Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

Ben sizin ne dediginizi,ne yaptiginizi anlayamadım asıl. Rag ve Syl. classic'ten cıkınca normalinden 1600 , gold'un dan 3200 kazanıcaz onu söylüyorum.

Ne diye boşuna yaptık goldları anlamış degilim.Hadi biz de dust vardı yaptık.Olan küçük esnafa oldu yine hehe

sadece golden'lardan dust alıyon.
Sosyal ağlarda paylaş

dklasdlşas

Normalleri varsa (leg için 1600 vercekti) ve üstüne gold yaparsanız goldun full dust ı vercek (3200 craftladığını vercek sonra yine dustlarsan 1600 alcaksın,normalin varsa alcağın dust) işte,
bişey kazanmıyosun yani.He golden ucuza craftlamış oluyosunda,wilda gidecek kartı golden yapim diyede dust harcanmaz,varsa dustınız yapın,2 ay golden takılırsınız işte.Kazanç sadece o kartlar yokken golden yapıp sonra dustlayınca oluyoki,blizzard çakalı herkeste olan kartları atmış wilda.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

mryagut doomsayer'lı jade druid yapmış. baya hoşuma gitti. shaman dövebiliyorsunuz yani.
ama face warrior'a karşı çok büyük ihtimalle tırışkadır yine.

şunu dedim ya. 6-1 veya 7-2 falandım baya iyi gidiyordu. üst üste 3 shaman geldi, biri 6 kere üst üste doğru totem roll'ladı, 2 kere taunt roll'ladı ki lethalım olmasın, 3 kere spellpower ile aoe attı falan.
üstüne biri topdeck lethal çaktı sonraki tur feral rage'im varken

bu sırada da hiç doomsayer çekemedim.

blizzard harbi allah belanı versin oyuncularına şu metayı yaşattığın için. günde ortalama 5 maç bile attığımda nefret eder oluyorum oyundan.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

sabonis said:

mryagut doomsayer'lı jade druid yapmış. baya hoşuma gitti. shaman dövebiliyorsunuz yani.

şunu dedim ya. 6-1 veya 7-2 falandım baya iyi gidiyordu. üst üste 3 shaman geldi, biri 6 kere üst üste doğru totem roll'ladı, 2 kere taunt roll'ladı ki lethalım olmasın, 3 kere spellpower ile aoe attı falan.

blizzard harbi allah belanı versin oyuncularına şu metayı yaşattığın için. günde ortalama 5 maç bile attığımda nefret eder oluyorum oyundan.

neyse arada yine hiper şanslı oyunlar olsa da, genel olarak şans dengelendi.

22-11'im deckle. rank 9'dan 5'e ulaştım. aylık görev tamamlandı. zevk aldığım bi deck buldum lan sonunda.

pirate warrior da hiç gelmiyor, nazar değmesin :D shamanlar da maç içinde 4 kere falan istedikleri totem'i %25 veya 33 şansla roll etmedikleri sürece yeniyorum.

mryagut'a helal olsun valla güzel eklenti yapmış doomsayer'ı. control matchuplarında bile düzgün kullanılabiliyor doomsayer yani.

tek kötü yanı, ilk 7 turda 3-4 jade yapmışken baskı kurmaya hazırlanırken, çotanak diye doomsayer çekmek. işte orada koyuyor baya :D

neyse tavsiye ederim deneyin derim. sıkılıp başka decke geçmezsem ve günde 25 maç atarsam sezon sonuna kadar legend bilem olunabilir. baya güçlü diye düşünüyorum şu anki metada. gerçi 6 gün boyunca 25 maç da boru diil yani, zor iş.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

sabonis said:

ADAM RESMEN
ŞAMAN HERO POWER KULLANIYO DİYE AĞLAMIŞ YA

taunt is cheating
hero power is cheating !1111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...