Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Aaa pardon pardon razakusu unutmuşum. Evet sağlam çakıyor o da anduin manduin tonla güzel kombo patlatıyor. Randuin gibi de değil böyle baya stabil her oyun ayrı bi mücadele.

4 deck diyelim o zaman. Mill rogue çoook az, DK warrior da sıkılıp oyunu bırakmadığın sürece kaybetmek zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet onu yapmayanlar oluyor ben şaşırıyorum. Yaptıklarında daha çok seviniyorum keza bad mannersın 10da 1i zaaaaa iken 10da 9u FUUUUUUU modunda geliyor, onun bile ayrı bi tadısı var 8-)

Bide geçende tüm destesini çekip extra turnünü oynayan ve yere 4 sorcerer koyan bi mage rope sonunda concede attı anlamadım niye oyunu hediye ettiğini. Belki de fireball proclatacak spelli kalmamıştı da concede atmamı bekledi lel
Sosyal ağlarda paylaş

dun quest mage'in biri kafamda ice block varken herseyi tamamladı, 2.turnune gecti fireball atmaya basladı,1 hp de ice blocku actı, elde de secret eaterım var adamın can 2,kafada 3 secretı var
elde kafaya vuran buyu yok, bi yerden kart geldi eldeki buyuleri karsıdaki class'ın buyuleriyle degistiriyor bi koydum frostbolt :D
saldım secret eaterı zaten direk cc verdi
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

https://twitch.amazon.com/prime/loot/hearthstone

Twitch prime 2 tane card back veriyormuş ,
Gelecek ayda Special Card Pack verecekmiş,
Pack in speciali nasıl olaki.

Bunu nasıl yaptınız? Bende hata veriyor sürekli.

"Oh nein! Wir können Twitch Prime leider nicht in deinem Account aktivieren."

Araştırdım biraz, amazon.de'de country settings unknown olarak görünüyorsa oluyor falan demişler ama ben ne yaptıysam yemedi. VPN falan mı lazım acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

En az 30-35 maç attım bu ay o deste ile ve neredeyse her 2 maçtan birinde yere 1-2 tane 5-5 barnes'ı koyup durdum. Hani destenin ana kartı olmasa yemin ediyorum çıkarıp atacam desteden.

Birde mirror oynarken ben 5-5 barnes koyduğum tur, adam barnes+ 1/1 Y'Shaarj + 10/10 Y'Shaarj koymuyormu gel de sakin kal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...