k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 demek handlockla o yüzden yenebiliyorum. guldan'ın sırtındaki spikelar da bir nevi boynuz görevi görüyor. büyük oyunu çözdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 https://twitch.amazon.com/prime/loot/hearthstone Twitch prime 2 tane card back veriyormuş , Gelecek ayda Special Card Pack verecekmiş, Pack in speciali nasıl olaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 içinde banko legendary olur. overwatch için yapmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Oyun çok tatlış bi hale geldi ya 3 deck var jade druid quest mage murloc pally. Geri kalanların üzerinden geçiyoruz. Bide geçen hafta token druid görüyordum bu hafta bi azaldılar nedense. Halbüse nerfler de daha gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Valla high legendde stream izlerken rogue görüyorum , fatique warrior görüyorum , raza kazakus priest görüyorum , demon handlock oluyor arada bir , hybrid hunterda gayet var. şuanda hiç öyle 3 class la sınırlı bir durum yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Aaa pardon pardon razakusu unutmuşum. Evet sağlam çakıyor o da anduin manduin tonla güzel kombo patlatıyor. Randuin gibi de değil böyle baya stabil her oyun ayrı bi mücadele. 4 deck diyelim o zaman. Mill rogue çoook az, DK warrior da sıkılıp oyunu bırakmadığın sürece kaybetmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 magele boardu jadelerle doldurup my greetings ceken druidi sonsuz fireball ile oldurmekten aldigim zevki baska hicbirseyden almadim, belki secret paladine flare patlatmak ama yok ya bu daha iyi :3 for maximum BM > butun jadeleri fireballa droodu oldurmeden kekekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Evet onu yapmayanlar oluyor ben şaşırıyorum. Yaptıklarında daha çok seviniyorum keza bad mannersın 10da 1i zaaaaa iken 10da 9u FUUUUUUU modunda geliyor, onun bile ayrı bi tadısı var 8-) Bide geçende tüm destesini çekip extra turnünü oynayan ve yere 4 sorcerer koyan bi mage rope sonunda concede attı anlamadım niye oyunu hediye ettiğini. Belki de fireball proclatacak spelli kalmamıştı da concede atmamı bekledi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 dun quest mage'in biri kafamda ice block varken herseyi tamamladı, 2.turnune gecti fireball atmaya basladı,1 hp de ice blocku actı, elde de secret eaterım var adamın can 2,kafada 3 secretı var elde kafaya vuran buyu yok, bi yerden kart geldi eldeki buyuleri karsıdaki class'ın buyuleriyle degistiriyor bi koydum frostbolt :D saldım secret eaterı zaten direk cc verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Trolden it or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 cardbackler geldi valla, güzellerde. işiniz bitimce prime iptal edin karttan parayı hüpletmesinler her ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Bonjo said: https://twitch.amazon.com/prime/loot/hearthstone Twitch prime 2 tane card back veriyormuş , Gelecek ayda Special Card Pack verecekmiş, Pack in speciali nasıl olaki. Bunu nasıl yaptınız? Bende hata veriyor sürekli. "Oh nein! Wir können Twitch Prime leider nicht in deinem Account aktivieren." Araştırdım biraz, amazon.de'de country settings unknown olarak görünüyorsa oluyor falan demişler ama ben ne yaptıysam yemedi. VPN falan mı lazım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 beni .com dan bağladı, böyle bişey yaşamadım. kartta 1$ olması lazım bide parayı çekiyolar sonra yatırıyolar. (kart gerçekmi para varmı diye bakıyolar heralde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Yok ne yapsam olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 adres olarak abd kayıtlıydı bende sonra sanal kart girdim oldu extra bişi yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 amazon prime video yukleyin telefona filan, hesabinizla girip sadece video triali alin oluyor thijsden mutsuzluk temali bir calisma https://clips.twitch.tv/BlueResourcefulChinchillaThunBeast sondaki reaksiyon top10 anime betrayals materyali sfdadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 http://www.hearthpwn.com/decks/899332-top50-kft-uldarius-ez-big-ez-priest Bunla 15-5 gidiyorum su an, rank 10 civari, zevkli epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Tutturdu mu durdurulamıyor abi bu deck :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 En az 30-35 maç attım bu ay o deste ile ve neredeyse her 2 maçtan birinde yere 1-2 tane 5-5 barnes'ı koyup durdum. Hani destenin ana kartı olmasa yemin ediyorum çıkarıp atacam desteden. Birde mirror oynarken ben 5-5 barnes koyduğum tur, adam barnes+ 1/1 Y'Shaarj + 10/10 Y'Shaarj koymuyormu gel de sakin kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Üzülme be abi. Sen de yaparsın. Ben bunu oynamak istiyorum da, yshaarj'ım yok. Değer mi şimdi craftlamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ne kadar oynamak istediğine bağlı 4 ay sonra çıkacak standarttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 yok ya nereden baksan 8 ay var. adamlar yeni yılın ilk expansionını yeni yıla girince çıkarmıyor ki. taa nisanın sonunda çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 4 ay abarttım da ne farkı var işte ha 6.5 ay ha 4 ay. ne kadar o decki oynamak istediğine ve ne kadar dust'ı olduğuna bakar olay. çok mantıklı bi dust yatırımı değil yani baktığın zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 şirket de yönetmiyoruz sonuçta, oyun bu. eğlenceli görünüyor ve eğleneceğini de düşünüyosan yap oyna gitsin nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 malgiır'a sor bi de onu neler neler craft'layıp kaç kere pişman olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar