sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 aha bak yukarda dedim patches çekiyom diye, patches çekerek reno mage yenmek: https://hsreplay.net/replay/qMZbt3bngC7d4cCahXHYGd deck böle saçma damage vuruyor işte, ağzına ağzına. edit: sonraki oyun yine patches AHAHAHA. kafayı yicem. edit2: derken bunu da patches çekmeme rağmen yendim: https://hsreplay.net/replay/9CGCoEpDCjDDsHCuFnFxEf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Patches cekince surati yere dusurmeye gerek yok rog'da hic, 1) combo trigger 2) cold blood ile removal+lethal sansi 3) edwin/qa buff Bilirsiniz gerci ama gene de yazmis bulunayim :p Zaten oyuna genel olarak hayat sana tuz verdiyse limon bulup tekila yapma kafasiyla bakmak gerekiyor, QQ'nun daha fazla kaybettirmekten baska getirisi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 o saydıkların züğürt tesellisi yaw. yani çok boktan bir olayın yanında ufak tefek pozitif noktalar. patches çektiğin an maç boyunca 1 kart eksik oynamış oluyorsun ve 1 mana da fazla harcamış oluyorsun durduk yere. bu %15 ihtimal, gün boyunca 35 maçta 17 kere olunca insan ister istemez gıcık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 o zaman sana bol QQ'lu bir klip gönderiyorum sabo'cum <3 https://www.youtube.com/watch?v=fpxaElwB69o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 sabonis said: o saydıkların züğürt tesellisi yaw. yani çok boktan bir olayın yanında ufak tefek pozitif noktalar. patches çektiğin an maç boyunca 1 kart eksik oynamış oluyorsun ve 1 mana da fazla harcamış oluyorsun durduk yere. bu %15 ihtimal, gün boyunca 35 maçta 17 kere olunca insan ister istemez gıcık oluyor. axedice said: 61 49 kelime yazdığın için ona göre içeriğini düzelttim panpa sabonis said: beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum beceremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 bende oynayayım tekrar diyorum ama bu saatten sonra çok mu geç olur deck toplamak için flm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mart sonu nisan basi kartlarin yarisi devre disi olup yeni set gelecek, o zamana kadar sadece quest/arena(stabil4-5+ win yapabiliosan) yaparak gold kasip expansion geldiginde cuzzi bi parayla epey yetisirsin her seye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 indireyim o zaman, kartlar baya kötü durumdaydı en son bıraktığımda ama iyi olur mobildede var hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 mulgear6 said: Wishmaster said: Çok çingen deckiymiş ya. İnanamıyorum yani sabonun yolladığına sabonun yolladığına neden inanmıyosun? dfhdfah iyi bir deck yapıcının yaptığı rafine bir deck aradığı için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 https://pbs.twimg.com/media/C4JvJcJVUAEmwmU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 http://i.hizliresim.com/5LWNWM.png oyuna 1-2 haftadır bilgisayardan bağlanamıyorum. bu hatayı alıp duruyorum. tekrar online a bastığım zaman yine 60 saniye beklememi söylüyor açmıyor. modemi resetledim dns resetledim/değiştirdim battle net in appdata dosyalarını sildim bu 3 ünü denedim olmadı.başka bir çözüm önerisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 mahseer898 said: http://i.hizliresim.com/5LWNWM.png oyuna 1-2 haftadır bilgisayardan bağlanamıyorum. bu hatayı alıp duruyorum. tekrar online a bastığım zaman yine 60 saniye beklememi söylüyor açmıyor. modemi resetledim dns resetledim/değiştirdim battle net in appdata dosyalarını sildim bu 3 ünü denedim olmadı.başka bir çözüm önerisi olan var mı ? Repair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Stormraiden said: mahseer898 said: oyuna 1-2 haftadır bilgisayardan bağlanamıyorum. bu hatayı alıp duruyorum. tekrar online a bastığım zaman yine 60 saniye beklememi söylüyor açmıyor. modemi resetledim dns resetledim/değiştirdim battle net in appdata dosyalarını sildim bu 3 ünü denedim olmadı.başka bir çözüm önerisi olan var mı ? Repair? yaptım ama fayda etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 mahseer898 said: http://i.hizliresim.com/5LWNWM.png oyuna 1-2 haftadır bilgisayardan bağlanamıyorum. bu hatayı alıp duruyorum. tekrar online a bastığım zaman yine 60 saniye beklememi söylüyor açmıyor. modemi resetledim dns resetledim/değiştirdim battle net in appdata dosyalarını sildim bu 3 ünü denedim olmadı.başka bir çözüm önerisi olan var mı ? ttnet güvenli internete yakalanıyorsun büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 tunch said: ttnet güvenli internete yakalanıyorsun büyük ihtimalle bunu aşmanın bir yolu var mı ? birde öyle deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ttnet kullanmadığım için bilgim yok ama yaşadığın sıkıntı bilgisayarın ve battlnet serverları arasında olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Offline olup, EU'dan bağlanıyorsan US ya da çin yap başlangıçtaki server seçeneğini. Ben bu hatayı alınca o şekilde çözüyorum sorunu. Sonra bağlanınca düzeliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 SkillStone midrange şamanla 5. tur RNG İÇERMEZ 100% SKILL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Kontrollu rng kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 FreEmoon said: Offline olup, EU'dan bağlanıyorsan US ya da çin yap başlangıçtaki server seçeneğini. Ben bu hatayı alınca o şekilde çözüyorum sorunu. Sonra bağlanınca düzeliyor zaten. Düzeldi valla. Teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Az bir miktar gold ve dustım var kazakus yapıcam. Şimdi soru şu goldlara deck alıp nerfte dust kazanırımı mı bekliyim goldu biriktirip expensionu mu? Expension ne zaman gelcek? Gelene kadar en azından 2000 gold felan biriktirme arzusundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 şu ana kadar beklediysen, kazakus bile yapmadan önce bekle derim. mart sonuna doğru çıkacak muhtemelen expansion. o zaman reno gidecek, reno gittiğinde kazakus tek başına "no duplicate" deckini götürecek bi kart değil. yeni sette bir tane daha güçlü "no duplicate" kartı lazım. yani şu 1.5 ay kazakus kullanırsın garanti ama 1.5 ay sonra iyi bir no duplicate kartı gelmezse, boşa yapmış gibi olabilirsin Kazakus'u. dediğin şeyin adı deck değil pack. oynadığın şey deck. onun dışında dust kazanırım diye pack almak saçma sapan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Bence kesin gelicek yerine bir sey. 3 ay icin o kadar kart yapmadilar bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 dustı nerden alıcam abi pack acmassam. belese dagıtıyorlar mı bi yerde zaten eksik kartımda var mecburen pack acıyorum exp mart sonu cıkacaksa 50 defa 2k gold yaparım zaten cevabı almıs oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 belli olmaz kesin bişey geleceği. zaten reno gibi kart gelmesin. bi kaç haftaya kadar ben de istiodum öyle kart ama yok abi tadını aldık bitti :D antique healbot gibileri gelsin. kazakus da mesela grinder/freeze mage'de bazı kartlar duplicate'li olacak falan oyun sonuna doğru kullanacaksın atıyorum ilerde öyle bişi olabilir bence bugün kazakus kraftlamak çok mantıklı değil hoş kendimi zor tutuyorum aviana/kun kraftlamamak için :D. canın oynamak istiyosa kraftla gitsin dustmış goldenmış bulunuyo bi şekil nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar