Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

Quel-Thul said:

lich king ne zaman geliyor euya
soloda gelmiş kestim ben lich kingi

neyle kestin ya :D

hali hazırdaki OP meta deckleriyle tek tek denedim madara etti ahahah

jade druid aldım ramp yapana kadar kesti,
wild freeze mage girdim, t1 health'imi 1 yaptı sdfkjl,
wild aggro şamanla deneyeyim dedim, tüm minyonlarımın stat'ını 1/1 yaptı sdjkhf 4 mana 1/1 overload (2) ahahah

ben uğraşmam bunla ya akşama kadar çıkar zekinin birisi her class'a özel deck yayınlar, netdecking ftw
Sosyal ağlarda paylaş

hırsız priest ile ilk seferde kestim

### thifest # Class: Priest # Format: Standard # Year of the Mammoth # # 1x (0) Circle of Healing # 2x (1) Crystalline Oracle # 2x (1) Mind Vision # 2x (1) Northshire Cleric # 2x (1) Potion of Madness # 2x (1) Power Word: Shield # 1x (2) Shadow Visions # 2x (2) Shadow Word: Pain # 1x (3) Kabal Courier # 2x (3) Mirage Caller # 1x (3) Shadow Word: Death # 2x (3) Thoughtsteal # 1x (4) Auchenai Soulpriest # 1x (4) Shifting Shade # 1x (5) Devour Mind # 1x (5) Faceless Manipulator # 1x (6) Cabal Shadow Priest # 1x (6) Holy Fire # 1x (7) Archbishop Benedictus # 1x (8) Free From Amber # 1x (8) Medivh, the Guardian # 1x (10) Mind Control # AAECAa0GDgjtAZACkwTSCtMK1Qr6sAKhtwKwvALRwQKZyALGzAKJzQIIHuUEywjXCvIMtbsCw8EC1cECAA== # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Make a druid deck with literally just 2x Jade idol, Jade ramp, gadget auctioneer, innervate. The rest of your deck make sub 3 drops. Play auctioneer and the Lich King will be annihilated by your endless Jade swarm.
Edit: didn't realize my lazily made post would get so popular. Let me elaborate. It's 2x of every card listed, and the Jade ramp card is Jade blossom.

druid checked

hırsız priest'le beceremedim henüz. ooze/dragonfirepotion falan da lazım gibi o deck'e

---
bilal'e anlatır gibi: druid'in tüm 3 mana minyonlarını siliyor lich king. deck'de 6 kart kalıyor böylece. yine de blizzard falan atıp kafaya dalarsa yenilebiliyosun :D
Sosyal ağlarda paylaş

paladin napiyormus bakayim diyerek girdigim ilk denemede yendim.. hem de bildigimiz rankeddeki duz murloc paladin destesiyle.. ama kabul ediyorum, allah gibi cektim..

tidecaller, rockpool hunter, warleader derken tam zamaninda cektigim righteous protector ile adam frostmourne atamadan ve benim hicbir minionimi olduremeden kaybetti :D..

shamani da klasik ranked evolve destesiyle 2. denemede gectim.. ilk denemede evolvedan anomalus gelmeseydi o deneme kazaniyordum ama bu rng yuzunden lich king'in BM'ine maruz kaldim hehe..

paladin deck
http://i.imgur.com/oLPIZY7.png

shaman deck
http://i.imgur.com/e2Rv12L.png

Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Tyler'dan yürüttüğüm bu versiyon var bi de:

MCT ne alaka ya diyodum da aşırı board centric meta şu an, gayet faydalıymış. Top legend biliyo abi işi ben de karşıma gelenlerden ve twiçte izlediklerimden kapıyorum. Dediğim şeyler kısa süre sonra rank 5 metasına kadar gerçekleşcek şeyler gibi varsayabilirsiniz o yüzden
- - -

Ya bu decki çok beğendim keyifli falan ama yavaş ya. Concede gelene kadar ömür törpüsü =/

Yani böyle pirate gibi daha hızlı öldüren ne biliyim beyin kanseri gibi bi kanser olmak isterdim ama bu kolon kanseri öldürmüyor yıllarca süründürüyor. Neyse bulup bunayacak halim yok kanser kanserdir teşekkürler kenk (tu) (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...