axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Şu oyuna hala para verilmesi beni en çok şaşırtan olaylardan biri ya. Adamlar gtüyle gülüyor artık denge yok bişi yok hep benim gibi iğrenç insanlara yönelik deckler çıkıyor ama hala ısrarla gidip para bayılıyorsunuz. Amaan bana ne aslında, ne kadar çok ropekid rage e girip oyunu terk ederse benim beş kuruş vermediğim akontumla lecınt olma şansım o kadar artar. GOGOGO FACE FACE FACE BAM BAM BAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 185 mi?? Yoh artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 questlerin isi yaramasi icin metanin yavaslamasi lazim ve su oyunu 1 seneden fazla oynayan herkesin bildigi birsey varsa oda "yavasliyan meta" konseptinin en buyuk yalan oldugu mid range = en yavas meta :D edit: SMORC song geldi aklima, "turn 7 lethal" diye line vardi hani oyunun en beyinsiz destesi denen face huntardda bile. simdi turn 6 ya kadar hayatta kalip reno oynayabilirseniz RNG yaninizda demek sdf moar liek turn 4 lethal. 5 mana cards are too slow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Bonjo said: Pre purchase 185 tl ios da android de ne kdr çok fark varsa ordan alayım. shiiiiiiiit android'de de 105'ten 130 olmuş. şuerrreffsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 130 gene iyiymiş 185'i görünce korktuydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Laurelin said: simdi turn 6 ya kadar hayatta kalip reno oynayabilirseniz RNG yaninizda demek sdf Turn5te coin reno yapmıyorlar mı bide uyuz oluyorum. Neyse ki reno standart dışı kalıyor da rahat rahat faceleyebileceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 çok büyük takdir ediyorum ya. ne kimse gülüyo, ne kimse tepki veriyor, adam hala face face bam bam diye kendi kendine mesaj atıyor asdfhuadsfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 axedice said: Laurelin said: simdi turn 6 ya kadar hayatta kalip reno oynayabilirseniz RNG yaninizda demek sdf Turn5te coin reno yapmıyorlar mı bide uyuz oluyorum. Neyse ki reno standart dışı kalıyor da rahat rahat faceleyebileceğiz artık. HAHAHAHAH Çok şükür reno'dan kurtuluyoruz karşim:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 nice try, nice try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 sabonis said: çok büyük takdir ediyorum ya. ne kimse gülüyo, ne kimse tepki veriyor, adam hala face face bam bam diye kendi kendine mesaj atıyor asdfhuadsfh. ben baya her postuna gülüyorum buraya yazmasam da. Devam et baltazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=rsuPqT_R5Ps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 sabonis said: Bonjo said: Pre purchase 185 tl ios da android de ne kdr çok fark varsa ordan alayım. shiiiiiiiit android'de de 105'ten 130 olmuş. şuerrreffsizler. Dolar ve euro arttığı icindir o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 sabonis said: Bonjo said: Pre purchase 185 tl ios da android de ne kdr çok fark varsa ordan alayım. shiiiiiiiit android'de de 105'ten 130 olmuş. şuerrreffsizler. Pcye android emulator yükleyip alabilirmiyim acaba yoksa illa cihazmı bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qEmnpRSgqQk çok tatlı lan bu adam kjshfdf reddit'te biri başlık açmış 2 gün önce, bu teaser'da şarkı söylemiyo kimse ben brode söylesin o zaman diye falan. 5k+ upvote almış ordan dolayı nice PR bbrode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ahah çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 http://i.imgur.com/CCkly2n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 yeni arena güzel olmuş http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/077/so_good.png dicklist devamı & dandik ödüller heartharena 68 puan verdiydi deck'e. önceki 12-1, 73 müydü neydi öküz gibi greedy bi deck ama eski ramp druid'cilerdeniz biz de di mi B)- 6-0'dan sonraki tüm deckler hayvan gibi iyiydi yalnız. pek arenadan anlamam ama epey değişmiş gibi geldi bu yeni nanelerle keltuzad'lı yşaarj'lı tipleri yendim. kendi kun'umu 2-3 kere oynayabildim sanırım. lotus agent baya iyi kartmış bi de. paketten wickerflame çıktı bu arada. pity timer arena ödül paketleriyle işlemiyor değil mi? 20-30 paketi geçti açıp duruyodum legendary çıksın diye onun yüzünden gold biriktiremedim. bilen biri yazsın allaşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Brawl packten Alexstrasza cikti. Nedense brawl packlerden iyi kartlar dusmeye basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Gallant said: Brawl packten Alexstrasza cikti. Nedense brawl packlerden iyi kartlar dusmeye basladi. BRAWL PACK LEGENDARY DROP RATE INCREASE CONFIRMED !!11124124 @yav: paketleri açtıgın anda jenere ediliyo kartlar o yüzden muhtemelen pity timerın sıfırlandı geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 arena reward olup olmamasının niye önemi olsun ki. sonuçta pack açtın ve legendary çıktı, pek tabii timer sıfırlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 bana da genzo cikti abv gelmiş geçmiş en kötü legendary heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 orospu genzo,bana 4 kere cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 genzo bi ara bi decke girebilir ya. mesela aggro pally'de 1 divine favor 1 bu falan konulabilir vs. iyi kart mı? değil ama en kötü kart diil ya, tonlarca legendary var asla decklere girmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 aggroda oynanıyo zaten,cevabı yoksa 1-2 dropları atarsın turn 5 de elini doldurursun yine,ama 4 kere çıkması tam bir orostopallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 4 tane aynı legendary'i açmak nası bi olay lan. kaç pack açtın? olacak iş değil yani. ben muhtemelen 800-1000 arasında classic pack açmışımdır, 4 tane lorewalker cho'm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar