Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Şu oyuna hala para verilmesi beni en çok şaşırtan olaylardan biri ya. Adamlar gtüyle gülüyor artık denge yok bişi yok hep benim gibi iğrenç insanlara yönelik deckler çıkıyor ama hala ısrarla gidip para bayılıyorsunuz.

Amaan bana ne aslında, ne kadar çok ropekid rage e girip oyunu terk ederse benim beş kuruş vermediğim akontumla lecınt olma şansım o kadar artar. GOGOGO FACE FACE FACE BAM BAM BAM
Sosyal ağlarda paylaş

questlerin isi yaramasi icin metanin yavaslamasi lazim ve su oyunu 1 seneden fazla oynayan herkesin bildigi birsey varsa oda "yavasliyan meta" konseptinin en buyuk yalan oldugu

mid range = en yavas meta :D

edit: SMORC song geldi aklima, "turn 7 lethal" diye line vardi hani oyunun en beyinsiz destesi denen face huntardda bile. simdi turn 6 ya kadar hayatta kalip reno oynayabilirseniz RNG yaninizda demek sdf

moar liek turn 4 lethal. 5 mana cards are too slow
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Laurelin said:

simdi turn 6 ya kadar hayatta kalip reno oynayabilirseniz RNG yaninizda demek sdf

Turn5te coin reno yapmıyorlar mı bide uyuz oluyorum. Neyse ki reno standart dışı kalıyor da rahat rahat faceleyebileceğiz artık.

HAHAHAHAH
Çok şükür reno'dan kurtuluyoruz karşim:)-D
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.youtube.com/watch?v=qEmnpRSgqQk

çok tatlı lan bu adam kjshfdf

reddit'te biri başlık açmış 2 gün önce, bu teaser'da şarkı söylemiyo kimse ben brode söylesin o zaman diye falan. 5k+ upvote almış ordan dolayı

nice PR bbrode
Sosyal ağlarda paylaş

yeni arena güzel olmuş

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/077/so_good.png

dicklist devamı & dandik ödüller

heartharena 68 puan verdiydi deck'e. önceki 12-1, 73 müydü neydi

öküz gibi greedy bi deck ama eski ramp druid'cilerdeniz biz de di mi B)-

6-0'dan sonraki tüm deckler hayvan gibi iyiydi yalnız. pek arenadan anlamam ama epey değişmiş gibi geldi bu yeni nanelerle

keltuzad'lı yşaarj'lı tipleri yendim. kendi kun'umu 2-3 kere oynayabildim sanırım.
lotus agent baya iyi kartmış bi de.

paketten wickerflame çıktı bu arada. pity timer arena ödül paketleriyle işlemiyor değil mi? 20-30 paketi geçti açıp duruyodum legendary çıksın diye onun yüzünden gold biriktiremedim. bilen biri yazsın allaşkına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...