Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herşeye rağmen, still alive.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üzücü geçmiş olsun ama hayatı kahredecek bir sorun değil bu.
Özel sektörde insanlar bunu sürekli yaşıyor :) Üni mezunuysan zaten rahat rahat daha iyi işler bulursun. 27 yaşında işe başladım ben.
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun,

şu an muhtemelen sudan çıkmış balık gibi hissediyosun ama aslında balık degilsin, nefes alabilirsin.

barlardan falan başla, varsa imkan kredi vs kendi mekanını açabilirsin belki, bildigin bi iş var sonuçta.

moralini bozma, bol şans
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

Ohal'de yasal olarak işlem yapılamıyor maalesef. CHP mağduriyet dosyalarını toplayıp hükümete veriyordu. Hatta son khk ile baya memur göreve geri döndü. Sen de CHP İzmir teşkilatı ile bir görüş. Kolejden atılma belgeni de dosyanın en basına koy hatta.

Bunu demeye gelmiştim.
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun. Böyle dönemlerin güzelliği iktidardakiler değişince bunların unutulup hatta belki de haklarının faiziyle iade edilecek olması. Dik dur, bu dönemleri eşinle omuz omuza geçir, gün olur devran döner.
Mesaj tarihi:
Abi sırf okuldan dolayı olduğuna emin misin? Bence sırf okul değildir. Neden diye soracak olursan bizim üniversiteye darbe girişiminden 3-4 ay önce Fatih Üniversitesi'nden yeni mezun bir çocuk geldi araştırma görevlisi olarak; ona hiç dokunmadılar. Hala çalışıyor paşalar gibi.

Bence sen geçmişte barlarda falan çalıştığın süreç (hele de sigortalı çalıştıysan) ve eğer katıldığın eylemler varsa o eylemler nedeniyle atılmış olabilirsin.
Mesaj tarihi:
benimde bildigim hardcore fetoculer var ve hala islerinin basindalar. bu isi keyfi yapiyorlar baya hani gecmis olsun, 17-25 iliskimi kestim diyene dokunmiyorlar islerine geldimi ama dershanesinde okuyani atiyorlar iste peh
Mesaj tarihi:
28 yaşımdayım

demissin, cok gencsin daha cok. 30 yasimda hayati ulkeyi sifirlayip gittim esimle.. sifirdandi hersey ama hersey..

rahat ol kasma bu kadar.

28 peh!
Mesaj tarihi:
27 yaşındayken taşındım ben de yurtdışına. Eşim de geliyor şimdi. Yepyeni bir hayat kuruyoruz, eski arkadaşlar geride kalıyor ister istemez. Aile uzak. Kültür falan tamamen farklı zaten. Kesinlikle geç değil 27-28 hayatını yeniden kurman için.
Mesaj tarihi:
Voys said:

40 a kadar genciz arkadaşlar rahat olun

40 dan sonra da genciz hsst...

bu arada bu isler biraz da buyuk referandum oncesi milletin agzina binlerce memur aliyoruz diyebilmek icin sanirim..bosaltabildikleri kadar elemani bosaltip sonra 20 000 memur aliyoruz vs diye ilan edebilmek icin..malum her gidenin yerine 100 lercesi sirada bekliyor hatta bu olanlara sevinen de yiginla insan var..
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

senko said:

28 genc fln degil.

ne o zaman 28?

29 da mi ne uniden mezun oldum ben.

28 baya baya mesleki olarak oturmuş olman gereken bir yas

Sen 29 da mezun oldun ama millet 22-23 te mezun oluyor
Yas 30 oldugunda sende 1 senelik deneyim varken. Rakiplerinde 7-8 yillik deneyim oluyor.
  • Yeni Oluştur...