜĞÜN YAPMIYORUZ SADECE NİKAH DEMİŞ, AYRICA SURİYE SÜNNİ DEĞİL FYİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 vay be Farewell comrade !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Suark said: gss yazmayi unuttun panpa AYRICA NIKAH MEMURUNAMI CEKTIRCEKLRE goldbären said: Suark said: kendinimi cekicek olm halay cekerken ADAM DÜĞÜN YAPMIYORUZ SADECE NİKAH DEMİŞ, AYRICA SURİYE SÜNNİ DEĞİL FYİ. Kardeşine güzel bi pati fiyatı çek anlasırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 hallederiz o tarihte tr de olma durumu fiatı etkiliyor direk zatne, konuşulur başkan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 15 temmuz bizimde hanımla evlilik yıl dönümümüz. İşin olumlu tarafı 15 temmuzun artık tatil olması. Şimdiden mutluluklar diliyorum, umarım düğün vs. de sorunsuz bir şekilde geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Suark said: hallederiz Xunn... Yaklaşık 10 yıldır farklı yerlerde çalıştım. Birisi bana hallederiz dediği zaman direk uzaklaştım. Kesin halletmeyecek. Bi de İzmir'de miydin İstanbul'da mı? Ona göre alternatifler sunabilirim asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 haa 15 temmuz dımı ooo o zaman kesın tr de oluruz ya yaparız dıskavnt (OLAMADILAR) yalnız hacı karar vermenız lazım gelınlıgı kım gıyıcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Didem gelinlik giymez abi. Böyle söyleyince ben giyerim gibi oldu, ikimiz de giymicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 halbusi pek de gençtiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Çiğdeme gelinlik yakışmaz da sana yakışır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 xunn, yazdığın cümleye göre gif veya pic mi buluyorsun yoksa gün içinde bulduğun pic ve gifleri kullanabileceğin cümleler mi kuruyorsun? nasıl işliyor sistem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 axedice said: Çiğdeme gelinlik yakışmaz da sana yakışır lan abi böyle cool, cool konuşuyorsun ama sen yöresel düğün yapacaksın farkındasın di mi hahaha. hayatının sonuna kadar coolluk depolasan o bütün birikimi sadece düğün negate eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Baltazar'dan davul, zurna eşliğinde halay bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 şurda ki tek gerçek erkek zunn muş yalnıx yumruğu masaya vurmuş düğün yaptırmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Masakari said: Baltazar'dan davul, zurna eşliğinde halay bekliyoruz. off hapiste olsam firar edip gelicem o ana tanıklık etmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Zılgıtlı mılgıtlı düğünüm olacak benim farkındayım :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar