Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Pirate warriora karşı amma deck kasmış millet, shammynin biri 40 hp healladı geçen bi oyun nefesim bitti indiremedim. 3. turn concedeleri kadar bunları da görüyoruz artık Q_Q

Bucaneer da abartı nerflenmiş ya sanki vur diyince öldürmüşler. HP değil de attack azalsa, ne biliyim 3/1 yerine diğer trigger minionlar gibi 1/2 olup +1/1 falan alsaydı bari.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Abi wrenchle sipirit clawın soyle bir farkı var ama hak yenmesin.
Spell dmglı minion sayısıyla o dönem oynanan mechlerin sayısı bir değil.
O donem bütün meta mech üzerinden dönüyordu nerdeyse

la ne alaka amunike :D

mechmage iyiydi ama mech rogue hiçbir zaman iyi olmadı neredeyse.

spellpower hem %25-33-50-100 şansla alabiliyorlar hem 2 azure + thalnos koyuyorlar, oyun boyunca güvenilir bir şekilde spellpower koyabiliyorlar board'a böylece. bir de maelstorm gibi bi kart verdiği için akıllı blizzard bunlara, spellpower minionlar iyice şov yapıyor deckte.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim

fix'd.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan 40 yilda bi sabo'ya uyalim dedik.. onda da blizz'in degisiklik yapacagi tuttu..

said:
We wanted to allow players to disenchant Classic cards that are being added to the Hall of Fame set for full dust refunds, but then felt that incentivizing players to dust their cool Wild cards was counter to our goal of making Wild awesome.

So instead, we're just going to give you the dust, and you can keep the cards!

Up to the maximum number of cards you could put in a deck, we will give you the full dust value of any cards you have that are being added to the Hall of Fame set. (Yes, that means if you have at least one Golden Ragnaros, you'll get 3200 dust!) The dust will be automatically awarded upon log-in once the Year of the Mammoth begins.

neyse bu geyik bir yana dursun.. her decke giren bazi classic kartlari wild'a tasimislar..

http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/20475356/a-year-of-mammoth-proportions-30-04-2017

onun disinda da baya bir sey anlatiliyor.. bakarsiniz :)..
Sosyal ağlarda paylaş

Azure drake zaten ilk akla gelen karttı sanırım standarttan çıkacak. Ne sylvanasım ne de ragnarosum vardı ikisini de üzülmedim. Bakıyorum BUM BUM BUM FACE FACE FACE kartlarımdan kaybettiğim var mı?

POWEROVERWHELMING

Öff iki tane koyup surata 9 dimaj verme devri bitmiş. Facelock adına üzüldüm şu anda =((
Sosyal ağlarda paylaş

dustiniz varsa bu wild'a girecek kartlari craftlayin direkt (mumkunse golden).. bedavaya bu kartlara sahip olmus olacaksiniz + sonra dislerseniz bir de normal disenchant tutari kadar dust gelecek..

ilk battle.net'den okudugumda dusunememistim.. hearthpwn'da yazinca gordum..

1 decke koyulabilecek kadar yapmalisiniz tabi.. fazlasini yapmayin sakin..

kisaca golden olarak: 2 x azure drake, 1 x sylvanas, 1 x ragnaros, 2 x ice lance, 2 x PO, 2 x conceal
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:

dustiniz varsa bu wild'a girecek kartlari craftlayin direkt (mumkunse golden).. bedavaya bu kartlara sahip olmus olacaksiniz + sonra dislerseniz bir de normal disenchant tutari kadar dust gelecek..

ilk battle.net'den okudugumda dusunememistim.. hearthpwn'da yazinca gordum..

1 decke koyulabilecek kadar yapmalisiniz tabi.. fazlasini yapmayin sakin..

kisaca golden olarak: 2 x azure drake, 1 x sylvanas, 1 x ragnaros, 2 x ice lance, 2 x PO, 2 x conceal

olm bu çakallığa izin verir mi blizzard. çok fena olur lan öbür türlüsü :D
durduk yere millet dust farmlayacak, önüne geçmek isteyebilirler yani bunun.

ayrıca decke koyulabilecek rakamdan fazlasını istesen de yapamıyorsun ki :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

yani. doğru diyorsun tabii.

2 normal, 1 golden Azure var. 1 golden daha yapıcam, 800
2 normal Sylvanas var. 1 golden daha yapacam, 3200
1 normal Ragnaros var. 1 golden daha yapacam, 3200
2 normal, 2 golden PO var. bi halt yapamıyorum burada :D
2 normal, 2 golden Ice Lance var. bir halt yapamıyorum yine :D
2 normal, 1 golden Conceal var. 1 golden daha yapıcam, 400

yani 800 + 3200 + 3200 + 400 = 7600 harcıcam. bu kadar dust geri alıcam, üstüne değişikliklerden sonra ister golden'ları, ister normalleri dust'layıp o kadar dust'ı beleşten almış olucam.

bu mudur olay?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...