axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Pirate warriora karşı amma deck kasmış millet, shammynin biri 40 hp healladı geçen bi oyun nefesim bitti indiremedim. 3. turn concedeleri kadar bunları da görüyoruz artık Q_Q Bucaneer da abartı nerflenmiş ya sanki vur diyince öldürmüşler. HP değil de attack azalsa, ne biliyim 3/1 yerine diğer trigger minionlar gibi 1/2 olup +1/1 falan alsaydı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 BonePART said: Abi wrenchle sipirit clawın soyle bir farkı var ama hak yenmesin. Spell dmglı minion sayısıyla o dönem oynanan mechlerin sayısı bir değil. O donem bütün meta mech üzerinden dönüyordu nerdeyse la ne alaka amunike :D mechmage iyiydi ama mech rogue hiçbir zaman iyi olmadı neredeyse. spellpower hem %25-33-50-100 şansla alabiliyorlar hem 2 azure + thalnos koyuyorlar, oyun boyunca güvenilir bir şekilde spellpower koyabiliyorlar board'a böylece. bir de maelstorm gibi bi kart verdiği için akıllı blizzard bunlara, spellpower minionlar iyice şov yapıyor deckte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 axedice said: beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim beceriksizim fix'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Mmmm oooh saol wishmaster tuzlu tuzlu iyi geldi https://media.giphy.com/media/j4mZJ3DqWGJNu/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/ca/CALVH60AZIIR1487120451949.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 kafiyeler tamam ama biraz zorlama olmus sanki :P en guzel shaman siiri bu: Roses are red Violets are blue 4 mana 7/7 Overload for 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Spyro said: kafiyeler tamam ama biraz zorlama olmus sanki :P en guzel shaman siiri bu: Roses are red Violets are blue 4 mana 7/7 Overload for 2 F2p btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Warriors are red Shamans are blue You have 15 life and it's only turn 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Ay çok romantikmiş bu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 haha güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 hedeflediği rank'in üzerine bi türlü çıkamayan ve saf şanssızlıktan olduğunu düşünenlere gelsin: http://www.youtube.com/watch?v=tHqXL8Qgh3w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 O kitkatın gramajı diğer çikelatanın 2 katı falan. Hatta daha fazla da olabilir. 1000 defa kitkat seçse vücuduna daha fazla besin girer. tldw; Portal oynayan bi druid reynadın eline verince başlamış sabonislemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 salt level: sabonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Abi ne ağlamış ya. İçim sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 ulan 40 yilda bi sabo'ya uyalim dedik.. onda da blizz'in degisiklik yapacagi tuttu.. said: We wanted to allow players to disenchant Classic cards that are being added to the Hall of Fame set for full dust refunds, but then felt that incentivizing players to dust their cool Wild cards was counter to our goal of making Wild awesome. So instead, we're just going to give you the dust, and you can keep the cards! Up to the maximum number of cards you could put in a deck, we will give you the full dust value of any cards you have that are being added to the Hall of Fame set. (Yes, that means if you have at least one Golden Ragnaros, you'll get 3200 dust!) The dust will be automatically awarded upon log-in once the Year of the Mammoth begins. neyse bu geyik bir yana dursun.. her decke giren bazi classic kartlari wild'a tasimislar.. http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/20475356/a-year-of-mammoth-proportions-30-04-2017 onun disinda da baya bir sey anlatiliyor.. bakarsiniz :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Azure drake zaten ilk akla gelen karttı sanırım standarttan çıkacak. Ne sylvanasım ne de ragnarosum vardı ikisini de üzülmedim. Bakıyorum BUM BUM BUM FACE FACE FACE kartlarımdan kaybettiğim var mı? POWEROVERWHELMING Öff iki tane koyup surata 9 dimaj verme devri bitmiş. Facelock adına üzüldüm şu anda =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 dustiniz varsa bu wild'a girecek kartlari craftlayin direkt (mumkunse golden).. bedavaya bu kartlara sahip olmus olacaksiniz + sonra dislerseniz bir de normal disenchant tutari kadar dust gelecek.. ilk battle.net'den okudugumda dusunememistim.. hearthpwn'da yazinca gordum.. 1 decke koyulabilecek kadar yapmalisiniz tabi.. fazlasini yapmayin sakin.. kisaca golden olarak: 2 x azure drake, 1 x sylvanas, 1 x ragnaros, 2 x ice lance, 2 x PO, 2 x conceal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 sylvanas rag falan niye standart tan ciksin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Spyro said: dustiniz varsa bu wild'a girecek kartlari craftlayin direkt (mumkunse golden).. bedavaya bu kartlara sahip olmus olacaksiniz + sonra dislerseniz bir de normal disenchant tutari kadar dust gelecek.. ilk battle.net'den okudugumda dusunememistim.. hearthpwn'da yazinca gordum.. 1 decke koyulabilecek kadar yapmalisiniz tabi.. fazlasini yapmayin sakin.. kisaca golden olarak: 2 x azure drake, 1 x sylvanas, 1 x ragnaros, 2 x ice lance, 2 x PO, 2 x conceal olm bu çakallığa izin verir mi blizzard. çok fena olur lan öbür türlüsü :D durduk yere millet dust farmlayacak, önüne geçmek isteyebilirler yani bunun. ayrıca decke koyulabilecek rakamdan fazlasını istesen de yapamıyorsun ki :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Golden craftlamanın bi avantajı var mı? Çok dustın biriktiyse eritmek dışında? 3k falan dustım var aslıda mantıklıymış bi sylvanas bi raggy beleje gelir Ha blizz bu çakallığın önüne geçmeye kasar mı niye kassın, wildı takmıyor adamlar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 olm cakallik diyosunuz da adamlarin yazdiginin aksine bir sey degil ki bu.. said: The dust will be automatically awarded upon log-in once the Year of the Mammoth begins. napacaklar? adam son 2 ayda bu karti craft etti mi diye gecmise mi bakacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 yani. doğru diyorsun tabii. 2 normal, 1 golden Azure var. 1 golden daha yapıcam, 800 2 normal Sylvanas var. 1 golden daha yapacam, 3200 1 normal Ragnaros var. 1 golden daha yapacam, 3200 2 normal, 2 golden PO var. bi halt yapamıyorum burada :D 2 normal, 2 golden Ice Lance var. bir halt yapamıyorum yine :D 2 normal, 1 golden Conceal var. 1 golden daha yapıcam, 400 yani 800 + 3200 + 3200 + 400 = 7600 harcıcam. bu kadar dust geri alıcam, üstüne değişikliklerden sonra ister golden'ları, ister normalleri dust'layıp o kadar dust'ı beleşten almış olucam. bu mudur olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 yine de reddit'i falan takip edin de oyle yapin.. ben sorumluluk almiyorum :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 bişi olmaz 17 session oyun oynatırsın ödeşiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 3 tane exp ne aqmun açları ya kripp gibi yüzlerce pack açamıyoruz biz Araya bir tane adv koysanız geberirdiniz. Tüm dustlar gidecek offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar