k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 :D ama güzel düşünmemiş miyim asdfsdfs bu arada masticore ne diyor ben anlamadım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Delinin biri kuyuya bir taş attı kırk akıllı çıkaramadı. Blizz farkı işte böyle adamın beynini miker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Ben sizin ne dediginizi,ne yaptiginizi anlayamadım asıl. Rag ve Syl. classic'ten cıkınca normalinden 1600 , gold'un dan 3200 kazanıcaz onu söylüyorum. Ne diye boşuna yaptık goldları anlamış degilim.Hadi biz de dust vardı yaptık.Olan küçük esnafa oldu yine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Masticore said: Ben sizin ne dediginizi,ne yaptiginizi anlayamadım asıl. Rag ve Syl. classic'ten cıkınca normalinden 1600 , gold'un dan 3200 kazanıcaz onu söylüyorum. Ne diye boşuna yaptık goldları anlamış degilim.Hadi biz de dust vardı yaptık.Olan küçük esnafa oldu yine hehe sadece golden'lardan dust alıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 dh ölücüleri gibi hesap yapmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yeni kural bu muymuş ? Yani kimden cıktı bilmiyorum dust kazanıcaz derken tam tersi mi oldu adsaf. İşin kötü tarafı conceal,azure vs... gold yoksa birşey alamıycaz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bu da battlenet okumamış belli ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yok okumadım okudunuz ne oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 dklasdlşas Normalleri varsa (leg için 1600 vercekti) ve üstüne gold yaparsanız goldun full dust ı vercek (3200 craftladığını vercek sonra yine dustlarsan 1600 alcaksın,normalin varsa alcağın dust) işte, bişey kazanmıyosun yani.He golden ucuza craftlamış oluyosunda,wilda gidecek kartı golden yapim diyede dust harcanmaz,varsa dustınız yapın,2 ay golden takılırsınız işte.Kazanç sadece o kartlar yokken golden yapıp sonra dustlayınca oluyoki,blizzard çakalı herkeste olan kartları atmış wilda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 sabonis said: mryagut doomsayer'lı jade druid yapmış. baya hoşuma gitti. shaman dövebiliyorsunuz yani. ama face warrior'a karşı çok büyük ihtimalle tırışkadır yine. şunu dedim ya. 6-1 veya 7-2 falandım baya iyi gidiyordu. üst üste 3 shaman geldi, biri 6 kere üst üste doğru totem roll'ladı, 2 kere taunt roll'ladı ki lethalım olmasın, 3 kere spellpower ile aoe attı falan. üstüne biri topdeck lethal çaktı sonraki tur feral rage'im varken bu sırada da hiç doomsayer çekemedim. blizzard harbi allah belanı versin oyuncularına şu metayı yaşattığın için. günde ortalama 5 maç bile attığımda nefret eder oluyorum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 cairne ne alaka lan cairne bişey yapmıyorlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 gelisi guzel bi ornekti rahmetli, topragi bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Bana tgt donemi goldeni ciktiginda cok uzulmustum ama kirmaya kiyamadim, neyseki control meta geldide mis gibi cairne oynioz, hep sylvanas yuzunden oynanmiyordu garip zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Rngstone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 abyssal enforcer'i olmayan warlock var mı acaba arena'da. Bunca zamandır oynuyorum bu kadar cıkan bir kart görmedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 OP kart, karşısında ne olursa olsun auto pick ve offering bonus var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 abuk subuk bir reno priest mirror maçı izlemek isterseniz xd https://www.twitch.tv/videos/123740670?t=03h33m26s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 sabonis said: sabonis said: mryagut doomsayer'lı jade druid yapmış. baya hoşuma gitti. shaman dövebiliyorsunuz yani. ama face warrior'a karşı çok büyük ihtimalle tırışkadır yine. şunu dedim ya. 6-1 veya 7-2 falandım baya iyi gidiyordu. üst üste 3 shaman geldi, biri 6 kere üst üste doğru totem roll'ladı, 2 kere taunt roll'ladı ki lethalım olmasın, 3 kere spellpower ile aoe attı falan. üstüne biri topdeck lethal çaktı sonraki tur feral rage'im varken bu sırada da hiç doomsayer çekemedim. blizzard harbi allah belanı versin oyuncularına şu metayı yaşattığın için. günde ortalama 5 maç bile attığımda nefret eder oluyorum oyundan. neyse arada yine hiper şanslı oyunlar olsa da, genel olarak şans dengelendi. 22-11'im deckle. rank 9'dan 5'e ulaştım. aylık görev tamamlandı. zevk aldığım bi deck buldum lan sonunda. pirate warrior da hiç gelmiyor, nazar değmesin :D shamanlar da maç içinde 4 kere falan istedikleri totem'i %25 veya 33 şansla roll etmedikleri sürece yeniyorum. mryagut'a helal olsun valla güzel eklenti yapmış doomsayer'ı. control matchuplarında bile düzgün kullanılabiliyor doomsayer yani. tek kötü yanı, ilk 7 turda 3-4 jade yapmışken baskı kurmaya hazırlanırken, çotanak diye doomsayer çekmek. işte orada koyuyor baya :D neyse tavsiye ederim deneyin derim. sıkılıp başka decke geçmezsem ve günde 25 maç atarsam sezon sonuna kadar legend bilem olunabilir. baya güçlü diye düşünüyorum şu anki metada. gerçi 6 gün boyunca 25 maç da boru diil yani, zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 sabonis said: sabonis said: mryagut doomsayer'lı jade druid yapmış. baya hoşuma gitti. shaman dövebiliyorsunuz yani. ama face warrior'a karşı çok büyük ihtimalle tırışkadır yine. şunu dedim ya. 6-1 veya 7-2 falandım baya iyi gidiyordu. üst üste 3 shaman geldi, biri 6 kere üst üste doğru totem roll'ladı, 2 kere taunt roll'ladı ki lethalım olmasın, 3 kere spellpower ile aoe attı falan. üstüne biri topdeck lethal çaktı sonraki tur feral rage'im varken bu sırada da hiç doomsayer çekemedim. blizzard harbi allah belanı versin oyuncularına şu metayı yaşattığın için. günde ortalama 5 maç bile attığımda nefret eder oluyorum oyundan. ADAM RESMEN ŞAMAN HERO POWER KULLANIYO DİYE AĞLAMIŞ YA taunt is cheating hero power is cheating !1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 7.1 arena değişiklikleri https://us.battle.net/forums/en/hearthstone/topic/20753189941#1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Arena bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 arenanin ruhuna el fatiha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Ooo arena tam benlik oluyor galiba. Mmmmh değişiklikler gelsin de hemen oynayayım BAM BAM BAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Nesini beğenmediniz ? Enforcer görmekten gına geldi. Genel anlamda iyi sadece standart olayı kötü olmuş.Şerefsizler uğraşmıyorlar, belirli kartları banlasalar arena'dan gerek kalmaz bunlara hiç. Şu mryagut deck'ini bir deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 şu arena'ya bi merak salamadım ya lan. ranked 9k'ya yakın win'im var, arena 200 küsür xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar