yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 ilk okuduğumda ben de anlam veremedim ama gayet normal bi soru sormuş adam meğersem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 axedice said: Acaba yeni wing açıldığında ve son bossu kestiğimizde arthasın kartının düşeceğini mi sanıyor? nerenizle okuyorsunuz sayın troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Fistan said: Quel-Thul said: lich king ne zaman geliyor euyasoloda gelmiş kestim ben lich kingi neyle kestin ya :D hali hazırdaki OP meta deckleriyle tek tek denedim madara etti ahahah jade druid aldım ramp yapana kadar kesti, wild freeze mage girdim, t1 health'imi 1 yaptı sdfkjl, wild aggro şamanla deneyeyim dedim, tüm minyonlarımın stat'ını 1/1 yaptı sdjkhf 4 mana 1/1 overload (2) ahahah ben uğraşmam bunla ya akşama kadar çıkar zekinin birisi her class'a özel deck yayınlar, netdecking ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 hırsız priest ile ilk seferde kestim ### thifest # Class: Priest # Format: Standard # Year of the Mammoth # # 1x (0) Circle of Healing # 2x (1) Crystalline Oracle # 2x (1) Mind Vision # 2x (1) Northshire Cleric # 2x (1) Potion of Madness # 2x (1) Power Word: Shield # 1x (2) Shadow Visions # 2x (2) Shadow Word: Pain # 1x (3) Kabal Courier # 2x (3) Mirage Caller # 1x (3) Shadow Word: Death # 2x (3) Thoughtsteal # 1x (4) Auchenai Soulpriest # 1x (4) Shifting Shade # 1x (5) Devour Mind # 1x (5) Faceless Manipulator # 1x (6) Cabal Shadow Priest # 1x (6) Holy Fire # 1x (7) Archbishop Benedictus # 1x (8) Free From Amber # 1x (8) Medivh, the Guardian # 1x (10) Mind Control # AAECAa0GDgjtAZACkwTSCtMK1Qr6sAKhtwKwvALRwQKZyALGzAKJzQIIHuUEywjXCvIMtbsCw8EC1cECAA== # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 1 mana spell: "your opponent can't emote" ahahahahahahahahhahah emotelayınca da mmmphphphp ses çıkartıyo anduin ahahahahahahah çok eğlendim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 mage ile oyna bakayım eğlencen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 frostmourne çekince harrison jones attım, a pathetic attempt dedi sdf. 3 kart çekiyon ama yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Lan son turda öldürdüm ama kendim de öldüm, normalde rankedda kazanıyordun gibi hatırlıyorum ama bunda defeat dedi üzüldüm baya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 yav said: 1 mana spell: "your opponent can't emote" ahahahahahahahahhahah emotelayınca da mmmphphphp ses çıkartıyo anduin ahahahahahahah çok eğlendim ya Süper kart, anında craftlar her deckime koyarım, işlevsizliği önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 said: Make a druid deck with literally just 2x Jade idol, Jade ramp, gadget auctioneer, innervate. The rest of your deck make sub 3 drops. Play auctioneer and the Lich King will be annihilated by your endless Jade swarm. Edit: didn't realize my lazily made post would get so popular. Let me elaborate. It's 2x of every card listed, and the Jade ramp card is Jade blossom. druid checked hırsız priest'le beceremedim henüz. ooze/dragonfirepotion falan da lazım gibi o deck'e --- bilal'e anlatır gibi: druid'in tüm 3 mana minyonlarını siliyor lich king. deck'de 6 kart kalıyor böylece. yine de blizzard falan atıp kafaya dalarsa yenilebiliyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Son turda benim oynadığım spell ile iki hero da ölürse ne oluyor onu bi desenize bana ya? Sinir oldum resmen aynı şey oldu ikinciye. edit: Meh, iki taraf da defeat gözüküyormuş. Rankedda olursa win streak ve star gitmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 druid'in 3- mana minionları silmesi iyiymiş. paladinle denemiştim ben tüm minionlarına deathrattle veriyo, ölünce karşıya geçiyolar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 şu deckle baya kolay yendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 paladin napiyormus bakayim diyerek girdigim ilk denemede yendim.. hem de bildigimiz rankeddeki duz murloc paladin destesiyle.. ama kabul ediyorum, allah gibi cektim.. tidecaller, rockpool hunter, warleader derken tam zamaninda cektigim righteous protector ile adam frostmourne atamadan ve benim hicbir minionimi olduremeden kaybetti :D.. shamani da klasik ranked evolve destesiyle 2. denemede gectim.. ilk denemede evolvedan anomalus gelmeseydi o deneme kazaniyordum ama bu rng yuzunden lich king'in BM'ine maruz kaldim hehe.. paladin deck http://i.imgur.com/oLPIZY7.png shaman deck http://i.imgur.com/e2Rv12L.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 yav ın druid deck direk EZ mod ya onu da aradan çıkar. Böyle dream jade senaryosu oluşuyo ağzına ağzına vura vura yeniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 raza priestla yendim ben de ikinci denemede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 jaina DK deki ile agzini kirdim arthasin ilk denemede, DK kartini oynadiktan sonra korkunc kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 yav said: Tyler'dan yürüttüğüm bu versiyon var bi de: MCT ne alaka ya diyodum da aşırı board centric meta şu an, gayet faydalıymış. Top legend biliyo abi işi ben de karşıma gelenlerden ve twiçte izlediklerimden kapıyorum. Dediğim şeyler kısa süre sonra rank 5 metasına kadar gerçekleşcek şeyler gibi varsayabilirsiniz o yüzden - - - Ya bu decki çok beğendim keyifli falan ama yavaş ya. Concede gelene kadar ömür törpüsü =/ Yani böyle pirate gibi daha hızlı öldüren ne biliyim beyin kanseri gibi bi kanser olmak isterdim ama bu kolon kanseri öldürmüyor yıllarca süründürüyor. Neyse bulup bunayacak halim yok kanser kanserdir teşekkürler kenk (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 ukrayna 4-2 kazandi.. simdi usa - czech maci basliyor.. https://twitch.tv/playhearthstone amnesiac cok gaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 İlk Ukrayna'ya basacaktım oyu, Amerika'nın takımı görünce kesin bunlar kazanır, tek başına Kolento ile olmaz bu işler dedim. Sonuç hüsran. Çek Cumhuriyeti eledi Amerika'yı. Gitti packler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 ben kimi seçtiğimi unuttum bi link atsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Fistan said: ben kimi seçtiğimi unuttum bi link atsanıza Buydu sanırım link: https://us.battle.net/hearthstone/en/esports/tournament/hgg-finals-2017/choose-your-champion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 bakamıyom ne seçtiğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 vay mk murica elendimi, gitti packler fdsfd 1 tane teselli verse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 ukraine seçmiştim, finalide alırlarsa gelsin packler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar