Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 gogo ukraine unrelated https://www.youtube.com/watch?v=fzLtF_PxbYw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 priest ile lich king i tamamladıktan sonra diger classları da tamamlayayım dedim mage ile ilk turn lackey + counterspell yapabilirsen how can it pass QA diyor aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 axedice said: yav said: Tyler'dan yürüttüğüm bu versiyon var bi de: MCT ne alaka ya diyodum da aşırı board centric meta şu an, gayet faydalıymış. Top legend biliyo abi işi ben de karşıma gelenlerden ve twiçte izlediklerimden kapıyorum. Dediğim şeyler kısa süre sonra rank 5 metasına kadar gerçekleşcek şeyler gibi varsayabilirsiniz o yüzden - - - Ya bu decki çok beğendim keyifli falan ama yavaş ya. Concede gelene kadar ömür törpüsü =/ Yani böyle pirate gibi daha hızlı öldüren ne biliyim beyin kanseri gibi bi kanser olmak isterdim ama bu kolon kanseri öldürmüyor yıllarca süründürüyor. Neyse bulup bunayacak halim yok kanser kanserdir teşekkürler kenk (tu) (tu) şu deck, secret paladinden beri oynadığım en güçlü deck herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 mind control tech 3-4 maç kazandırdı bana İNANILMAZ high rollüyorum tabii , warriorun leeroyu, peirestin 4/8 lifesteal tauntu, token druidin 7/6 vicious'unu falan çalmalar kimse mct ye göre oynamıyor axedice olsam çok sevinirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 gece uykum kacti.. arka arkaya 2 arena yaptim.. ikisi de 12 bitti heh.. sonlara dogru rakip ararken baya bekletti :P.. deckler de bunlar.. Deck #1 http://i.imgur.com/HPb59aV.png Deck #2 http://i.imgur.com/qEaLJeR.png ilk deck neyse de 2. deck biraz fazla iyi oldu :).. sonra bir 3. arenaya girdim.. o da 10 bitti.. hepsi paladin.. arthas skini yaradi bana.. ortalama 11,3 :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Bu yeni paladin herosu için amma zor görev koymuşlar sanki bana dünyaları veriyor kıytırık bi hero veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 gayet güzel bence ya, zevkliydi. neyse. ne sorcam, şu yeni dk herolarından en kötü hangisi sizce? oynamadığım bir sürü var gerçi de oynadıklarım: mage, warlock, warrior. şunların arasında en kötüsü warrior gibi geldi bana. shadowmourne iyi gerçi de o hero power çok meh ya. en azından karşıki heroya da vursaymış yani bu ne. yani oyun hero powerlara kalınca warrior seyrediyo resmen. druid ve priest de daha iyi o da belli. geriye hunter, rogue, shaman kalıyor. shaman birkaç tane gördüm de diğerlerinden doğru dürüst görmedim bile. şöyle bi sıralasanız nasıl sıralarsınız siz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Priest baya iyi bence. Ama raza olmadan çok efektif değil. Druid ve warlock güzel. Warrior bence de acık ara en kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 yav said: Druid DK en iyi DK falan olabilir. Aşırı işlevsel çünkü mana'sı ve etkisi açısından. Hatta DK tier list yapayım, ne kraftlasam diye düşünen olur; tier1: druid, priest tier2: shaman tier3: warlock diğer DK'lar büyük konuşmak gibi olmasın ama çöp. Warlock'un da deck olarak biraz daha desteğe ihtiyacı var, sonraki expansion parlayabilir. Priest DK deck'i gayet iyi. Ama en iyi versiyonunda Lyra, Velen, Raza gibi kartlar da var, biraz zengin deck'i yani. --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 paladin de fena değil gibi ya. saymayı unutmuşum. neyse shaman'a iyi diyon madem craftlayayım. druid'in 10 mana kartı yok, priest'te de raza falan yok. warrior ve warlocktan acayip sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Druidin 10 mana kartı craftla. Nerflendiğinde geri alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 dust kalmadı. gerek de yok zaten herkes oynuyor ben oynamasam da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Her ek pakette bir tane kanser deck yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Stormwind champion oyundan kalktıktan sonra minionlarin elde ettikleri +1/+1 de +1 hp yi korumaları cok saçma ötesi değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 1 hpli olan minion da ölsün mü istiyorsun? Aslında mantıken doğru olur, hayatta tutan stormwind champion sonuçta. Murloc warleader varken pyromancer equality atanlar da iyi eğlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Minion normalde 3/3 bir onceki round blizzard atiyorum 3/1 kalıyor. Adam SC inince 4/2 oluyor. Sc'yi öldürünce minion 3/1 e donmek yerine 3/2 oluyor onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Yoo olmuyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 doğru öyle oluyor, hp yine düşüyor ama current değil max üzerinden düşüyor damaged minionlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 astral druid geldi. 8 tane kartını yakıp deathwing oynadı. ben de fandral indim poisonlı. adam prim. drake çekti topdeck. kanepeyi yumrukladım sinirden. elim acıyor hayvan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 abiii lethal'a gel :D https://clips.twitch.tv/PerfectIgnorantMeatloafNerfBlueBlaster best AI ever.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 klibin sonunda streamer da aynen onu diyo sdfjks.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Rank 2 ye indim yüzde 60 Rate ile. Ama 5-6 maçlık seri ile 4 e düştüm yine. Agro druid jade’den büyük kanser su anda. Ben de onu oynamama rağmen her anından tiksindim yaptıgım maçların. Sağlam bir anti agro decki yürür bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Fistan said: meh Meh dediğin lethalı sen görmezdin kesin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar