bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 üzücü geçmiş olsun ama hayatı kahredecek bir sorun değil bu. Özel sektörde insanlar bunu sürekli yaşıyor :) Üni mezunuysan zaten rahat rahat daha iyi işler bulursun. 27 yaşında işe başladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 geçmiş olsun, şu an muhtemelen sudan çıkmış balık gibi hissediyosun ama aslında balık degilsin, nefes alabilirsin. barlardan falan başla, varsa imkan kredi vs kendi mekanını açabilirsin belki, bildigin bi iş var sonuçta. moralini bozma, bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ahmedinejad said: Ohal'de yasal olarak işlem yapılamıyor maalesef. CHP mağduriyet dosyalarını toplayıp hükümete veriyordu. Hatta son khk ile baya memur göreve geri döndü. Sen de CHP İzmir teşkilatı ile bir görüş. Kolejden atılma belgeni de dosyanın en basına koy hatta. Bunu demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Valla gecmis olsun. Umarim cozum bulunur. Cadi avi bu, baska birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Geçmiş olsun. Böyle dönemlerin güzelliği iktidardakiler değişince bunların unutulup hatta belki de haklarının faiziyle iade edilecek olması. Dik dur, bu dönemleri eşinle omuz omuza geçir, gün olur devran döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Abi bilmiyorum ne kadar olabilitesi var ama fırsatın varsa al eşini yurtdışına git.ORada low tier bir iş bile yapsan daha mutlu olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Ramses haklısın aslında, şuan bu "cadı avı" gündemde zaten Avrupa'da, devletin sana bu yaptığını belgeleri ile kanıtlayıp şöyle isveç'e falan kapak atmayı deneyebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 sığınmacı statüsünde filan gidilebilir mi bilmiyorum ama eğer mümkünse denenmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Avrupa'ya çıkman için FETÖ cüyüm diyerek başvurman lazım bence. Adamlar bariz koruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Geçmiş olsun Flam. Umarım tez zamanda geçmişe dönüp baktığında iyi ki de olmuş diyebileceğin bir olay olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Abi sırf okuldan dolayı olduğuna emin misin? Bence sırf okul değildir. Neden diye soracak olursan bizim üniversiteye darbe girişiminden 3-4 ay önce Fatih Üniversitesi'nden yeni mezun bir çocuk geldi araştırma görevlisi olarak; ona hiç dokunmadılar. Hala çalışıyor paşalar gibi. Bence sen geçmişte barlarda falan çalıştığın süreç (hele de sigortalı çalıştıysan) ve eğer katıldığın eylemler varsa o eylemler nedeniyle atılmış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 benimde bildigim hardcore fetoculer var ve hala islerinin basindalar. bu isi keyfi yapiyorlar baya hani gecmis olsun, 17-25 iliskimi kestim diyene dokunmiyorlar islerine geldimi ama dershanesinde okuyani atiyorlar iste peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Geçmiş olsun, umarım hakkını alabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 28 yaşımdayım demissin, cok gencsin daha cok. 30 yasimda hayati ulkeyi sifirlayip gittim esimle.. sifirdandi hersey ama hersey.. rahat ol kasma bu kadar. 28 peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 28 genc fln degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 28-30 a kadar anca ırgatlar çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 senko said: 28 genc fln degil. ne o zaman 28? 29 da mi ne uniden mezun oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 harbi ha 28 genç, abartmayın arkadaşlar. ortayaş krizine erken giriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 27 yaşındayken taşındım ben de yurtdışına. Eşim de geliyor şimdi. Yepyeni bir hayat kuruyoruz, eski arkadaşlar geride kalıyor ister istemez. Aile uzak. Kültür falan tamamen farklı zaten. Kesinlikle geç değil 27-28 hayatını yeniden kurman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 40 a kadar genciz arkadaşlar rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 38 den sonra ilk 'amca' ları duyarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Voys said: 40 a kadar genciz arkadaşlar rahat olun 40 dan sonra da genciz hsst... bu arada bu isler biraz da buyuk referandum oncesi milletin agzina binlerce memur aliyoruz diyebilmek icin sanirim..bosaltabildikleri kadar elemani bosaltip sonra 20 000 memur aliyoruz vs diye ilan edebilmek icin..malum her gidenin yerine 100 lercesi sirada bekliyor hatta bu olanlara sevinen de yiginla insan var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Kanuni said: senko said: 28 genc fln degil. ne o zaman 28? 29 da mi ne uniden mezun oldum ben. 28 baya baya mesleki olarak oturmuş olman gereken bir yas Sen 29 da mezun oldun ama millet 22-23 te mezun oluyor Yas 30 oldugunda sende 1 senelik deneyim varken. Rakiplerinde 7-8 yillik deneyim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Yurtdışında millet 40 50 yaşında üniversite bitirip meslek değiştiriyor, her açıdan garip bir ülkeyiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 kim yapıyo onu ya. milyonda bir oluyodur oluyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar