Borlach Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 yalnız psychic scream'e dokunmamakta tam hayvanlık sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Spyro said: yeni nerfler: https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/NLQT5YZH21NX1548724340471.png https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/GPOAOMH3ZRUT1548724340561.png https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/1F8JIGKCDK8S1548724340344.png https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/9H1DNQXJ3UDZ1548724340100.png https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/FJ0BZXZVFDOK1548724340132.png Hepsi baya güzel, beğendim. Bi tek flametongue gerek var mıydı bilemedim. Belki hayvan shaman kartları gelecek yeni expansionda. Equality alışmıştık ama 2 manaya gerçekten inanılmaz güçlü bir karttı. Yalnız ben hızlı cthunlock oynuyorum, problem yaşadığım bütün desteler nerf yedi lan. İlk kez legend zorlayabilirim 2 sene sonra, aşırı zevk alıyorum mechathun'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 offical foruma baktım da wild'da even shaman domine ediyormuş. flametongue nerfi biraz onun içinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Borlach in dedigi dogru. Wild da Even Shaman domine ediyor, ondan sonra spell hunter geliyor. Ama Even Shaman deckinin board presence i cok kuvvetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Wolflar 2 secretta upgrade olmadıktan sonra çok ta fark yaratmaz bence. Hız keser tabi etkili nerf ama çözüm değil. Diğerleri baya sağlam nerf %100 mana artışı çok fark yaratır. Dahası even - odd konusundaki nerf daha da büyük fark yaratacak. Deckten direk atıyorsun kartı ki hem even shaman, hem odd rogue yaparken ilk koyduğun kartlardan ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Abi classicte even shaman için totem şarttı resmen bok etmişler. Equality nerfide saçma abartı olmuş bi anda. Kurtlara nerf gelmesi resmen içi,min yağlarını eritti onu söylemeliyim ama. Ama hala fulgalmancera nerf yok ya asfasfasf resmen troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 10 gun kadar bosum, legend icin deck tavsiyeniz var mi? Arena disinda oynamadim gibi iki aydir, stream de izlemedim, deckleri bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Fungalmancer in yaninda, Metaltooth_Leaper a nerf gelmesi lazim. Hem 3/3 board a koyuyorsun, hemde permanent +2 attack veriyorsun mechlere. Bari bir turn ver bonusu yada kartin costunu yukselt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Gallant said: Fungalmancer in yaninda, Metaltooth_Leaper a nerf gelmesi lazim. Hem 3/3 board a koyuyorsun, hemde permanent +2 attack veriyorsun mechlere. Bari bir turn ver bonusu yada kartin costunu yukselt. wild mu bu kart hiç gormedim standartta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Wild'da. Mech hunter'ın nefretlik kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Wild da gecen ay rank 3 kadar ciktim, ama bu ay 7 de zor tutunuyorum resmen. Yeni expansionla beraber mage e ucuz costlu dmg kartlari gelirse daha yukselirim gibi geliyor. Yoksa control go go olucaz mecbur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 abi nasıl wild oynuyosunuz anlamıyorum. her taraf broken aggro'larla dolu. insanı deli eder. bu arada rotasyona az kaldı. scream ve shadow vision'dan kurtulacağımız için çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Aylardır oynamıyorum ya. Bıraktım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Dedigin gibi broken bir kac tane aggro decki var ama wild oynaniyor. Yeni expansion dan cikacak kartlara gore standard a donebilirim gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Süprüzzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 (düzenlendi) bu haftanın brawl'u çok iyiymiş, şansa hunter seçmiştim 4 mech koymuştum, karşıma da full hunter geliyor secretları doldurmuşlar. 1 tane de minion veya silah koyuyorlar kesin, gizli de olsa orayı da banlayınca damage atıcak hiçbir şeyleri kalmıyor. ilk rounddan hero power basmaya başlıyorum bunlar secret diziyor, hiç minion inmeyeceğimi fark ettiklerindeyse çaresizce hero power basıp çıkıyorlar ahahaha hiç bu kadar eğlenmemiştim. bu arada yeni forumun şerefine bari şu bölüm başlığını düzeltin pls. Mart 21, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 sattım hesabı kurtuldum valla, şu cringe fest trailerları izlemekten de gına gelmişti ztn fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Mind blast la tokatladim bende. Bait olarak divine spirit koydum decke e. Her gelen divine spirit i banliyor :) Elimde yeteri kadar mind blast olunca basiyorum tokati. Yeni expansion dan umudum tempo mage lik spell kartlari, olmazsa itici bir kontrol decki yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 https://playhearthstone.com/en-us/expansions-adventures/rise-of-shadows/cards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 verilen free pack'ten golden ozruk çıktı güzel oldu exp öncesi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 70 pack açtım 3 leg 18 epic 1500 dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 62 pack 2 legendary 1 golden epic, 14 epic, golden disench'lerle birlikte 1500 dust çıkan legendary'ler de chef nomi ve rafaam. yani rafaam oyun görür de nomi nedir abi. her sezon meme leg'i açıyorum istisnasız. geçen sezon da griftah çıkmıştı. inşallah nomili miracle desteleri falan türer de bi işe yarar. ya da fatigue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 132 pack'de 12 legendary çıktı. 2si golden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Bu pack'leri direkt biriken gold ile mi alıyorsunuz ya? İlk defa 2k param birikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 evet ben 7k kastım iki exp arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar