Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Lan yavuz sen daha 1 yıl önce başlamadın mı? Nasıl 9k win yaptın? Yaşamıyo musun sen arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 temmuz 15'de başladım. 20 sezon olmuş r5 olmadığım 1-2 sezon var, 4'ünde legend oldum. 8/9 golden hero xD ayda 400 küsür win ediyor. %51 winrate desen, 780 oyun eder 5 dakika desen 3900 dakika eder o da 65 saat, böl 30'a. 2 küsür saat günde. yaşıyorum denilebilir yani xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ne zaman girsem online kendisi ya. baya inanılmaz oynuyo yani. bi de mesela ben giriyorum 2 oyun atıyorum sonra afk bırakıyorum geliyorum 25 dakka sonra falan. adamı sürekli maç içinde görüyorum adshfuah küsur küsur derken baya azalmış oluyor rakam. şimdi hemen hesaplayalım 9k'ya yakın win demiş yani 8800 win desek, %55 win rate desek 16000 oyun eder, 5 dakka demiş ama 5 dakika bir oyun için çok kısa bi süre, ben kendi geçmişime baktım 7.6 dakika maç başına, hadi senin güzel hatrın için 6.8'e indiriyorum. 1813 saat eder, 20 aya böldüğünde 90.66 saat eder, 30'a böldüğünde günde tam 3 saat eder. bi de her allahın günü yani. 1 gün girmediğin zaman sonraki gün 6 saat olması lazım falan. bir de bu saf playtime üzerinden hesaplama yani. Hani oyun bulma zamanı oyundan sonraki victory defeat sceen'i, arada girip deck kurması, başkalarını izlemesi falan filan dersen günde 3.5-4 saat arasını temiz bulur. evet insan gibi oynamıyor yani kısacası, bizzat şahidim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 günde 15 saat uo oynuyoduk her allahın günü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ben de wow ilk çıktığında günlük ortalamam 14 saate yakındı. gerçi o zaman da çok afk bırakıyordum ama olsun. beraber oynarken gece arkadaş 2'de yatıyordu sabah kalkacak diye, sabah kalkıp yarım saat giriyordu günaydın diyordum. okula gidiyordu akşam 6'da geliyordu, oo hoş geldin diyordum. manyak mısın olm uyusana diye çıkışıyordu bana :D he bi de ben raid falan filansız bu haldeydim, level'lama döneminde. raid olaylarına da girmedim. naif, warcraft dünyasını keşfeden temiz bir oyuncuydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 hearthtstone hakkında yazı yazmak isteyen var mı? personal blog tarzı da gidilebilir bilgilerle beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 hs wow gibi diilki ama, mmo da harita farkli, gidicegin aktivite farkli filan "greetings friend" "I AM IN CHARGE NOW" dan misal ben 4 macdan fazla dayanamiyorum gunluk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ben yurtdisina tasindim 3 ay once. bilgisayarim yok. ipadim var sadece su anda. bitek hs oynuyorum. quest yapip yapip arena atiyorum 2 gunde bir falan. bazen 20 g eksik kaliyo mesela o zaman sadece ladder atiyorum. 3 aydir rank 5 olmadigim olmadi sirf bole oynayarak sdkfhj dun mesela warrior questi geldi 1 saat pirate warrior oynadim 2-3 rank atti. iste baska bisey geliyo onu oynuyorum 1-2 rank atliyorum falan bole bole rank5liyorum her ay. kendiliginden rank5 olmazsa sadece girip oynuyorum ki sezonun son 3-4 gununde ciddi kolaylasiyo rank5 olmak. arena oynarken cok kez ipadi firlattim ama. mousela oynamam lazim bu oyunu benim. mouse ucuz firlatiyosun duvarda patliyo hop cekmeceden yenisi cikariyosun. ipadi firlattim bikac kez elimden ciktigi anda o salise icinde pisman oldum falan allahtan bisi olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Killer said: hearthtstone hakkında yazı yazmak isteyen var mı? personal blog tarzı da gidilebilir bilgilerle beraber Ben yazabilirim sanki. Platform imzandaki adres mi? Uzunluk ne olmali, duzenli yazi mi lazim olur? Mobil oyun kafasi mi "esport" kafasi mi daha gecerli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 http://i.imgur.com/Io5Mj7F.png sabredin sonraki rotasyon duzelicek oyun, kesin bilgi yayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Hunter niye bu kadar az ya sectard mectard oynanmıyor mu? Bide benim gördüğüm shamanların yarıdan fazlası face değil bi ton healı olan shaman, oyun istediğim kadar BAM BAM BAM değil hala. En iğrenç en tiksinç, karşındakini en çok delirtecek shaman decki hangisi peki? Hani blizz zaten düzeltmez de yine de sezon öncesi pirate warriordan keyfimi aldım biraz da onla milleti oyundan soğutayım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Legend'a kadar faceshaman her yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Laurelin said: http://i.imgur.com/Io5Mj7F.png sabredin sonraki rotasyon duzelicek oyun, kesin bilgi yayalim Akp ve diğerleri chartı gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Hunterdas değil Tier 1 2 deck bile yok ondan. Dayak yeme pahasına denicemsen beast synergy ya da handbuff deckleri varda yani meeeeeaaaaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 hunter hisseleri yükselicek, finja hunter tier 1 deck olcak demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 rotation ne zaman şimdi 1 mart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Henüz açıklanan tek kart bile olmadığı bilgisinden yola çıkarsak, bir sonraki exp için en yakın zaman mart sonu denilebilir. Tabi Blizzardın her zaman süpriz yapma potansiyeli olsada, neredeyse 2 hafta boyunca tek tek oylatarak kart açıklamayı da baya bir sevdi adamlar. Aynı yolu izleyeceklerdir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 arena yapayım bari bi dedim 12-1 yaptım lul ilk 12 winim, bi kere 9 mu ne yapmıştım sanırım 2xdoomguard + abyssal sağolsun sanırım Doom da yarıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 golden 4 mana 7-7 küfür gibi olmuş,pinti blizzard oraya bi legendary koymuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Gelen tüm goldenları DE'liyorum zerre umrumda olmadığından da şu 7-7 düşse direk kullanırdım. Bi kart her oynadığında mı rakipten emote alır well playedler tauntlar havada uçuşur, resmen böyle kıtır kıtır tuzu hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 https://imgur.com/a/MlS2h Eksdays irl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 9-3'e de bunları verdi: tekrar anladım neden arena oynamadığımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 yılda 3 expansion ne demek yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 yav said: Killer said: hearthtstone hakkında yazı yazmak isteyen var mı? personal blog tarzı da gidilebilir bilgilerle beraber Ben yazabilirim sanki. Platform imzandaki adres mi? Uzunluk ne olmali, duzenli yazi mi lazim olur? Mobil oyun kafasi mi "esport" kafasi mi daha gecerli? yavuzdan mesaj beklerkene arayış sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar