Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 I can die in peace now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Wishmaster said: I can die in peace now ben dedim kısmetimle gelirim diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 helal panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 29'unda rank 5tim valla :D Akşam 6da başladım. Gece 1e kadar aralıklı oynadım. Sabah 10 gibi kalkıp öğlen 2ye kadar oynadım. Baya kolay ilerledim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 ben 20'sine kadar legend olamadıysam daha ugrasmıyorum. 5 saatlik legend olsan nolur olmasan nolur abi adsfs ertesi sabah yine rank 15 de çileye başlıyosun. onun sefasını en kötü bi 10 gün sürücen böle saçma sapan deckler falan yapıcaksın millet friend list'e ekleyip metaya deck sokuyosun falan sanıcak sorucak böle bu ne diye hsdfhs öle zırvalar güzel o legend tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Bu sezon inandım bakalım legend'a ne olacak sonuç. Geçen sezon arkadaşıma gösterdiğim hunter deck'i ile ben çıkamadım adam legend oldu, hırs yaptım asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 70M oyuncu şerefine 3'er pack verdiler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 swamp king dred çıktı o packlerden bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 3 tane 40 dust cıktı bana LUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 6 rare çıktı biri yoktu. ulan ne biçim iş 150 pack açtım, daha hala olmayan rare var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 120 dust oleeeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 2 epic çıktı bana, meteor ve bittertide hydra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 tarim çıktı bana 3-5 gün önce craftlamıştım craftladıklarım bu expansionda mage q warrior q tarim lyra elise şerazin çıkanlar rogue q kalimos mage q warlock q (dün) tarim (bugun) yine 2 tane craftladıgım çıktı tşkkrlr blzzrd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 mulgear6 said: tarim çıktı bana 3-5 gün önce craftlamıştım craftladıklarım bu expansionda mage q warrior q tarim lyra elise şerazin çıkanlar rogue q kalimos mage q warlock q (dün) tarim (bugun) yine 2 tane craftladıgım çıktı tşkkrlr blzzrd 50 packte 5 legendary açtın olm sen neyin derdindesin :D bi de ilk gün aç gibi craftlayınca legendary'leri böle oluyo. o yüzden pack açmadan önce craft konusunda bi sakin olmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 50 packte 5 açmadım ya ilk hafta 35 filan açtım ordan 3 tane düştü ^_^_^_^__^^ bayadır pity timer bekliyodum ordan da warlock q geldi bugun de üsütne bonus tarim patlattım warlock questini zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Bana 2. zavas çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 2 tane olmayan rare, 1 de dinomancy epic cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Aaa bu siteyi bilmiyordum lan ben, bildiğin muhteşemmiş http://hearthstonesalt.com/ https://38.media.tumblr.com/72d862e1aac0a660dfa103807af87a38/tumblr_ncz8puslVc1rwipxfo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 İnternetin hayırlı olsun dösmdmd Almak için akk'nın kalkmasını mı bekliyodun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 damağıma tuz tadı geldi tih tih tih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Bu rogue da azcık pick şansı oldumu turn 4 de oyun kesin bitiyor, Shadowstep kesinlikle ilk nerf yiyecek kart diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 axedice said: Aaa bu siteyi bilmiyordum lan ben, bildiğin muhteşemmiş http://hearthstonesalt.com/ cok iyi siteymis la bu.. bende baya arsiv var.. paylasirim :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 benim hic aklima gelmedi lan ss almak sunlara tuh. bi tanesi "ip adresini aldim haftasonu seni ve aileni oldurucem" demisti ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?36,8066776,8341741#msg-8341741 1 yil onceki arsivimden.. biraz daha genisledi simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Rngstone gene iş başında. Herkes nasıl bu kadar perfect curve açılıyor anlamış değilim. Quest rogue turn 3 bitiriyor. Mage 4 ice block atabiliyor. Aggro paladin turn 4 bütün board'u alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar