Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

aha bak yukarda dedim patches çekiyom diye, patches çekerek reno mage yenmek: https://hsreplay.net/replay/qMZbt3bngC7d4cCahXHYGd
deck böle saçma damage vuruyor işte, ağzına ağzına.

edit: sonraki oyun yine patches AHAHAHA. kafayı yicem.
edit2: derken bunu da patches çekmeme rağmen yendim: https://hsreplay.net/replay/9CGCoEpDCjDDsHCuFnFxEf
Sosyal ağlarda paylaş

Patches cekince surati yere dusurmeye gerek yok rog'da hic,
1) combo trigger
2) cold blood ile removal+lethal sansi
3) edwin/qa buff

Bilirsiniz gerci ama gene de yazmis bulunayim :p

Zaten oyuna genel olarak hayat sana tuz verdiyse limon bulup tekila yapma kafasiyla bakmak gerekiyor, QQ'nun daha fazla kaybettirmekten baska getirisi yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

o saydıkların züğürt tesellisi yaw. yani çok boktan bir olayın yanında ufak tefek pozitif noktalar.
patches çektiğin an maç boyunca 1 kart eksik oynamış oluyorsun ve 1 mana da fazla harcamış oluyorsun durduk yere. bu %15 ihtimal, gün boyunca 35 maçta 17 kere olunca insan ister istemez gıcık oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

o saydıkların züğürt tesellisi yaw. yani çok boktan bir olayın yanında ufak tefek pozitif noktalar.
patches çektiğin an maç boyunca 1 kart eksik oynamış oluyorsun ve 1 mana da fazla harcamış oluyorsun durduk yere. bu %15 ihtimal, gün boyunca 35 maçta 17 kere olunca insan ister istemez gıcık oluyor.

axedice said:

61 49 kelime yazdığın için ona göre içeriğini düzelttim panpa

sabonis said:

beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum

Sosyal ağlarda paylaş

http://i.hizliresim.com/5LWNWM.png

oyuna 1-2 haftadır bilgisayardan bağlanamıyorum. bu hatayı alıp duruyorum. tekrar online a bastığım zaman yine 60 saniye beklememi söylüyor açmıyor.

modemi resetledim

dns resetledim/değiştirdim

battle net in appdata dosyalarını sildim

bu 3 ünü denedim olmadı.başka bir çözüm önerisi olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

mahseer898 said:

oyuna 1-2 haftadır bilgisayardan bağlanamıyorum. bu hatayı alıp duruyorum. tekrar online a bastığım zaman yine 60 saniye beklememi söylüyor açmıyor.

modemi resetledim

Repair?
Sosyal ağlarda paylaş

Stormraiden said:

mahseer898 said:

modemi resetledim

Repair?

yaptım ama fayda etmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

mahseer898 said:

modemi resetledim

ttnet güvenli internete yakalanıyorsun büyük ihtimalle
Sosyal ağlarda paylaş

şu ana kadar beklediysen, kazakus bile yapmadan önce bekle derim. mart sonuna doğru çıkacak muhtemelen expansion. o zaman reno gidecek, reno gittiğinde kazakus tek başına "no duplicate" deckini götürecek bi kart değil. yeni sette bir tane daha güçlü "no duplicate" kartı lazım. yani şu 1.5 ay kazakus kullanırsın garanti ama 1.5 ay sonra iyi bir no duplicate kartı gelmezse, boşa yapmış gibi olabilirsin Kazakus'u.

dediğin şeyin adı deck değil pack. oynadığın şey deck.
onun dışında dust kazanırım diye pack almak saçma sapan bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

belli olmaz kesin bişey geleceği.
zaten reno gibi kart gelmesin. bi kaç haftaya kadar ben de istiodum öyle kart ama yok abi tadını aldık bitti :D antique healbot gibileri gelsin.

kazakus da mesela grinder/freeze mage'de bazı kartlar duplicate'li olacak falan oyun sonuna doğru kullanacaksın atıyorum
ilerde öyle bişi olabilir bence

bugün kazakus kraftlamak çok mantıklı değil
hoş kendimi zor tutuyorum aviana/kun kraftlamamak için :D. canın oynamak istiyosa kraftla gitsin dustmış goldenmış bulunuyo bi şekil nasılsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...